ρε φίλε που τα βρίσκεις αυτά και τα λες?
εξαιρώ το θέμα της ακρίβειας στην ώρα όπου τα γραφεία υπερέχουν όντως....
α. κριτικές. οι ανεξάρτητες στο μπου έχουν συνήθως δεκάδες, πολλές δεκάδες κριτικές. των γραφείων από καμία μέχρι μετρημένες στα δάκτυλα στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων.
β. ίδιες υπηρεσίες. ούτε για αστείο. ειδικά αν έχεις συναντήσει περισσότερες από μία φορές τις ανεξάρτητες, η ποιότητα (ειδικά αλλά και όχι μόνο) των υπηρεσιών είναι σαφέστατα ανώτερη.
γ. αληθοφανείς φώτο. εδώ γελάνε και οι πέτρες. τα γραφεία είναι τίγκα στο φώτοσοπ. ούτε έχεις ιδέα τι θα δεις όταν συναντηθείτε. οι ανεξάρτητες πάλι έχουν τόσες κριτικές-περιγραφές και κυρίως τόσες φώτο (ακόμα και από εμάς) στα νήματά τους, που ξέρεις ακριβώς τι θα συναντήσεις, ειδικά αν δεν είσαι καινούργιος εδώ μέσα.
δ. τιμές. οι ανεξάρτητες παίζουν από 80 μέχρι 140. τα γραφεία στην καλύτερη ξεκινάνε από 130-140. οι περισσότερες των γραφείων είναι 140-160, ελάχιστες στα 120-130 και κάποιες στα 180,200,300 κι όποιον πάρει ο χάρος. τι συγκρίνεις τώρα, άκου "ίδιες υπηρεσίες τιμές"...
πάμε παρακάτω. τι σημαίνουν αυτά? βουρ στις ανεξάρτητες? ή βουρ στα γραφεία?
όχι φυσικά, τίποτα από τα δύο.
αν κάποιος παίρνει 3 βίζιτες το χρόνο δεν έχει καμία σημασία, ας κάνει ότι του καπνίσει εκείνη τη στιγμή, ούτε έχει νόημα να συζητάει για 10 και 20 ευρώ παραπάνω ή λιγότερα. ότι του λέει η καύλα της στιγμής και μακάρι να του βγει καλό.
αν όμως κάποιος παίρνει κάθε μήνα μία-δύο ή περισσότερες φορές, τότε πρέπει να μπουν πολλά στη μπαλάτζα.
τα γούστα του, τα θέλω του, το οικονομικό.
προσωπική μου άποψη έχεις μια-δυο ανεξάρτητες που έχετε "γνωριστεί" (σε εισαγωγικά) και περνάτε καλά (σιγουράκι, ξέρεις με ποια πας και πως θα είναι) και επιλέγεις όποτε θες ποικιλία/διαφορετικότητα και από γραφεία.
τα οποία γραφεία, όπως έχω γράψει πολλές φορές, είναι αυτά που καθορίζουν τις τιμές στην πραγματικότητα και ακολουθούν και οι ανεξάρτητες.