Νέα

Γυνή: σέβεται αν τη γαμάς στον κώλο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ντουνταράς
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 297
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η γυναίκα/ερωμένη σέβεται μόνο αν τη γαμάς στον κώλο

• Ναι

Ψήφοι: 79 53,7%
  • Μάλλον νσι

Ψήφοι: 20 13,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 25 17,0%
  • Μάλλον όχι

Ψήφοι: 10 6,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 13 8,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    147

Man79

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2019
Like
77
Πόντοι
1
Επάνω, πάνω από 25 ανύπαντρη, την έχουν για γεροντοκορη....άλλο που εδώ μας τρέχουν τα σάλια
Ειχε παλια σχεση με ενα που ηταν παντρεμενος μκυ ειπε . Της ελεγε χρονια οτι θα χωριση τι γυναικα του αλλα τιποτα τελικα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για τι πραγμα ;

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.259
Πόντοι
2.256
Θέλεις να λύσεις το θέμα της υπογεννητικότητας,ε;
Δεν την παντρεύεσαι κιόλας να το αποκαταστησεις το κορίτσι;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έλα ρε,μην το πληγώνεις το παιδί...περνάει το δράμα του ,έχει και εσένα να παίζεις με τον πόνο του....
Εγώ παίζω με τον πόνο του;;;; Εδώ μας τρολλάρει ο τύπος αλλά δεν πειράζει, είναι ωραίος!!! :cheesy::cheesy::cheesy:
Τύπε @Man79 ανέβασε ολόσωμη φώτο και δώσε τηλεφωνάκι σε πμ.
Αν έχει χώρο δικό της γύρω στα 60 το μισάωρο χρεώνουν με μια πιστολιά! Αν είναι 32 όπως λες!!! Αν είναι γύρω στα 45- 50 πέφτουμε στο 50άρικο ή 70 ευρώ δύο πιστολιές!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297
Ειναι πολυ καθαρη κοπελα και εχει καλο σωμα και προσωπο .
Τι δεν κανουν που κανει αυτη; δε κανει και κατι σπουδαιο
Άντε πες στην μέση Ελληνίδα να γλύψει αρχιδια και κωλοτρυπα....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297
Εγώ παίζω με τον πόνο του;;;; Εδώ μας τρολλάρει ο τύπος αλλά δεν πειράζει, είναι ωραίος!!! :cheesy::cheesy::cheesy:
Αν έχει χώρο δικό της γύρω στα 60 το μισάωρο χρεώνουν με μια πιστολιά! Αν είναι 32 όπως λες!!! Αν είναι γύρω στα 45- 50 πέφτουμε στο 50άρικο ή 70 ευρώ δύο πιστολιές!
Αν ήταν έτσι θα την προωθούσε σε μέλη του κύκλου του και όχι εδώ...

Man79

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2019
Like
77
Πόντοι
1
Δε με ενδιαφερει κατι τετοιο .

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.099
Πόντοι
25.467
Αν ήταν έτσι θα την προωθούσε σε μέλη του κύκλου του και όχι εδώ...
Εμείς είμαστε τα μέλη του κύκλου του

Αν την προωθούσε με αυτό τον τρόπο σε σοβαρό κόσμο, οι σφαλιάρες θα έπεφταν κατά ριπάς.

OP
OP
Ντουνταράς

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.345
Πόντοι
1.346
Από εκεί και πέρα, επανερχόμενος στο θέμα - διάβασα τροχάδην κάποια σχόλια σου επειδή μονοπωλείς τη συζήτηση κατά κάποιον τρόπο, πρόσεξε καλά το παραπέρα με δαύτηνε, λες ότι είναι 32 ετών και από χώρα που γενικά το έχουν μέσα τους να €κμ€ταλλ€ύονται...
Το ότι είσαι άγνωστος - κι ούτε πρόκειται να βρεθούμε εδώ στο καφενείο του χωριού - δεν θα με κάνει αδιάφορο και να μην σε προειδοποιήσω (σου έγραψαν και τα άλλα μέλη μην τυχόν έχει παιδί - εγώ θα έλεγα κουτσούβελα).
Αν τώρα γράφεις ιστορίες - για να περνάει η ώρα, ε Σέρλοκ Χόλμς δεν θα γίνω επειδή
ο χρόνος μου είναι λίγος και τρέχει => Στοίχηματα έδωσα, άσχετα αν δεν σε ενδιαφέρουν.

Man79

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2019
Like
77
Πόντοι
1
Από εκεί και πέρα, επανερχόμενος στο θέμα - διάβασα τροχάδην κάποια σχόλια σου επειδή μονοπωλείς τη συζήτηση κατά κάποιον τρόπο, πρόσεξε καλά το παραπέρα με δαύτηνε, λες ότι είναι 32 ετών και από χώρα που γενικά το έχουν μέσα τους να €κμ€ταλλ€ύονται...
Το ότι είσαι άγνωστος - κι ούτε πρόκειται να βρεθούμε εδώ στο καφενείο του χωριού - δεν θα με κάνει αδιάφορο και να μην σε προειδοποιήσω (σου έγραψαν και τα άλλα μέλη μην τυχόν έχει παιδί - εγώ θα έλεγα κουτσούβελα).
Αν τώρα γράφεις ιστορίες - για να περνάει η ώρα, ε Σέρλοκ Χόλμς δεν θα γίνω επειδή

ο χρόνος μου είναι λίγος και τρέχει => Στοίχηματα έδωσα, άσχετα αν δεν σε ενδιαφέρουν.
Ευχαριστω ,αλλα εγω πως θα δω αν μου λεει αληθεια . Δυσκολο εως ακατορθωτω νομιζω

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Μα δε μου δινει κωλο
Γενικά το είπα σα διαπίστωση.
Ότι το πρωκτικό δεν είναι δηλαδή μονοσήμαντη ένδειξη υποταγής του θηλυκού στον άνδρα και πως μπορεί να έχει και άλλες σημασίες κατά περίπτωση

Man79

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2019
Like
77
Πόντοι
1
Φωτο να στειλω χωρις προσωπο φυσικα

Συνημμένα

• Α.jpg
    Α.jpg
    680,7 KB · Εμφανίσεις: 93

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.259
Πόντοι
2.256
Φωτο να στειλω χωρις προσωπο φυσικα
Φαντάζομαι το αντιλαμβάνεσαι ότι όλα μου τα σχόλια είναι χιουμοριστικά έτσι;;; Να τη χαίρεσαι και μην ξεχνάς.
Με σάλιο και υπομονή, ο κώλος γίνεται μουνί!!!

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.689
Πόντοι
6.946
Εγώ λέω να δώσουμε το βραβείο τρολαρισματος της εβδομάδας στον παίκτη ή εναλλακτικά, να κάνουμε υποθέσεις ποιος κλώνος κλώνου μας τρολαρει.

Man79

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2019
Like
77
Πόντοι
1

Συνημμένα

• Σσ.jpg
    Σσ.jpg
    567,7 KB · Εμφανίσεις: 90

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Κατσε να μπει το ειδικο ιατρικο τμημα του μπου.κομ που ασχολειται με αυτα , κωλοτρυπιδες , περασμα ηλεκτρολογικου υλικου κτλ
Βεβαια η ωρα και η μερα που ανεβασες το υλικο προς εξεταση δεν ειναι η καλυτερη , αλλα κατι θα κανουμε για σενα , γιατι φαινεται να εισαι επειγον περιστατικο

Αν θες μια πρωτη γρηγορη αποψη με καθε επιφυλαξη , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ , ορμα κανονικα
Την Καλησπερα μου Φιλε Νιπ....καλα εξηγησες στον Man....δεν τα πετανε ετσι....εχουμε και ειδικο τμημα που θα αποφανθει...τι τα εχουμε τα Γαλονια...μονο για μοστρα....!!!!!
B2yx8A.gif

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Πως επρεπε να ειναι δηλαδη ; αν ηταν απο παλια δε θα φενοταν ;
Καλησπερα Φιλε Man....με στεναχωρεις...βαζεις μια ερωτηση.....γινεται συσκεψη των μελων μονο για σενα και απορριπτεις το πορισμα????
Τα παιδια εδω ειναι εξπερ στις αναλυσεις.....και στην δολιοφθορα γυναικειων οπων.....σαν κομμαντα....πως κοβεις τον κορμο ενος δεντρο και αναλογως τα κυκλακια βγαινουν και τα χρονια...ετσι και οι ειδικοι...σε παρακαλω...ανακαλεσε....!!!!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297
Οι τουρκοι γαμανε μονο κωλο αυτο λες ; γιατι να μη δωσει σε μενα τοτε ;
Μα δεν είσαι Τούρκος,αγαπητέ...