pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.789
- Πόντοι
- 4.655
Τα φτύνει? Ρε φίλε, ιερόδουλη είναι?
Κώλο έχει δώσει
Π
Κώλο έχει δώσει
Π
Δε θελει να τα πει μου ειπε .Τα φτύνει? Ρε φίλε, ιερόδουλη είναι?
Κώλο έχει δώσει
Π
Α) Από ΟυκρανίαΤι εννοεις , τι εγραψα που διχνει κατι τετοιο ;
Κάτι που δεν σημαίνει τίποτα για αυτήν και που το έχει ήδη ξεχάσει...Τι εννοεις κατι θα εκανε , να ειχε σχεση ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι ειναι αυτα ;
Θέλεις να λύσεις το θέμα της υπογεννητικότητας,ε;Εννοεις μπορει να κολλησε ;
Εγω χωρις προφυλακτικο τι γαμαω
Έλα ρε,μην το πληγώνεις το παιδί...περνάει το δράμα του ,έχει και εσένα να παίζεις με τον πόνο του....Α) Από Ουκρανία
Β) Κώλος που τον δίνει άλλα όχι σε εσένα.
Γ) Αδιαφορία στο σεξ μαζί σου, κομοδίνο (συνήθεια από τους πελάτες) αλλά κάνει καλό τσιμπούκι και γλείφει μπάλες και κωλοτρυπίδα. Επίσης τα φτύνει (συνήθεια κι αυτό)
Δ) αδιευκρίνιστο παρελθόν (Πολωνία;;; Τουρκία;;; κάποιος τη φιλοξένησε - πήδαγε;;;)
Θέλεις κι άλλα;;;;
Το μόνο που μένει είναι να μας πεις ότι τη γνώρισες κάπου στην Καλλιθέα!!!
Έλα αδερφέ... Πες μας πρόγραμμα και πόσα ζητάει!!! Επίσης αν έχει χώρο δικό της και καμιά φίλη για τρίο!!!
Η πουτανες τα φτυνουνε μονο δηλαδη , αυτο εννοεις ;Α) Από Ουκρανία
Β) Κώλος που τον δίνει άλλα όχι σε εσένα.
Γ) Αδιαφορία στο σεξ μαζί σου, κομοδίνο (συνήθεια από τους πελάτες) αλλά κάνει καλό τσιμπούκι και γλείφει μπάλες και κωλοτρυπίδα. Επίσης τα φτύνει (συνήθεια κι αυτό)
Δ) αδιευκρίνιστο παρελθόν (Πολωνία;;; Τουρκία;;; κάποιος τη φιλοξένησε - πήδαγε;;;)
Θέλεις κι άλλα;;;;
Το μόνο που μένει είναι να μας πεις ότι τη γνώρισες κάπου στην Καλλιθέα!!!
Έλα αδερφέ... Πες μας πρόγραμμα και πόσα ζητάει!!! Επίσης αν έχει χώρο δικό της και καμιά φίλη για τρίο!!!
Δε χυνω μεσα της , χυνω εξω σε πετσετα που βαζει εκει η στο στομα της .Θέλεις να λύσεις το θέμα της υπογεννητικότητας,ε;
Δεν την παντρεύεσαι κιόλας να το αποκαταστησεις το κορίτσι;
Έλα ρε,μην το πληγώνεις το παιδί...περνάει το δράμα του ,έχει και εσένα να παίζεις με τον πόνο του....
Μα δε μου δινει κωλοΤο να σου δώσει κωλο είναι ένα έμμεσο μήνυμα πως έχει πάει και με πιο προικισμένους από σένα.
Είναι επίσης το έπαθλο της παρηγοριάς μια και αυτός που θα μείνει στη γυναίκα είναι ο πρώτος που την ξεπαρθενιασε από το μουνί.
Αυτόν πράγματι δεν τον ξεχνάει ποτέ.
Ο μόνος άνδρας που θα επισκιάσει αυτόν είναι εκείνος που θα φέρει στον κόσμο όταν γίνει μαμά(ούτε καν ο πατέρας του παιδιού της).
Σκληρή η φύση;
Σκληρή πραγματι!
Αν είσαι ευαίσθητος την πουλεψες!
Αν και το δαχτυλο μου μπηκε ευκολα οταν το εσπρωξα μεσα .Μα δε μου δινει κωλο
Αν οικονομικά είσαι καλά ,προχωρα...Δε χυνω μεσα της , χυνω εξω σε πετσετα που βαζει εκει η στο στομα της .
Σκεφτομαι για γαμο ειναι η αληθεια αλλα δεν ειμαι σιγουρος
Ειναι πολυ καθαρη κοπελα και εχει καλο σωμα και προσωπο .Αν οικονομικά είσαι καλά ,προχωρα...
Αν περιμένεις από ελλεεινιδες να τα κάνουν αυτά που κάνει η δικιά σου ...καηκες!
Οι Ουκρανοί είναι γενικά Ορθόδοξοι,αν και στις δυτικές περιοχές κυριαρχεί η καθολική προπαγάνδα...
Από το να πέσεις εδω σε καμμία αναρχοαπλυτη ,καλύτερα αυτή...
Όλα εξηγούνται λοιπόν.Δεν ειναι , αυτο ξερω . Εχει καιρο που εφυγε αλλα ηταν λιγο πολονια και μετα πηγε τουρκια για 10 μηνες περιπου . Καποιος τη φυλοξενουσε απο οτι καταλαβα
Σε αυτή την περίπτωση , όταν με το καλό θα έλθει να την εξετάσω, να προσκομίσει τα πιστοποιητικά των κάτωθι εμβολιασμών:
-Ασιατικό σκουλαμέντο.
-Τύφου.
-Καλαζαρ
Και να έχει κάνει πρόσφατα αντιλυσσικό.
Απολύτως ξοφλημενη σαν γυναίκα για την Ουκρανία στα 32. Όλες κομοδίνα είναι αυτές τυπε απο την φύση τους. Σιγουρέψου πρώτα μην έχει και παιδί επάνωΑν και το δαχτυλο μου μπηκε ευκολα οταν το εσπρωξα μεσα .
Η κολελα,ειναι 32 παρεπιπτοντος
164 εκ 52 κιλα
Ένα γρήγορο bypass, αν κι off topic, aλλά ως δημιουργός επιτρέπεται, εδώ τουλάχιστον θα το διαβάσετε περισσότεροι και φεύγω....Αν οικονομικά είσαι καλά ,προχωρα...
Μια χαρα κοπελα ειναι , τι ξοφλημενη. Δε κατσλαμβενωΑπολύτως ξοφλημενη σαν γυναίκα για την Ουκρανία στα 32. Όλες κομοδίνα είναι αυτές τυπε απο την φύση τους. Σιγουρέψου πρώτα μην έχει και παιδί επάνω
, ελληνικα παρακαλωΈνα γρήγορο bypass, αν κι off topic, aλλά ως δημιουργός επιτρέπεται, εδώ τουλάχιστον θα το διαβάσετε περισσότεροι και φεύγω....
2/3 right now:
cc @paparotriftoulas etc...
- Orgryte - Helsingborg κωλάντερο
- Vasteras - Utsikten 1
- Halmstad - Varnamo θα ξεGOALιαστούν over & GG
Οι τουρκοι γαμανε μονο κωλο αυτο λες ; γιατι να μη δωσει σε μενα τοτε ;Όλα εξηγούνται λοιπόν.
Έγινε ενδελεχής μελέτη της ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ.
Επί 10μηνου.
Λογικά από το κωλοτρυπίδι πέρασαν περισσότερες ψωλές από τα τρένα που περνάνε από όλα τα χαουφμπανχοφ της γερμανίας.