Black Diamond
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 847
- Πόντοι
- 361
τρομερη πιπα δεν αφηνε τιποτε μην ειναι και πιο πολυ απο 2 χρονια σε αποσυρση
τρομερη πιπα δεν αφηνε τιποτε μην ειναι και πιο πολυ απο 2 χρονια σε αποσυρση
Κ εμενα μου αρεσε, ηταν κ πετιτ, αδυνατη και πολυ ενταξει χαρακτηρας.Μπραβο ρε φίλε. Μου θύμησες ότι την είχα πάρει τελικά αλλά δεν θυμάμαι πως ήταν. Συνέχεια για τον γιο της μίλαγε που ήταν φαντάρος και έψαχνε τρόπο να τον φέρει Αθήνα. Πρέπει να την είχα δει 4-5 φορές!!! Δύναμη η Κατερίνα. Είχα τότε κ το προσωπικό της τηλέφωνο! Χαίρομαι που ξεπέρασε το θέμα με την υγεία ης!
Σωστο, εγω το ξεκινησα αθελα μου κ χωρις να μπω σε λεπτομερειεςπαιδες θα παρακαλεσω οι αναφορες που γινονται για την κατερινα40,να ειναι μονο προς το ατομο της,και οχι για το οικογενειακο περιβαλλον.απο οτι θυμαμαι,δεν ηταν αδιακριτη,που σημαινει οτι ουτε εμεις πρεπει να γινομαστε.καλη συνεχεια σε ολους.
τσου.αλλα που ξερεις.παντου,και παντα,υπαρχει μια γυναικα30... ;)Γυναικα30 ομως δεν προλαβα..δεν γινεται με καποιο τροπο να αναπληρωσω τα κενα ??
χαχα ;) ;)
αυτή γιώργο ήταν πολύ αδύνατη αλλά στον αγώνα τα έδινε όλα, μάλιστα είχε άποψη και για πολιτικά ΚΚΕ γάρ...χαχαχα....χάθηκε όμως....Γυναικα30 ομως δεν προλαβα..δεν γινεται με καποιο τροπο να αναπληρωσω τα κενα ??
χαχα ;) ;)
Ετσι)τσου.αλλα που ξερεις.παντου,και παντα,υπαρχει μια γυναικα30... ;)
Αδυνατη ναι, πολυ καλη στον αγωνα παλι ναι, αλλα κ ΚΝΙΤΙΣΑ..εε οχι, απιστευτος συνδυασμος!αυτή γιώργο ήταν πολύ αδύνατη αλλά στον αγώνα τα έδινε όλα, μάλιστα είχε άποψη και για πολιτικά ΚΚΕ γάρ...χαχαχα....χάθηκε όμως....
Αμα βρεις ασιατισσα στην Αθηνα στειλτο και σε μενα. Για πολλοστη φορα ψαχνωΓια πολλοστή φορά θα ρωτήσω και ας μην απαντήσει κανεις:ζητείται πιπινη με ασιατικά χαρακτηριστικά να βγάλω γούστα ραντεβού το σ/κ, ευχαριστώ
Εχεις δικιο. Συγνωμη αλλα το συνεχισα και εγω γιατι ελεγα οτι εχουν περασει αρκετα χρονια απο τοτε αλα οπως και να εχει εχεις δικιο μαν. Σορρυ.παιδες θα παρακαλεσω οι αναφορες που γινονται για την κατερινα40,να ειναι μονο προς το ατομο της,και οχι για το οικογενειακο περιβαλλον.απο οτι θυμαμαι,δεν ηταν αδιακριτη,που σημαινει οτι ουτε εμεις πρεπει να γινομαστε.καλη συνεχεια σε ολους.
Τυπε είχε αξύριστη μασχάλη; :S :S :Sαυτή γιώργο ήταν πολύ αδύνατη αλλά στον αγώνα τα έδινε όλα, μάλιστα είχε άποψη και για πολιτικά ΚΚΕ γάρ...χαχαχα....χάθηκε όμως....
Μακαρι να την ξανά έβλεπα και ας έχει αξύριστες μασχάλεςΤυπε είχε αξύριστη μασχάλη; :S :S :S
ναι...και στομα τασακιΤυπε είχε αξύριστη μασχάλη; :S :S :S
Θα είναι σε κάποια πορεία του ΠΑΜΕ η συντρόφισσα.. :SΜακαρι να την ξανά έβλεπα και ας έχει αξύριστες μασχάλες