kathigiths
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 47
- Πόντοι
- 0
καλησπερα, μπορει να μου στειλει καποιος το τηλ της Maria Μολδαβη και της Κατερινα 3?ευχαριστω.
ψάξε, για αγγελίες.καλησπερα, μπορει να μου στειλει καποιος το τηλ της Maria Μολδαβη και της Κατερινα 3?ευχαριστω.
ενταξει μωρε μπερδευτηκε εχουμε και 45 κατερινεςΕπέστρεψε η Κατερίνα 3;
Για τη Μαρία ορίστε:καλησπερα, μπορει να μου στειλει καποιος το τηλ της Maria Μολδαβη και της Κατερινα 3?ευχαριστω.
Για τη Μαρία ορίστε:Maria 6931844449 - Love List
αγγελίες σεξ από callgirl, άνδρες gay, aggelies gia trans με μεγάλα προσόντα, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και πολλές προτάσεις για σεξ..www.lovelist.com.gr
Κατερίνα3;
Αυτή η περιγραφή δεν χρειαζόταν πρωί πρωί. Πώς θα βγω τώρα από το σπίτι;Έχει σταματήσει εδώ και καιρό.
Επική πίπα. Αφού τον ρούφαγε όλον και τον πέρναγε στο λαρύγγι, τίναζε την γλώσσα και έγλειφε τα αρχίδια.
ανοιξε την πορτα και βγεςΑυτή η περιγραφή δεν χρειαζόταν πρωί πρωί. Πώς θα βγω τώρα από το σπίτι;
Έχει σταματήσει εδώ και καιρό.
Επική πίπα. Αφού τον ρούφαγε όλον και τον πέρναγε στο λαρύγγι, τίναζε την γλώσσα και έγλειφε τα αρχίδια.
Για την Κατερίνα3 λέει ο Άγιος ;)δεν ισχύει...
συνεχίζει ακάθεκτη...
με μπέρδεψε η παράθεση...Για την Κατερίνα3 λέει ο Άγιος ;)
Τι γλωσσες θες να μιλαει ? Αγγλικα, πορτογαλεζικα, σουηδικα , τουρκικα ?Ξέρει κανεις καμία ανεξάρτητη με τις ακόλουθες προδιαγραφές
1)ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΥΖΙΑ. Ας είναι πλάκα τα γαλόνια. ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΟΜΩΣ.
2)Να είναι άνω του 1.70 , ξυπόλητη ... όχι με πλατφόρμες !
3)Να είναι καθαρά λευκή, όχι σχιστομάτα, σκούρα , τσιγγάνα κτλ
Τι γλωσσες θες να μιλαει ? Αγγλικα, πορτογαλεζικα, σουηδικα , τουρκικα ?
όχι από όσο μου είπε αν και φαινόταν δουλεμένοςΛωκο δίνει;
Εσυ εκει. Κολλημενος με τον Πουτινρωσικα αν γινεται θα μου αρεσε
Αν πω τη γλώσσα του έρωτα θα είμαι υπερβολικός;ρωσικα αν γινεται θα μου αρεσε