asdix
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Μουφα φαίνονται οι φωτό
Ευχαριστώ
Μουφα φαίνονται οι φωτό
Είμαι έτοιμη για όλα
Είμαι έτοιμη για όλα
Είμαι έτοιμη για όλα
Για να βρει χαζους να πληρωσουν 120+ΤΑΞΙ για τον σπυριάρικο κώλο τηςΕίμαι έτοιμη για όλα
Αφου εχεις δικη σου σελιδα γιατι γραφεις εδω;
Οι φωτογραφίες δεν βοηθάνε είναι θολές ή επεξεργασμένες, πάντως έχει ωραίο στήθος και ωραία χείλη, αλλά έχω την υποψία ότι θα είναι ελαφρός παχουλή. Για να δούμε μήπως κάποιος έχει δοκιμάσει να μας πει..Τι ξέρουμε για την κύρια;;;
[video]https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/elenitsa-ellinida-me-dikes-moy-alithines-fotos-apo-to-instagram_i1251203[/video]
ολα ψευτικαΓεια σας συναγωνιστές. Υπάρχουν πληροφορίες για την κοπέλα?
Δεν εχεις καταλαβει ακομα τον Τασουλη ειναι ο μαιντανος του σαιτ που εχει αποψη για ολες και ολα αλλα παει μονο με σαπακια του Mamba που τις θεοποιει για να τσιμπησουν τα πρωτακια του σαιτTASSOS karipidis εχεις προσωπικη εμπειρια, κατι πιο συγκεκριμενο γι αυτο?
ρε καλως τον ΑΓΑΜΗΤΟΔεν εχεις καταλαβει ακομα τον Τασουλη ειναι ο μαιντανος του σαιτ που εχει αποψη για ολες και ολα αλλα παει μονο με σαπακια του Mamba που τις θεοποιει για να τσιμπησουν τα πρωτακια του σαιτTASSOS karipidis εχεις προσωπικη εμπειρια, κατι πιο συγκεκριμενο γι αυτο?
εγραψα συναγωνιστη οτι στο ιδιο τηλεφωνο υπαρχουν πολλες αγγελιες και ψευτικες φωτο ...Συναγωνιστες ζητησα πληροφοριες για ενημερωση. Δεν υπαρχει λογος για φασαρια, οποιος ξερει κατι το γραφει.