Νέα

Γυνή: σέβεται αν τη γαμάς στον κώλο;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η γυναίκα/ερωμένη σέβεται μόνο αν τη γαμάς στον κώλο

• Ναι

Ψήφοι: 79 53,7%
  • Μάλλον νσι

Ψήφοι: 20 13,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 25 17,0%
  • Μάλλον όχι

Ψήφοι: 10 6,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 13 8,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    147

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.914
Πόντοι
9.297
Εν το μεταξη , στο μουνι περνει ανετα 5 δαχτυλα μεσα .
Εσπρωξα να μπει το χερι ολο αλλα πονεσαι και σταματησα
Ωραία...ήδη ζεις κάτι που πολλοί ως φαντασίωση μόνο το βλέπουν.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
32.260
Πόντοι
22.936
Αν μπορει καποιος να πει τι γνωμη του , αν γνωριζει κατι φυσικα . Ειναι παρθενα απο πισω ;
Θα συμφωνήσω και εγώ με τον διακεκριμένο συνάδελφο dr @The Saint* ότι ο συγκεκριμένος εξωτερικός πρωκτικός δακτύλιος έχει παραβιαστεί αρκετές φορές και τουλάχιστον πριν 7-9 ημέρες από άγνωστο όργανο , πέος η άλλο βοηθητικό αντικείμενο άνω των 18cm .
Παρακαλώ να συνομιλήσετε με την ασθενή και να μας αναφέρετε αν υπάρχει κνησμός στην περιοχή του πρωκτού , αίσθηση πληρότητας του πρωκτού , έκκριση υγρών και πύου ή ίχνη αίματος κατά την διάρκεια της αφόδευσης .
Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να γίνει ενδελεχής έλεγχος και εξέταση στο ιατρείο μου για τουλάχιστον 5 συνεδρίες .
Παρακαλώ να προηγηθεί σχολαστική αποτρίχωση στην περιοχή γιατί από τις φωτογραφίες που είδαμε υπάρχουν τριχουλες κάποιων ημερών . Για όποια άλλη διευκρίνιση στην διάθεση σας .
:hi:

Man79

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2019
Like
77
Πόντοι
1
Θα συμφωνήσω και εγώ με τον διακεκριμένο συνάδελφο dr @The Saint* ότι ο συγκεκριμένος εξωτερικός πρωκτικός δακτύλιος έχει παραβιαστεί αρκετές φορές και τουλάχιστον πριν 7-9 ημέρες από άγνωστο όργανο , πέος η άλλο βοηθητικό αντικείμενο άνω των 18cm .
Παρακαλώ να συνομιλήσετε με την ασθενή και να μας αναφέρετε αν υπάρχει κνησμός στην περιοχή του πρωκτού , αίσθηση πληρότητας του πρωκτού , έκκριση υγρών και πύου ή ίχνη αίματος κατά την διάρκεια της αφόδευσης .
Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να γίνει ενδελεχής έλεγχος και εξέταση στο ιατρείο μου για τουλάχιστον 5 συνεδρίες .
Παρακαλώ να προηγηθεί σχολαστική αποτρίχωση στην περιοχή γιατί από τις φωτογραφίες που είδαμε υπάρχουν τριχουλες κάποιων ημερών . Για όποια άλλη διευκρίνιση στην διάθεση σας .
Τα ξυριζει αλλα πρεπει να την παρω για αποτριχοση λες ?

Man79

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2019
Like
77
Πόντοι
1
Άμα δεν έχεις πάρει κωλο, είσαι στα προκαταρκτικα

Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι παντρεμένη επάνω και το κρατάει για τον σύζυγο??? Είναι πρωταθλητριες στα ψέματα
Δεν ειναι , αυτο ξερω . Εχει καιρο που εφυγε αλλα ηταν λιγο πολονια και μετα πηγε τουρκια για 10 μηνες περιπου . Καποιος τη φυλοξενουσε απο οτι καταλαβα

Man79

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2019
Like
77
Πόντοι
1
Δεν ηταν ποτε παντρεμενη σπο οτι μου ειπε

Man79

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2019
Like
77
Πόντοι
1
Δεν εχει κατι τετοιο , και οταν τι γλυφω στο κωλο της αρεσει και γλιστραει μεσα η γλωσσα ευκολα , αλκα δε με σφηνει συχνα ,δε θελει

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.443
Πόντοι
3.506
Σε αυτο το κομματι δεν εχω παραπωνω παντως . Κανει καλα τσιμουκια . Απλος δε σημετεχει πολυ στο σεξ . Αρκετες φορες μενει οπως τη στησω εγω , περιμενει καθοδιγηση ας πουμε
Από Ουκρανία είπες αδερφέ;;;
Έχει δικό της χώρο;;;

Darios2131

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Like
534
Πόντοι
80
Δεν ειναι , αυτο ξερω . Εχει καιρο που εφυγε αλλα ηταν λιγο πολονια και μετα πηγε τουρκια για 10 μηνες περιπου . Καποιος τη φυλοξενουσε απο οτι καταλαβα
10 μήνες Τουρκία :D:μπουρί της τον έκαναν τυπε

Man79

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2019
Like
77
Πόντοι
1
10 μήνες Τουρκία :D:μπουρί της τον έκαναν τυπε
Μου ειπε δεν ειχε καποιον απο οταν εφυγε απο ουκρανια. Τι να πω και εγω , τι φυλοξενουσε καποιος τουρκια , μια φιλη τις της βρηκαι που ηταν εκει

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.052
Πόντοι
25.467

Σε αυτή την περίπτωση , όταν με το καλό θα έλθει να την εξετάσω, να προσκομίσει τα πιστοποιητικά των κάτωθι εμβολιασμών:

-Ασιατικό σκουλαμέντο.
-Τύφου.
-Καλαζαρ

Και να έχει κάνει πρόσφατα αντιλυσσικό.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.914
Πόντοι
9.297
Μου ειπε δεν ειχε καποιον απο οταν εφυγε απο ουκρανια. Τι να πω και εγω , τι φυλοξενουσε καποιος τουρκια , μια φιλη τις της βρηκαι που ηταν εκει
Κάτι θα έκανε εκεί...
Όμως δεν της άρεσε και τώρα κλείσθηκε στο καβούκι της.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε αυτή την περίπτωση , όταν με το καλό θα έλθει να την εξετάσω, να προσκομίσει τα πιστοποιητικά των κάτωθι εμβολιασμών:

-Ασιατικό σκουλαμέντο.
-Τύφου.
-Καλαζαρ

:cheesy:

Man79

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2019
Like
77
Πόντοι
1
Κάτι θα έκανε εκεί...
Όμως δεν της άρεσε και τώρα κλείσθηκε στο καβούκι της.

:cheesy:
Τι εννοεις κατι θα εκανε , να ειχε σχεση ;

-Ασιατικό σκουλαμέντο.
-Τύφου.
-Καλαζαρ

Τι ειναι αυτα ;

Man79

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2019
Like
77
Πόντοι
1

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.689
Πόντοι
19.795
Χθες πηδηξα ενα σιτυτουρι, και επειδη της ζητησα λιγο κουλουρι δεν με σεβαστηκε καθολου, ουτε τα ασπρα μου μαλλια, ειπε οτι θα με χρεωνε μονο 50 ευρω εξτρα.:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom