Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.544
- Πόντοι
- 29.667
Με ψωναρες δεν κανουμε συναλλαγη συντροφε
Με ψωναρες δεν κανουμε συναλλαγη συντροφε
Η Monica φαίνεται δυνατό μουνί
αξιζει καμια ? η μονικα ειναι απο παλια ?
Ακριβώς έτσι όπως λέει ο pervsexmat. Η τελευταία που αναφέρεις η elena που είχα γράψει την εμπειρία μου σε αυτά που ζητάει δεν αξίζει διότι όταν δούλευε σε γράφειο έπαιρνε ακριβως τα ίδια χρήματα, ενώ και καλά τώρα είναι ανεξάρτητη...
Πιστεύω ότι απλά διάβασε την αγγελία, δεν χρειάζεται παραπάνω για να καταλάβειςΤι γνωρίζεις κύριε Βρετανέ;;;Πες και σε μας να ξέρουμε να αποφύγουμε τις κακοτοπιές!!!
δυο στο your angels βλεπω. Ειδικά τη Ζανα που τη παίρναμε απο μαμπα ειναι πολύ θερμήΑμα βρεις ασιατισσα στην Αθηνα στειλτο και σε μενα. Για πολλοστη φορα ψαχνω
Πιστεύω ότι απλά διάβασε την αγγελία, δεν χρειάζεται παραπάνω για να καταλάβεις
ισως ότι θελει για πλατωνικο ραντεβού για δειπνο(χωρις σεξ)100 την ωρα?Επειδή δεν είμαι και ο πιο έξυπνος άνθρωπος στον πλανήτη δεν μου το εξηγείς!!!
Η δεύτερη ποιά είναι; Κάτι μου λένε οι φωτογραφίες αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ...Ειναι ολες τους πρωην στουντιοκοριτσα.
Τις πρωτες 2 τις εχω δει απο κοντα αλλα δεν εχω περασει, η πρωτη ειναι εμφανισιμη, κοντα στις φωτος. Η δευτερη οταν την ειχα δει απειχε, πανε χρονια βεβαια.
Η τελευταια ειναι οπως την βλεπεις, με καλη συμμετοχη.
μακρια τοτε,μην καουμε...δυο στο your angels βλεπω. Ειδικά τη Ζανα που τη παίρναμε απο μαμπα ειναι πολύ θερμή
ισως ότι θελει για πλατωνικο ραντεβού για δειπνο(χωρις σεξ)100 την ωρα?
Άμα διαβάσουμε την αγγελία λέει ότι σου έγραψε ο maik_mk, τι δεν καταλαβαίνεις δεν ξέρω, άμα σου φαίνεται καλή φάση, προχώρα, τι άλλο να σου πούμε, έχε υπόψιν σου ότι οι παύλες στα έξτρα είναι + όχι πλην )))Άμα διαβάσετε καλύτερα την αγγελία λέει 100 ευρώ για μια απλή συνοδεία και 150 για ραντεβού με σεξ.
Άλλωστε προσφέρει και nuru και άλλες υπηρεσίες!!!
Μπραβο . Μπραβο. Αλλα οχι τοσο φωναχτα. Ξερεις πολλες τρανταρες+++ να ζητανε 150 να πηδηχτουν και μερικα εικοσαρικα ακομη για να κανουν αυτα που πιτσιρικες ομορφες κανουν με τα μισα χρηματα. Η εποχη των παγερωνων και των ηλιθιων τελειωσεΆμα διαβάσετε καλύτερα την αγγελία λέει 100 ευρώ για μια απλή συνοδεία και 150 για ραντεβού με σεξ.
Άλλωστε προσφέρει και nuru και άλλες υπηρεσίες!!!
Αρκει να μην μιλαει και λεει παπαριεσςΚάνει και nuru,μη χεσω...και άλλες υπηρεσίες,αν σκουπίζει,σφουγγαριζει,σιδερωνω,μαγειρευει,τότε ΝΑΙ!!!!Συμφέρει.