Ενημέρωση για κασκαντεριλίκι. Η Βίκυ ήταν από καιρό απωθημένο μου. Από τις εποχές που εργαζόταν στο γνωστό γραφείο. Δεν είχε τύχει να συναντηθώ μαζί της και τελικά η συνάντηση έγινε πρόσφατα. Η συνεννόηση σχετικά εύκολη μιας και υπήρχε μια επιφυλακτικότητα από μέρους της μέχρι να κλειστεί το ραντεβού. Η πρώτη εντύπωση είναι θετική αφού για τα γούστα μου έχει πρόσωπο που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μου. Μελαχρινή, μακρύ μαλλί, αρκετά ψηλή, το 1,75 είναι αλήθεια, διακριτικό βάψιμο το οποίο δεν έχει ανάγκη αφού έχει πολύ ωραία χαρακτηριστικά. Εντυπωσιακή θα έλεγα.
Περιποιημένη καλοντυμένη και πεντακάθαρη ήρθε στην ώρα της και λίγο νωρίτερα ίσως. Λίγο σόσιαλ ώστε να σπάσει ο πάγος, ντουζάκι και ήρθε στο κρεβάτι με ένα κόκκινο κορμάκι το οποίο "έκρυβε" επιμελώς κάποια σημάδια χαλάρωσης τα οποία δε με χάλασαν κιόλας μιας και περίμενα πως δεν έχω να κάνω με πιπίνι αλλά με μια ώριμη γυναίκα κοντά στα σαράντα. Βυζί φυσικό τριάρι σχετικά χαλαρό με ρώγα που βγάζει μάτι όταν ερεθίζεται, πράγμα εύκολο. Γουστάρει την περιποίηση και την ανταποδίδει στο πολλαπλάσιο. Ξεκίνησε με ένα πολύ καλό μασάζ με κρέμα την οποία είχε μαζί και μετά ακολούθησαν εναλλαγές σε γλυφομούνι, πίπα, 69, μέχρι να μπει ο σκούφος και να έρθει σε ιεραποστολική στάση το πρώτο τέλος με τα μακρυά πόδια της να με κρατάνε σφιχτά μέχρι να αδειάσω . Φιλιά στην αρχή δεν είχε αλλά όσο περνούσε η ώρα άρχιζε να δίνει όλο και περισσότερά. Ο δεύτερος γύρος και το τέλος ήρθε με μια εξαιρετική πίπα με τελείωμα μισό στο πρόσωπο και μισό στο στηθος. Δεν ήταν το πιο εύκολο ραντεβού που έχω κάνει γιατί θέλει χρόνο για να ξεκλειδώσει αλλά όταν γίνει αυτό τότε όλα γίνονται όμορφα. Πρωκτικό δεν ζητήθηκε αν και από ότι κατάλαβα είναι δουλεμένο το πίσω σύστημα. Όσο αφορά την σχέση τιμής απόδοσης θα πω ότι είναι τσιμπημένη η τιμή αλλά η κάθε κοπέλα αυτοπροσδιορίζει μόνη της το κόστος και από εκεί και πέρα ο καθένας από εμάς αποφασίζει.