Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Παιρνω τηλεφωνο την αστυνομια να ερθουν να ελεγξουν αλλοδαπους κ με ειρωνευονται. Μου λενε τι ελεγχο να κανουμε κυριε... απατριδες κ τεμπεληδες δημοσιοι υπαλληλοι.
Παιρνω τηλεφωνο την αστυνομια να ερθουν να ελεγξουν αλλοδαπους κ με ειρωνευονται. Μου λενε τι ελεγχο να κανουμε κυριε... απατριδες κ τεμπεληδες δημοσιοι υπαλληλοι.
Προχθες το μεσημερι ερχονταν οι γονεις μου στη πολυκατοικια και περναγε ενα αυτοκινητο με 2 επιβατες.Κανει λιγα μετρα,τους κοβει τους ηλικιωμενους και κατεβαινει ο ενας και τους προλαβαινει σχεδον τρεχοντας.Μολις ειχαν μπει μεσα.Τους χτυπαει το τζαμι,τους κανει νοημα και του ανοιγουν. -Οριστε,τι θελετε;ποιον ζητατε; -Γεια σου,τι κανεις;Με θυμασαι;Με φωναξε ο διαχειριστης να αλλαξω τις ασφαλειες. Και κραταγε στο χερι μια ψευτοασφαλεια. Του λενε οι δικοι μου υποψιασμενοι,Περιμενε εδω απ εξω τοτε να ερθει ο διαχειριστης να συνεννοηθειτε. Σε χρονο ρεκορ εξαφανιστηκε.Αν τρυπωνε στη πολυκατοικια θα εφερνε βολτα ολα τα διαμερισματα μεχρι να καταφερει να κλεψει τιποτα.Και μερα μεσημερι,εχει ξαναγινει αρκετες φορες στη πολυκατοικια μας.Μπαινουν σε κανενα διαμερισμα ηλικιωμενου και με τη μεθοδο της απασχολησης αφαιρουν χρηματα και τιμαλφη.Εν αναγκει δινουν μια σπρωξια στον ιδιοκτητη σε περιπτωση που τους αντιληφθουν και ξεφευγουν ευκολα.Παιρνουμε λοιπον τηλεφωνο το αστυνομικο τμημα Αγιου Παντελεημονα που υπαγομαστε.Τους λεμε τι εγινε να ερθουν να ερευνησουν αλλα δεν ακουγονται και πολυ προθυμοι.Ωσπου τους ειπαμε να ελεγχξουν τις καμερες ασφαλειας των καταστηματων της περιοχης.Εχουν πιασει κι αλλους ετσι με αυτο το τροπο.Το αυτοκινητο τουλαχιστον να κοιταξουν,πιθανον να ειναι κλεμμενο.Γιατι να το κλαιει ο κατοχος του;Και παλι δε φανηκαν πολυ προθυμοι.
οποιος πασοκος το εχει κανει αυτο του γαμαω σφιχτα τον κωλοΕν το μετάξύ λέμε ότι εξυπηρετουν συμφέροντα αλλα μόλις μας γράψουν πάμε αμεσως να βρουμε μεσο να σβήσουμε την κλήση!
Τα κεφάλια φταινε οχι οι αστυνομία σαν σώμα (και δεν είμαι αστυνομικός)
να, κατι μαλακισμενα σαν αυτόν εδώ, γιατι δεν τους γραπωνουν?
σε σοβαρη χωρα θα παιζε ξυλο και μπουζου, τυπε!
ολοι κανουν μαλακιες γιατι απλα ξερουν ότι υπαρχει ατιμωρησια
και εγω ειχα μπει σε οργανωση σιγα το πραμα
βαζαμε κανα γκαζακι σε κανα ατμ τιποτα γκραφιτι κτλ
βεβαια σε ενοπλη ομαδα δεν εχω συμμετασχει
Μιλαμε για τεραστιες υποθεσεις δηλαδη .αλλη που ειναι για τον πουτσο
υποθεση με το αγγλακι το 91 ακομα αλυτη
υποθεση με τον αλεξ ακομα αλυτη
Σε τι οργανωση να ησουν τρομαρα σου, που τα λες και τα πιστευεις κιολας, που η μονη οργανωση που θα μπορουσες να εισαι, θα ηταν καμια οργανωση για ομαδικη μαλακια.τι γελας ρε κεφτε
Αυτο ακριβως.
τουλαχιστον ξεφτιλιστηκε η νυφη του καραμανλη τοσα χρονια το επαιζε ξερολα και παντογνωστηςΜιλαμε για τεραστιες υποθεσεις δηλαδη .
και εγω ειχα μπει σε οργανωση σιγα το πραμα
βαζαμε κανα γκαζακι σε κανα ατμ τιποτα γκραφιτι κτλ
βεβαια σε ενοπλη ομαδα δεν εχω συμμετασχει