talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
χειρότερα γίνανε...ξεμπούκωσαν και μιλάνε περισσότερο....το καναμε κι αυτο,τιποτα καμια διορθωση φιλε.....
χειρότερα γίνανε...ξεμπούκωσαν και μιλάνε περισσότερο....το καναμε κι αυτο,τιποτα καμια διορθωση φιλε.....
χρυσα μπουρδελα 2009 ας πουμε;Γιατί δε φτιάχνεις εσύ ένα ενδιαφέρον θεματάκι να πούμε?
Και τώρα τι έγινε? Έμεινε ο μύλος χωρίς νερό κι είσαι εδώ? ;)
θα του φάω τα σκώτια λέμεεεε......ετσι και το στειλω αυτο πμ στον φιλο μου τον περσονα την εβαψες.....
χρυσες παπαριες...Μας τα έχουν ζαλίσει οι φακλάνες.
Γυρνάνε από τη σχολή, τη δουλειά, τους καφέδες και, αντί να μπούνε msn, facebook, cosmo και δεν ξέρω κι εγώ πού αλλού, μπαίνουν εδώ μέσα και το κάνουν παιδική χαρά.
Δεν φταίνε, όμως, αυτές. Αν ήταν μόνες τους, θα είχαν απομονωθεί.
Φταίει ο κάθε μαλάκας (κι όχι μόνο ο ερμόλαος69) που τους δίνει αξία.
Καλά, ρε, μ' αυτές θα ασχολείστε όλη μέρα; Τουλάχιστον πηδήξτε τες, να σκάσουν.
Να ξεκαθαρίσω ότι δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένες κοπέλες (εκτός απ' τη γνωστή φρεσκομπαζοφακλάνα), αλλά στο φαινόμενο που έχει δημιουργηθεί.
Ανοίγεις σάιτ για μπουρδέλα και νομίζεις ότι είσαι στο κοσμοπόλιταν.
Ψάχνεις με το κυάλι να βρεις θέμα που να σε ενδιαφέρει. Κι όταν αυτό εμφανιστεί, με το που κάνεις refresh εξαφανίζεται, γιατί το έχουν αντικαταστήσει τα χρυσά βατόμουρα κι οι χρυσές παπαριές.
Έλεος, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
δεν ειμαι καρφι....την μπαιτ λεειχρυσες παπαριες...
ρε φιλε ποια ειναι η γνωστη που λες;;;;
παντως εμενα η παρουσια τους ευχαριστη ειναι
μια φορα μπηκα στο κοσμο απο περιεργια
και μετα δεν ξαναματαμπηκα
εκει να δεις τι φρουτα εχει
εδω θαρρω ειμαστε μια χαρα
γιατι καλε τι κανει αυτη;δεν ειμαι καρφι....μπαιτ
γιατι καλε τι κανει αυτη;
Και αυτο απο μονο του λεει οτι εισαι οκ απο γυναικα?? :oειμαι ο tommaso και οπως
δηλωνω δεν εχω καμμια σχεση με τον πληρωμενο ερωτα..
οχι ειναι φακλανιτσα....λεμε τωραη bite καρφωνει??
μωρή...αυτόν τον πούστη προτιμάς?.....άντε να μου χαθείς..με τον φλώρο....έχασα πάσα ιδέα.....
Στο κλείνω γιατί μου το έκλεισες κι εσύ - αυτό λέγεται ευγένεια.τι μου κλεινες το ματακι βρε?
περιμενεις να σου δημοσιοποιησω εδω την προσωπικη μου ζωη?
μια φορα το κανα, και μετα εστειλα μηνυμα στον αντισθενη για να σβησει
καθε στοιχειο που αφελως ειχα δημοσιοποιησει για την προσωπικη μου ζωη.
τα ξανακανω τετοια λαθη??
οχι φιλε.. ;)
περνω πολυ καλα πιστεψε με αφου εχεις αγχος.. στο θεμα γυναικα ειμαι καλυμμενος.
ειμαι ο tommaso και οπως
δηλωνω δεν εχω καμμια σχεση με τον πληρωμενο ερωτα..
οχιη bite καρφωνει??
πόσο συμπαθω τον περσόνα
κι ετσι βγαζει νοημα ερι....σχήμα λόγου ρε ταλε. Αν σκεφτείς πόσο συμπαθω τον περσόνα θα καταλάβεις πόσο θετική μπορεί να είμαι σε κάθε ένα κομπλεξικό που μας βγαίνει με δηλώσεις αλλά καίγεται να γαμιόμεθα απο μικρά και τζούφια κολοκύθια
Οι gay φυλές της Αθήνας.χρυσα μπουρδελα 2009 ας πουμε;
Οι gay φυλές της Αθήνας.
Που πάνε, που ψωνίζονται, τι ρούχα φοράνε - τα είδαμε και σας τα γράφουμε.
Έτσι δεν έλεγε το ΚΛΙΚ κάποτε?
Φίλε gl, μ' έχεις μπερδέψρι με τα avatar να πούμε. Σε είχα συνώνυμο με αυτή την γεροδεμένη. Πρέπει να καταλήξεις - φτιάξε κι εσύ ένα thread με poll. Μπορείς.
Βάλε του περσόνα για να πάθει μπλοκάρισμα - μπας και ηρεμήσει.τωρα θα αλλαζει καθε μερα .....για να μην με γνωριζουν οι οχτροι μου
ειμαστε κουλ με περσονα,οχι τετοια....θα θελει κοπιραιτ μεταΒάλε του περσόνα για να πάθει μπλοκάρισμα - μπας και ηρεμήσει.