kolonoskopos83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Like
- 1.758
- Πόντοι
- 216
Να είσαι καλά φίλε κολονοσκοπε δεν πειράζει .
Εσύ να είσαι καλά φίλτατε!
Να είσαι καλά φίλε κολονοσκοπε δεν πειράζει .
Γνωστή κοπέλα (ηλικία 30+) που πλέον δε βάζει συχνά αγγελίες, έχει όμως σταθερό κύκλο πελατών..
Πριν τον ιό έπαιρνε 100 (κατά τη γνώμη μου δεν τα άξιζε και θα έπρεπε να είναι στην κατηγορία 70-80)
τώρα σε δικό της διαμέρισμα , θέλει +20 ..
Εκανε η μυγα κωλο και εχεσε τον κοσμο ολο......νομιζω σου ταιριαζει απολυτα αυτος ο χαρακτηρισμος
Για ποιά λες;Γνωστή κοπέλα (ηλικία 30+) που πλέον δε βάζει συχνά αγγελίες, έχει όμως σταθερό κύκλο πελατών..
Πριν τον ιό έπαιρνε 100 (κατά τη γνώμη μου δεν τα άξιζε και θα έπρεπε να είναι στην κατηγορία 70-80)
τώρα σε δικό της διαμέρισμα , θέλει +20 ..
Αχ ρε φίλε..με ποιον ασχολείσαι...
Παίρνω το θάρρος και σου κάνω ανάρτηση κάποια γνωμικά που του είναι γραμμένα για τον .... χαρακτήρα του..
Εκανε η μυγα κωλο και εχεσε τον κοσμο ολο......νομιζω σου ταιριαζει απολυτα αυτος ο χαρακτηρισμος
Αχ ρε φίλε..με ποιον ασχολείσαι...
Παίρνω το θάρρος και σου κάνω ανάρτηση κάποια γνωμικά που του είναι γραμμένα για τον .... χαρακτήρα του..
value for money. Όταν η κοπέλα ισορροπεί την εμφάνιση της και τις υπηρεσίες της με το δωράκι της τοτε ειναι vfm
Vfm ειναι η Μαρινα60,η Μελινα και η Αντριαννα! Οι πρωτοεμφανιζόμενοι εδω μέσα μη με πρήξετε με πμ ποια ειναι αυτή,ποια ειναι η άλλη! Δεν θα ασχοληθώ
Δικαίωμα σου το ποσο ....Μακ..ας... είσαι... Πρέπει να μας το επιβεβωσει και ο Γεωργίου???
Δικαίωμα σου το ποσο ....Μακ..ας... είσαι... Πρέπει να μας το επιβεβωσει και ο Γεωργίου???
Το ποσό μακακας είσαι είναι γνωστό ..δεν χρειάζεται επιβεβαίωση!!!
απαραδεκτος τοσο καιρο εδω μεσα κυριε
Ποιές είναι αυτές;
Ευχαριστώ μαν, το pse; Ξέρεις;
απευθυνθηκατε σε μενα χωρις να σας δωσω κανενα λογο
ησασταν νομιζω καπως αγενης μαζι μου χωρις να σας εχω δικαιωμα καθοτι με χαρακτηρισατε,,,Τριχα
Ομως δεν υπαρχει θεμα ,ας μην δωσουμε συνεχεια
να ειστε καλα ¨κυριε ¨
καλη συνεχεια
σωστοοος.
αλλα αδικα πανε τα λογια σου.
πριν λιγες μερες παλι τα ιδια λεγαμε στο παρον νημα.