gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εντελως λεμε...
εντελως λεμε...
δεν το απαξιωνω.
εγω δεν εχω σχεση με τον πληρωμενο ερωτα.απλα.
παμε παρακατω. ;)
And what about Sheila??δεν το απαξιωνω.
εγω δεν εχω σχεση με τον πληρωμενο ερωτα.απλα.
παμε παρακατω. ;)
εγω εχω σχεση και με τον πληρωμενο και με τον απληρωτο και με τον ανεκπληρωτο φιλε....
Καλά, ρε τομμάσο, πλάκα μας κάνεις;
ειναι εθνοκαθαρση λες ε;απ τις 10 το πρωι ξυπνια ειμαι.. ασε βασανα
τι σταυροφορια καλε? ειπαμε υπαρχουν μονδς που θελουν εκκαθαριση γυναικων ή εστω περιορισμο τους αχχαα
Και τότε τι κάνεις εδώ? Αφού γουστάρεις ξένες είπες.με τα 2 τελευταια.τον απληρωτο και τον ανεκπληρωτο ερωτα εχω σχεση και γω φιλε. ;)
γιατι καλε τι κανει αυτη;
καταρχην οι γυναικες στο σα'ι'τ ειναι 2-3ης.η Μουνιτσα εχει καμια 10αρια κλωνους για αυτο και σας φενονται τοσες πολλες!!!!
προσεχε...ο μπιγκ μπραδερ σε βλεπει....tpt καλε δεν κανω ή του εχω κανει
απλα ο ντειντοτετοιος εχει αικιου ραδικιου κ κομπλεξ απο δω μεχρι τον β.πολο
τι να κανεις.. εκτος απ το να γελας μαζι του?
ε αφου δεν μπαίνει για τις ιεροδουλες τότε κατα την δική του λογική αντίστοιχα μπαίνει για να γαμηθεί με καμμία απο τις υπόλοιπες. Γιαυτό ρωτάει με πονο και καημό αν μπαίνουμε να γαμηθούμε και με συνεχάρει για τις δηλώσεις - καταπέλτη. Δεν το περίμενα αυτό τομμασο απο εσένα. Και η γυναίκα που σε καλύπτει τι θα πει; ντροπη.. :o
οχι στα μεταλλαγμενα μπουρδελα,οχι στην κλωνοποιηση,οχι στα ρυπογονα ποστ....μας φαγανε οι μισογυνηδες τρεμοπουλοι μπατσοι του σαιτ.....καταρχας να συγκινηθώ που ο νόκια με γραφει εριναλίτσα γιατι έτσι με έλεγε η γιαγιά μου. Και σε δευτερο επίπεδο να δηλώσω - μιας και γίνεται εθνοκάθαρση οτι τα καμμένα στην παρνηθα ειναι λίγα μπροστα στα "καμμένα" που κυκλοφορουν οξω στους δρόμους.. Αντε να μην με πιάσει καμμια φιλοσοφία περί της επιδρασης των "καμμένων" στο περιβάλλον..
προσεχε...ο μπιγκ μπραδερ σε βλεπει....
Μόνο στους δρόμους βλέπεις καμμένα? Εγώ βλέπω αρκετά κι εδώ μέσα..Και σε δευτερο επίπεδο να δηλώσω - μιας και γίνεται εθνοκάθαρση οτι τα καμμένα στην παρνηθα ειναι λίγα μπροστα στα "καμμένα" που κυκλοφορουν οξω στους δρόμους.
ειναι to bato-pedi .....εδω βατευομαστε ελευθερα.....καλα δεν ειναι κ το ΑΒΑΤΟ...
.
Μόνο στους δρόμους βλέπεις καμμένα? Εγώ βλέπω αρκετά κι εδώ μέσα..