Man79
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2019
- Like
- 77
- Πόντοι
- 1
Και εκεινο γυρω απο τον κολπο στον κωλο οφειλετε ;Αυτο το ειχε απο την πρωτη φορα ,οφηλετε στο κωλο ;
Και εκεινο γυρω απο τον κολπο στον κωλο οφειλετε ;Αυτο το ειχε απο την πρωτη φορα ,οφηλετε στο κωλο ;
Ωρες ωρες σκ
Αυτο το ειχε απο την πρωτη φορα ,οφηλετε στο κωλο ;
Δεν αμφησβιτω απλος για να καταλαβωΔείτε,
Αν είναι να αμβισβητείτε όχι μόνον την δική μου γνωμάτευση, αλλά και του εξέχοντως συναδέλφου μιλφολόγου γκιλοφολόγου κ.κ. @argyrotoxos , να το κλείσουμε το θέμα και να μην ασχολούμαστε άλλο...
Δεν αμφησβιτω απλος για να καταλαβω
Και εδω να δειτε και μια αλλη
Βγενουν απο τον κωλο και πανε γυρο και το αποροφα το δερμα ;Διαρρέουν τα εντερικά υγρά. Τι δεν καταλαβαίνετε;
Αληθεια λεω , ενα δαχτυλο της εβαλα μια μερα και μου το τραβηξε . Δεν ηθελεΑν δεν μας τρολάρεις...
Αν δεν σου δώσει κώλο, δίνε του...
Τότε πάμε παράγραφο βΑληθεια λεω , ενα δαχτυλο της εβαλα μια μερα και μου το τραβηξε . Δεν ηθελε
Αληθεια λεω , ενα δαχτυλο της εβαλα μια μερα και μου το τραβηξε . Δεν ηθελε
Δείτε,
Αν είναι να αμβισβητείτε όχι μόνον την δική μου γνωμάτευση, αλλά και του εξέχοντως συναδέλφου μιλφολόγου γκιλοφολόγου κ.κ. @argyrotoxos , να το κλείσουμε το θέμα και να μην ασχολούμαστε άλλο...
Αν τη γαμαει αλλος , δεν θα εδινε και σε μενα ;Τότε πάμε παράγραφο β
Το αποκλείεις να ειναι απο dildo/δονητή κύριε καθηγητά.....??
Δεν εχει , ουτε δαχτυλο αλο μπροστα δε βαζει ποτεΤο αποκλείεις να ειναι απο dildo/δονητή κύριε καθηγητά.....??
Αν τη γαμαει αλλος , δεν θα εδινε και σε μενα ;
Και ειναι πιστη ετσι ;Μπορεί να σας είναι πιστή και στον άλλον να δίνει μόνο κώλο.
Και ειναι πιστη ετσι ;
Σε αυτο το κομματι δεν εχω παραπωνω παντως . Κανει καλα τσιμουκια . Απλος δε σημετεχει πολυ στο σεξ . Αρκετες φορες μενει οπως τη στησω εγω , περιμενει καθοδιγηση ας πουμεΒεβαίως!
Αν όμως του παίρνει και τσιμπούκια, αλλάζει το πράγμα.
Σε αυτο το κομματι δεν εχω παραπωνω παντως . Κανει καλα τσιμουκια . Απλος δε σημετεχει πολυ στο σεξ . Αρκετες φορες μενει οπως τη στησω εγω , περιμενει καθοδιγηση ας πουμε