Νέα

H αστυνομια δεν ειναι για τον πο@@@...οπως πολλοι νομιζουν...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ACHILEAS77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Παιρνω τηλεφωνο την αστυνομια να ερθουν να ελεγξουν αλλοδαπους κ με ειρωνευονται. Μου λενε τι ελεγχο να κανουμε κυριε... απατριδες κ τεμπεληδες δημοσιοι υπαλληλοι.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι μάρα σαλβατρούτσα δεν έχουμε ακόμα στην ελλάδα..βέβαια λίγο καιρό ακόμα αριστερά και ποτέ δεν ξέρεις,μπορεί να γίνουμε ελ σαλβαδορ  :grin:

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Να παρεις τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!

Ποια αστυνομια ρε τυπε;;;;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Προχθες το μεσημερι ερχονταν οι γονεις μου στη πολυκατοικια και περναγε ενα αυτοκινητο με 2 επιβατες.Κανει λιγα μετρα,τους κοβει τους ηλικιωμενους και κατεβαινει ο ενας και τους προλαβαινει σχεδον τρεχοντας.Μολις ειχαν μπει μεσα.Τους χτυπαει το τζαμι,τους κανει νοημα και του ανοιγουν. -Οριστε,τι θελετε;ποιον ζητατε; -Γεια σου,τι κανεις;Με θυμασαι;Με φωναξε ο διαχειριστης να αλλαξω τις ασφαλειες. Και κραταγε στο χερι  μια ψευτοασφαλεια. Του λενε οι δικοι μου υποψιασμενοι,Περιμενε εδω απ εξω τοτε να ερθει ο διαχειριστης να συνεννοηθειτε. Σε χρονο ρεκορ εξαφανιστηκε.Αν τρυπωνε στη πολυκατοικια θα εφερνε βολτα ολα τα διαμερισματα μεχρι να καταφερει να κλεψει τιποτα.Και μερα μεσημερι,εχει ξαναγινει αρκετες φορες στη πολυκατοικια μας.Μπαινουν σε κανενα διαμερισμα ηλικιωμενου και με τη μεθοδο της απασχολησης αφαιρουν χρηματα και τιμαλφη.Εν αναγκει δινουν μια σπρωξια στον ιδιοκτητη σε περιπτωση που τους αντιληφθουν και ξεφευγουν ευκολα.Παιρνουμε λοιπον τηλεφωνο το αστυνομικο τμημα Αγιου Παντελεημονα που υπαγομαστε.Τους λεμε τι εγινε να ερθουν να ερευνησουν αλλα δεν ακουγονται και πολυ προθυμοι.Ωσπου τους ειπαμε να ελεγχξουν τις καμερες ασφαλειας των καταστηματων της περιοχης.Εχουν πιασει κι αλλους ετσι με αυτο το τροπο.Το αυτοκινητο τουλαχιστον να κοιταξουν,πιθανον να ειναι κλεμμενο.Γιατι να το κλαιει ο κατοχος του;Και παλι δε φανηκαν πολυ προθυμοι.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ειναι προθυμοι στην προδοσια αυτοι.

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Λοιπον πολύ τηλεόραση βλέπεται και νομίζεται ότι σε άλλα κράτη είναι ράμπο οι αστυνομικοί
Μια χαρά δουλέυει η αστυνομία αν της λύσεις τα χέρια .
Σιγά μη πάει ένας αστυνμικός με ένα πιστόλι να τα βάλει με τον υποκοσμο κανεις νοημον δεν θα το έκανε κάπιοι που το έκαναν είναι στο χώμα
Εν το μετάξύ λέμε ότι εξυπηρετουν συμφέροντα αλλα μόλις μας γράψουν πάμε αμεσως να βρουμε μεσο να σβήσουμε την κλήση!
Τα κεφάλια φταινε οχι οι αστυνομία σαν σώμα (και δεν είμαι αστυνομικός)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Παιρνω τηλεφωνο την αστυνομια να ερθουν να ελεγξουν αλλοδαπους κ με ειρωνευονται. Μου λενε τι ελεγχο να κανουμε κυριε... απατριδες κ τεμπεληδες δημοσιοι υπαλληλοι.

Τυπε ο καπουτσιδης ειπε να σεβεσαι αλλοδαπους  :S

talbot

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Προχθες το μεσημερι ερχονταν οι γονεις μου στη πολυκατοικια και περναγε ενα αυτοκινητο με 2 επιβατες.Κανει λιγα μετρα,τους κοβει τους ηλικιωμενους και κατεβαινει ο ενας και τους προλαβαινει σχεδον τρεχοντας.Μολις ειχαν μπει μεσα.Τους χτυπαει το τζαμι,τους κανει νοημα και του ανοιγουν. -Οριστε,τι θελετε;ποιον ζητατε; -Γεια σου,τι κανεις;Με θυμασαι;Με φωναξε ο διαχειριστης να αλλαξω τις ασφαλειες. Και κραταγε στο χερι  μια ψευτοασφαλεια. Του λενε οι δικοι μου υποψιασμενοι,Περιμενε εδω απ εξω τοτε να ερθει ο διαχειριστης να συνεννοηθειτε. Σε χρονο ρεκορ εξαφανιστηκε.Αν τρυπωνε στη πολυκατοικια θα εφερνε βολτα ολα τα διαμερισματα μεχρι να καταφερει να κλεψει τιποτα.Και μερα μεσημερι,εχει ξαναγινει αρκετες φορες στη πολυκατοικια μας.Μπαινουν σε κανενα διαμερισμα ηλικιωμενου και με τη μεθοδο της απασχολησης αφαιρουν χρηματα και τιμαλφη.Εν αναγκει δινουν μια σπρωξια στον ιδιοκτητη σε περιπτωση που τους αντιληφθουν και ξεφευγουν ευκολα.Παιρνουμε λοιπον τηλεφωνο το αστυνομικο τμημα Αγιου Παντελεημονα που υπαγομαστε.Τους λεμε τι εγινε να ερθουν να ερευνησουν αλλα δεν ακουγονται και πολυ προθυμοι.Ωσπου τους ειπαμε να ελεγχξουν τις καμερες ασφαλειας των καταστηματων της περιοχης.Εχουν πιασει κι αλλους ετσι με αυτο το τροπο.Το αυτοκινητο τουλαχιστον να κοιταξουν,πιθανον να ειναι κλεμμενο.Γιατι να το κλαιει ο κατοχος του;Και παλι δε φανηκαν πολυ προθυμοι.

να τους πεις ότι αν δεν έρθουν θα πάρεις τη χρυσή αυγή

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Εν το μετάξύ λέμε ότι εξυπηρετουν συμφέροντα αλλα μόλις μας γράψουν πάμε αμεσως να βρουμε μεσο να σβήσουμε την κλήση!
Τα κεφάλια φταινε οχι οι αστυνομία σαν σώμα (και δεν είμαι αστυνομικός)
οποιος πασοκος το εχει κανει αυτο του γαμαω σφιχτα τον κωλο

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Μπάτσος ο νηματοθέτης;

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
να, κατι μαλακισμενα σαν αυτόν εδώ, γιατι δεν τους γραπωνουν?
σε σοβαρη χωρα θα παιζε ξυλο και μπουζου, τυπε!
ολοι κανουν μαλακιες γιατι απλα ξερουν ότι υπαρχει ατιμωρησια

Παλιότερα έπεφτε πάρα πολύ ξύλο. Αν είσαι μικρός πες τον πατέρα σου να σου πει.. Απλά φλώρεψαν!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τι γελας ρε κεφτε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τι γελας ρε κεφτε
Σε τι οργανωση να ησουν τρομαρα σου, που τα λες και τα πιστευεις κιολας, που η μονη οργανωση που θα μπορουσες να εισαι, θα ηταν καμια οργανωση για ομαδικη μαλακια.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
βρε παπαρα σστην υποθεση της κοινωνικης δικαοσυνης συμμετεχεις με πολλους τροπους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom