Αφού λοιπον έχεις όρεξη για μάθηση και αφού από ότι βλέπω από εδώ μέσα είμαι ο μόνος παθός και μαθός άκου .... απο εμφάνιση ειναι κάτι μεταξύ μπακς μπαννυ και Στανιση με κοντο μαλι ... δηλαδή χάλια... κάτι σαν το σκυλί που χάσαμε .... ηλικία κοντά στα 47 ... απόδοση πίπας σε αυτοκίνητο ( το μαγαζί πρέπει να νοικιάστηκε) με αρκετό δόντι και αρκετο άγχος ... διότι το αυτοκίνητο το παρκάρεις σε κάποια από τα δρομάκια που ξέρει στο Κουκάκι ... αν σε γουστάρει σου κάνει προταση και για σεξ ... λακομπα μεριά .... εκεί να δεις μεγαλεία ...ότι πιο κρυοκολο πράγμα εχω πηδήξει και να φανταστείς είχε και οργασμου ... τελικά με πολλών βασάνων κατάφερα και είχα και εγώ και επιτέλους ΟΥΦ τελείωσε η συνεύρεση μας ... Γενικά 3-4 χρόνια κάνει αυτο παιχνίδι άρα δεν ειναι ΠΟΥΤΑΝΑ ... από την συμπεριφορά και τα λεγόμενα της ... ειναι ορατό ότι ξενερίζει η προπέλα ... μαλλον ειναι περιστεριού του γιατρού θα έλεγα.
τιμες πιπα 25-30 εξαρταται απο οτι λεει στην αγγελια ... γαμησιον 60 για 40λεπτα περιπου ... το ειπαμε δεν ειναι πουτανα να καθησει μια ωρα ... γενικό συμπέρασμα άλλη μια μεγάλη μαλάκια της ζωής μου κατάφερα την έφερα εις πέρας ...
Σημείωση προς τους επίδοξους συναγωνιστές που θέλουν την εμπειρία μαζί της
τηλεφωνική επικοινωνια μονο όσο διάστημα παίζει η αγγελία ... αν δεν ειναι ενεργη και της τηλεφωνησετε ... απλα την βαψατε...