Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.766
- Πόντοι
- 6.536
Νομίζεις.....Τύπε πάνε οι καιροί που οι μικρές τον έτρωγαν από μεγαλύτερους.. τώρα γαμιουνται με συνομηλικους..
Νομίζεις.....Τύπε πάνε οι καιροί που οι μικρές τον έτρωγαν από μεγαλύτερους.. τώρα γαμιουνται με συνομηλικους..
Αχ,Ρουμάνες...τόσο ωραίες αναμνήσεις ...ρίξε έναν και για εμάς!Είναι αυτό που λέει ο τύπος παρακά, αλλά την έκφραση => του κώλου τα εννιάμερα δεν την έχεις ακούσει ποτέ;
Για ψάξε λίγο στο Διαδίκτυο ή ας σε βοηθήσει κανένα γέρικο κογιότ
διότι φεύγω για ρουμανοGOALάρες (Otelul - UTA Arad) σε κάτι λιγότερο από μια ώρα, να είστε φρόνιμα παιδιά εδώ μέσα
Ασχολησου με κάποια άλλη για κωλο έστω επαγγελματία....Εγλυψα , αλλα δε με θελει να τη παρω απο πισω
Δεν ειναι το θεμα για κωλο γενικα , ειναι για το δικο τηςΑσχολησου με κάποια άλλη για κωλο έστω επαγγελματία....
Κάποτε θα πάψεις να υπομένεις την διαρκή ακύρωση...Δεν ειναι το θεμα για κωλο γενικα , ειναι για το δικο της
Την Καλησπερα μου.....300 χρονια πισω με πηγες αδελφε μου......θα την ακουμπησεις ενα λαμπακι στην κωλοτρυπιδα και αν αναψει δεν ειναι παρθενα
Τελικά έγινε μισή κωλοδουλειά, παραλίγο να έλθει come from behind...Αχ,Ρουμάνες...τόσο ωραίες αναμνήσεις ...ρίξε έναν και για εμάς!
Καλό ήταν το είχα κι εγώ.Την Καλησπερα μου.....300 χρονια πισω με πηγες αδελφε μου......
Είμαι ήδη στην 1000η δόση
Tύπε κρατάς βάση δεδομένων του κώλου;Είμαι ήδη στην 1000η δόση
Αν μπορει καποιος να πει τι γνωμη του , αν γνωριζει κατι φυσικα . Ειναι παρθενα απο πισω ;
Αν μπορει καποιος να πει τι γνωμη του , αν γνωριζει κατι φυσικα . Ειναι παρθενα απο πισω ;
Εκ πρώτης όψεως, τον έχει κολατσίσει.ειναι η κοπρλα
Ειναι η κοπελα μου . Ειμαστε μερικουσ μηνες μαζι . Μου λεει οτι δε θελει απο πισω . Οτι δε το ξανακανεΕκ πρώτης όψεως, τον έχει κολατσίσει.
Ειναι η κοπελα μου . Ειμαστε μερικουσ μηνες μαζι . Μου λεει οτι δε θελει απο πισω . Οτι δε το ξανακανε
Δεν ειναι λες ; εχει περιπου 5 μηνες που ειμαστε μαζι και δεν πηγε με αλλο . Αυτο γνωριζω τουλαχιστον
Δεν ειναι λες ; εχει περιπου 5 μηνες που ειμαστε μαζι και δεν πηγε με αλλο . Αυτο γνωριζω τουλαχιστον