!!
Καλημέρα σε όλους.
Έφαγα φόλα επική σαν νέος στο άθλημα κ πρέπει να σωθεί όποιος προλαβαίνει.
Τηλέφωνο απάντησε μία ευγενική κοπέλα η οποία μου επιβεβαίωσε ότι είναι μία ώρα εκτονωσεις στα 60 ευρώ, κ ναι είμαι η μελαχρινή κλπ κλπ, η φίλη μου η ξανθιά έχει ραντεβού κλπ..
Κανονίστηκε ραντεβού το μεσημέρι στη 1:00 έφτασε 2:15 εμφανώς βιαστική.
Καμία σχέση με τις φωτογραφίες Αλβανία.
Ζητγσε έξτρα λεφτά με το που μπήκε σπίτι σε φάση σωε μου ακόμα 20 ευρώ κ κατέβαινε λες κ εκανε παζάρι στην Τουρκία... Έφτασε στο τέλος να μου λέει δωσμου 5 δωσμου 4 ευρώ να πάρω μια πίτσα χαχαχαχα...
Στα του έργου άθλια εμπειρία με μια μυρωδιά ολίγον τι αποκρουστική, τέλος ο γύρος πρώτος κ μπαίνει για ντους βγαίνει κ μου λέει πάμε γιατί πρπειε να φύγω με περιμένεξ ο επόμενος....
Μένω μαλάκας
Της λέω αυτά που συνεννοηθηκαμε στο τηλ μου λέει δεν μπορώ κλπ κλπ...
Τον παίρνει στο στόμα με τα πολλά αναστήθηκε ο μικρός ξεκίνησα να βαράω αλλά στη διάρκεια ξενέρωσα κ έπεσε...
Η κυρία λοιπόν σηκώθηκε κ έφυγε λεγοντας μου ότι δεν φταίει αυτή εγώ φταίω κ τέτοια κ όταν ξανά ανέφερα τη τηλεφωνική συνεννόηση μου λέει γιατί δεν με έδιωχνες οταν με είδες; που της απάντησα ότι αυτό έπρεπε να κάνω αλλά ήταν αργά όταν το συζητούσαμε.
Όλα αυτά στο 20λεπτο ενώ λέει μια ώρα διάρκεια.
Α κ το κορυφαίο το άφησα για το τέλος. Πριν ξεκινήσουμε με ρώτησε αν θέλω να μπω χωρίς το οποίο κ αρνήθηκα προφανώς.
Εγώ κλαίω τα ευρώ, ελπίζω να γλυτώσει κάποιος.