loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ευκολα σκας....μας εσκαασες....
ευκολα σκας....μας εσκαασες....
δε ξερω παντως εδω μεσα εχασα πασα ιδεα γ πολλες ομαδες ατομων...
και καποιες στιγμες κ γ πολλα ατομα... :S
μπουμ!!!!!!!!ευκολα σκας....
εχεις δικιο.Θα χρειαστώ μια διευκρίνηση. Έχασες πάσα ιδέα απο άτομα που γνώρισες;Η γενικώς από όσα λέγονται, κουτσομπολεύονται και φαίνονται; Επίσης είχες άλλα δείγματα για αυτά τα άτομα που πιστοποιούσαν το αντίθετο; η ήσουν εσύ αρκετά καλοδιάθετη απέναντι όλων και συνεπώς και αυτών..;Να τα ξεκαθαρίσουμε λιγάκι.
ρε φιλε ektor lopez.
πηγαινε να φλερταρεις αγορι μου καμμια ξενη.
ελληνιδα θελεις για γκομενα το σκεφτηκες καλα??
τις ελληνιδες τις εχουμε για το σεξ.ΟΧΙ για σχεση.
αντε ξεκολατε κι χαρειτε την ζωη σας.
καθεστε και προσπαθειτε να μπειτε στο κεφαλι της καθε χαζοβιολας ελληνιδας.
πηδηξτε τες ,αλλα σχεση μονο με ξενη.
ακου το συστημα.. ;)
εξυπνη σκεψη αλλα οχι.Σε μια λογομαχια ο λογικος υποχωρει παντα...γιαυτο βαζεις τραγουδια;
Δεν έχω βρεθεί έξω με κανέναν ή καμία. Αν όμως έχεις απογοητευθεί μέσω ινών, IRL θα ήταν total disaster.μη με τρομαζεις...
χμ...
έχω αρκετούς ανθρώπους στη ζωή μου και από διαφορετικές εθνικότητες, του αντίθετου φύλου κιόλας. Σχεση διαλέγω με ελληνίδες μιας και αναφέρθηκες στο θέμα, το γιατί δεν ενδιαφέρει να το αναλύσω.
Δεν έχω βρεθεί έξω με κανέναν ή καμία. Αν όμως έχεις απογοητευθεί μέσω ινών, IRL θα ήταν total disaster.
Εγώ αν βρισκόμουν με τον persona για κανα ούζο, θα πέφτανε μπουκέτα στο δεκάλεπτο.
στο νετ ο καθενας μπορει να ειναι οτι γουσταρει..παντως εγω ψηνομαι να γινονταν μια συναντηση ολων των ενεργων μελων
καπου,καποτε
σε πολλα σαιτ εχουν πραγαμτοποιηθει πολλα τετοια event
εμενα θελεις να με γνωρισεις?ε..δεν θα παντρευτει ο ενας τον αλλον
απλως θα γνωριστουμε
υπαρχουν ορισεμενα ατομα που θα ηθελα να γνωρισω
τον δασκαλο και την δις κλωνος σιγουραεμενα θελεις να με γνωρισεις?
Προφανώς... μόνο που εδώ μέσα υπάρχει το πιο ετερόκλητο κοινό σε όλη τη χώρα, οπότε το μίγμα θα ήταν εκρηκτικό.στο νετ ο καθενας μπορει να ειναι οτι γουσταρει..
εξυπνος,ατακαδορος,καλος,μορφωμενος,αμορφωτος,ομορφος ασχημος...
οποτε η συναντηση δε μπορεις ποτε να ξερεις τι θα φερει....
γαμαικανε.θα παμε για καφε τοτε αν ειναι μαζι με την κλωνο και εσενα.τον δασκαλο και την δις κλωνος σιγουρα
αλλα μια γενικη μαζωξη θα ηταν οτι επρεπε
χμ...
έχω αρκετούς ανθρώπους στη ζωή μου και από διαφορετικές εθνικότητες, του αντίθετου φύλου κιόλας. Σχεση διαλέγω με ελληνίδες μιας και αναφέρθηκες στο θέμα, το γιατί δεν ενδιαφέρει να το αναλύσω.
ευχαριστω!ε..δεν θα παντρευτει ο ενας τον αλλον
απλως θα γνωριστουμε
υπαρχουν ορισεμενα ατομα που θα ηθελα να γνωρισω
τσου!!!Προφανώς... μόνο που εδώ μέσα υπάρχει το πιο ετερόκλητο κοινό σε όλη τη χώρα, οπότε το μίγμα θα ήταν εκρηκτικό.
Όπως σε κόβω Λουκ... πρέπει να έχεις ψιλο-απογοητευθεί από τα λεγόμενα κάποιας γυναίκας και όχι άντρα.
Απ' την άλλη βέβαια, μπορεί και όχι....