Darios2131
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2023
- Like
- 482
- Πόντοι
- 20
Επάνω, πάνω από 25 ανύπαντρη, την έχουν για γεροντοκορη....άλλο που εδώ μας τρέχουν τα σάλιαΜια χαρα κοπελα ειναι , τι ξοφλημενη. Δε κατσλαμβενω
Επάνω, πάνω από 25 ανύπαντρη, την έχουν για γεροντοκορη....άλλο που εδώ μας τρέχουν τα σάλιαΜια χαρα κοπελα ειναι , τι ξοφλημενη. Δε κατσλαμβενω
Το κρατάει κάβαΟι τουρκοι γαμανε μονο κωλο αυτο λες ; γιατι να μη δωσει σε μενα τοτε ;
Ειχε παλια σχεση με ενα που ηταν παντρεμενος μκυ ειπε . Της ελεγε χρονια οτι θα χωριση τι γυναικα του αλλα τιποτα τελικαΕπάνω, πάνω από 25 ανύπαντρη, την έχουν για γεροντοκορη....άλλο που εδώ μας τρέχουν τα σάλια
Για τι πραγμα ;Το κρατάει κάβα
Εγώ παίζω με τον πόνο του;;;; Εδώ μας τρολλάρει ο τύπος αλλά δεν πειράζει, είναι ωραίος!!!Θέλεις να λύσεις το θέμα της υπογεννητικότητας,ε;
Δεν την παντρεύεσαι κιόλας να το αποκαταστησεις το κορίτσι;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έλα ρε,μην το πληγώνεις το παιδί...περνάει το δράμα του ,έχει και εσένα να παίζεις με τον πόνο του....
Άντε πες στην μέση Ελληνίδα να γλύψει αρχιδια και κωλοτρυπα....Ειναι πολυ καθαρη κοπελα και εχει καλο σωμα και προσωπο .
Τι δεν κανουν που κανει αυτη; δε κανει και κατι σπουδαιο
Αν ήταν έτσι θα την προωθούσε σε μέλη του κύκλου του και όχι εδώ...Εγώ παίζω με τον πόνο του;;;; Εδώ μας τρολλάρει ο τύπος αλλά δεν πειράζει, είναι ωραίος!!!
Τύπε @Man79 ανέβασε ολόσωμη φώτο και δώσε τηλεφωνάκι σε πμ.
Αν έχει χώρο δικό της γύρω στα 60 το μισάωρο χρεώνουν με μια πιστολιά! Αν είναι 32 όπως λες!!! Αν είναι γύρω στα 45- 50 πέφτουμε στο 50άρικο ή 70 ευρώ δύο πιστολιές!
Δε με ενδιαφερει κατι τετοιο .Εγώ παίζω με τον πόνο του;;;; Εδώ μας τρολλάρει ο τύπος αλλά δεν πειράζει, είναι ωραίος!!!
Αν έχει χώρο δικό της γύρω στα 60 το μισάωρο χρεώνουν με μια πιστολιά! Αν είναι 32 όπως λες!!! Αν είναι γύρω στα 45- 50 πέφτουμε στο 50άρικο ή 70 ευρώ δύο πιστολιές!
Εμείς είμαστε τα μέλη του κύκλου τουΑν ήταν έτσι θα την προωθούσε σε μέλη του κύκλου του και όχι εδώ...
Εγώ να βοηθήσω θέλωΔε με ενδιαφερει κατι τετοιο .
ο χρόνος μου είναι λίγος και τρέχει => Στοίχηματα έδωσα, άσχετα αν δεν σε ενδιαφέρουν.Τι ειναι αυτα
Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι, λένε οι παλιοίΣτοίχηματα έδωσα, άσχετα αν δεν σε ενδιαφέρουν.
Ευχαριστω ,αλλα εγω πως θα δω αν μου λεει αληθεια . Δυσκολο εως ακατορθωτω νομιζωΑπό εκεί και πέρα, επανερχόμενος στο θέμα - διάβασα τροχάδην κάποια σχόλια σου επειδή μονοπωλείς τη συζήτηση κατά κάποιον τρόπο, πρόσεξε καλά το παραπέρα με δαύτηνε, λες ότι είναι 32 ετών και από χώρα που γενικά το έχουν μέσα τους να €κμ€ταλλ€ύονται...
Το ότι είσαι άγνωστος - κι ούτε πρόκειται να βρεθούμε εδώ στο καφενείο του χωριού - δεν θα με κάνει αδιάφορο και να μην σε προειδοποιήσω (σου έγραψαν και τα άλλα μέλη μην τυχόν έχει παιδί - εγώ θα έλεγα κουτσούβελα).
Αν τώρα γράφεις ιστορίες - για να περνάει η ώρα, ε Σέρλοκ Χόλμς δεν θα γίνω επειδή
ο χρόνος μου είναι λίγος και τρέχει => Στοίχηματα έδωσα, άσχετα αν δεν σε ενδιαφέρουν.
Γενικά το είπα σα διαπίστωση.Μα δε μου δινει κωλο
Φωτο να στειλω χωρις προσωπο φυσικαΕγώ παίζω με τον πόνο του;;;; Εδώ μας τρολλάρει ο τύπος αλλά δεν πειράζει, είναι ωραίος!!!
Φαντάζομαι το αντιλαμβάνεσαι ότι όλα μου τα σχόλια είναι χιουμοριστικά έτσι;;; Να τη χαίρεσαι και μην ξεχνάς.Φωτο να στειλω χωρις προσωπο φυσικα
Φαντάζομαι το αντιλαμβάνεσαι ότι όλα μου τα σχόλια είναι χιουμοριστικά έτσι;;; Να τη χαίρεσαι και μην ξεχνάς.
Με σάλιο και υπομονή, ο κώλος γίνεται μουνί!!!
Την Καλησπερα μου Φιλε Νιπ....καλα εξηγησες στον Man....δεν τα πετανε ετσι....εχουμε και ειδικο τμημα που θα αποφανθει...τι τα εχουμε τα Γαλονια...μονο για μοστρα....!!!!!Κατσε να μπει το ειδικο ιατρικο τμημα του μπου.κομ που ασχολειται με αυτα , κωλοτρυπιδες , περασμα ηλεκτρολογικου υλικου κτλ
Βεβαια η ωρα και η μερα που ανεβασες το υλικο προς εξεταση δεν ειναι η καλυτερη , αλλα κατι θα κανουμε για σενα , γιατι φαινεται να εισαι επειγον περιστατικο
Αν θες μια πρωτη γρηγορη αποψη με καθε επιφυλαξη , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ , ορμα κανονικα
Καλησπερα Φιλε Man....με στεναχωρεις...βαζεις μια ερωτηση.....γινεται συσκεψη των μελων μονο για σενα και απορριπτεις το πορισμα????Πως επρεπε να ειναι δηλαδη ; αν ηταν απο παλια δε θα φενοταν ;
Μα δεν είσαι Τούρκος,αγαπητέ...Οι τουρκοι γαμανε μονο κωλο αυτο λες ; γιατι να μη δωσει σε μενα τοτε ;