Νέα

Γυνή: σέβεται αν τη γαμάς στον κώλο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ντουνταράς
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 297
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η γυναίκα/ερωμένη σέβεται μόνο αν τη γαμάς στον κώλο

• Ναι

Ψήφοι: 79 53,7%
  • Μάλλον νσι

Ψήφοι: 20 13,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 25 17,0%
  • Μάλλον όχι

Ψήφοι: 10 6,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 13 8,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    147

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297
Σαν την Πετρουλάκη προς το ψιλοαβυζο είναι...ήταν αθλήτρια;

Εγγρ.
15 Ιουλ 2023
Like
99
Πόντοι
0
Μύστες μου καλησπέρα.Εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα δεν δίνει κωλο με τίποτα.οταν όμως μια φορά κοιμόταν και την προσέγγισα ερωτικά ξεκίνησα να της βάζω ασαλιωτα 2 δάκτυλα στην κωλαρα της μέχρι να ξυπνήσει και να καταλάβει...είχαν πιάσει πάτο...μετά το έπαιξε δύσκολη κλασικά και κατέληξε σε άλλη μια αποτυχημένη προσπάθεια να κατακτήσω το φρούριο.

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Το είχα διαβάσει εδω στο bou,δεν θυμάμαι πού, αλλα μου είχε κάνει εντύπωση...
"...οσες απλά γάμησες παλιά, κάποια στιγμή θα σε ξεχάσουν..
Όσες γάμησες απ' το κώλο,δεν θα σε ξεχάσουν ποτέ..."
Ισχύει
….ιδιαίτερα με αυτές που δεν το κάνουν συνέχεια …..

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Απ οτι καταλαβα το μειζον θεμα ειναι αν εχει παρθενο κωλο σωστα;
Την εχεις ρωτησει στα ισα αν εχει κανει ποτε της πρωκτικο;
Κι αν πει ναι ρωτα σε μενα γιατι δε δινεις κωλο.
Θα σου πει την εχεις μεγαλη.
Απο εκει και περα θα καταλαβεις αν ειναι ειλικρινης η οχι.
Αν εισαι θηριο πανω απο 18 εκτατοστα μπορει να ειναι ειλικρινης μαζι σου.
Μπορει να τον εδωσε σε καποιον μπαμια.
Μια αλλη παραμετρος ειναι η κατασταση που βρισκεται συναισθηματικα η γκομενα.
Γαμουσα καποτε μια που οποτε πηγαινα να της παραβιασω την κωλοτρυπιδα ουρλιαζε.
Ωσπου μια μερα αφου μου πηρε μια ωραιοτατη πιπα και τη γαμησα λιγο απο μουνι τον πηρε μονης της κι εκανε εκει κατι μαγικα
Χωρις να το καταλαβω η πουτσα μου βρεθηκε μεσα στον κωλο της.
Αρχισα να γαμαω ωσπου εχυσα μεσα της.
Εγινε μια φορα και δε ξαναγινε μετα.
Αβυσσος η ψυχη της γυναικας.
Απ οτι καταλαβα εχει μεγαλη σημασια για σενα να την παρεις απο κωλο.
Πετα της ενα "εγω αυτη που παντρευτω θα μου εχει δωσει κωλο" και ισως δεις ανταποκριση.

OP
OP
Ντουνταράς

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.911
Πόντοι
1.346
Γενικά το είπα σα διαπίστωση.
Ότι το πρωκτικό δεν είναι δηλαδή μονοσήμαντη ένδειξη υποταγής του θηλυκού στον άνδρα
Σωστός ο παίκτης, αλλά τώρα ΠΩΣ να γράψεις έναν τέτοιο τίτλο σιδηρόδρομο. Δεν είναι η μόνη κίνηση, θες ένδειξη, δεν θα κολλήσουμε στις λέξεις, που είναι δείγμα ότι υποτάχθηκε η γυναίκα/γκόμενά σου. Υπάρχουν κι άλλα ένα σωρό πράγματα, βέβαια δεν ψήφισα για τυπικούς λόγους ως νηματοθέτης.

Μια και μιλάμε για κώλους => δεν το πρόλαβα τι να σας κάνω, αν τυχόν ισοφαριστεί η Ass - Ass (Kόλο - Κόλο) της Χιλής ρισκάρετε κανένα ψιλό ως ένα Μεταξουργείο (ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ) ότι θα νικήσει.

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.325
Πόντοι
446
Tι γαμάτες εποχές !

[MED
Tι γαμάτες εποχές !

IA=youtube]OpU3AHVoMAU[/MEDIA]π
προσκυνώ !!!!! τότε δεν υπήρχαν σετ με ομπρελες στα 30 ευρώ......στ αρχιδια μας κιολας......
ψαθα κάτω ....ο καθενας το δικό του.....φραπέ στην παραλία πολυτέλεια. .....!!!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297
Σωστός ο παίκτης, αλλά τώρα ΠΩΣ να γράψεις έναν τέτοιο τίτλο σιδηρόδρομο. Δεν είναι η μόνη κίνηση, θες ένδειξη, δεν θα κολλήσουμε στις λέξεις, που είναι δείγμα ότι υποτάχθηκε η γυναίκα/γκόμενά σου. Υπάρχουν κι άλλα ένα σωρό πράγματα, βέβαια δεν ψήφισα για τυπικούς λόγους ως νηματοθέτης.

Μια και μιλάμε για κώλους => δεν το πρόλαβα τι να σας κάνω, αν τυχόν ισοφαριστεί η Ass - Ass (Kόλο - Κόλο) της Χιλής ρισκάρετε κανένα ψιλό ως ένα Μεταξουργείο (ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ) ότι θα νικήσει.
Εγώ στην Χιλή φανατικά Κόλο Κόλο υποστηρίζω...

wavemaster69

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
664
Πόντοι
81
Δεν βρισκω καποια συσχετιση στο γαμησι απο κωλο και τον σεβασμο των γυναικων προς εμας. Μπορει η αλλη να δινει κωλο επειδη ειναι ερωτευμενη, μπορει να δινει κωλο ομως επειδη απλως ειναι ξεκωλιαρα. Δεν φαινεται απο εκει ο οποιος σεβασμος της γυναικας, αλλα κυριως απο το αν σεβεται/γαμαει την καθημερινοτητα σου πιστευω

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Αν μπορει καποιος να πει τι γνωμη του , αν γνωριζει κατι φυσικα . Ειναι παρθενα απο πισω ;
απο γαστρεντερολογικης αποψης μαλλον παραφαγε την προηγουμενη μερα τυπε, δεν εχεις να φοβασαι τιποτα, απλα βαλε 15λιτρο καζανακι για να εισαι σιγουρος
Εδω φαινεται λιγο καλυτερα
μονη της κουρευεται; πες της να παει κομμωτηριο, ενα φρεσκαρισμα η ριζα το χρειαζεται :coffee:

Ουρσουλα

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
149
Πόντοι
1
Πάντως τα σώματα από τη φύση τους είναι διαφορετικά Δεν είναι καρμπόν έφαγες πέντε είσαι έτσι έφαγε σε έναν είσαι έτσι.μπορεί να μην το κάνει ποτέ και να είναι ανοιχτή γιατί έτσι είναι η κατασκευή της η άλλη μπορεί να το κάνει από το πρωί μέχρι το βράδυ και να είναι στενή.Όπως οι πο…..δεν είναι ιδιες έτσι και οι τρύπες.Όπως αν κάποιος άνθρωπος είναι δυσκοίλιος έχει διαφορετική τρύπα από έναν άνθρωπο που πηγαίνει φυσιολογικά και δεν Ζορίζεται.

OP
OP
Ντουνταράς

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.911
Πόντοι
1.346
Καλά τώρα ρωτάς πράγματα επιπέδου Δημοτικού, τα εννιάμερα δεν τα έχεις ακούσει, ούτε το οθωμανικό δεν ξέρεις;
Οι τουρκοι γαμανε μονο κωλο αυτο λες ; γιατι να μη δωσει σε μενα τοτε ;
Τέλος πάντων (τέσπα) άσχετα τι λέει ο ένας κι ο άλλος, εσύ σώνει και καλά θες να τη πάρεις από πίσω;
Σε τσοντοφόρουμ είσαι μην το ξεχνάς αυτό, κι όχι σε κάποιο άλλο που μπορεί να έχει και μια στοιχειώδη σοβαρότητα.

Kvel

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
770
Πόντοι
81
Μην δούνε οι μπαχαλακιδες κοπέλα από την Ουκρανία αμέσως να την βγάλουνε βίζιτα ξεκωλιαρα... :confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom