jimakosss94
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2017
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Μαγκες ξερουμε κανα καλο call girl που να δουλευει και πρωινα προς μεσημερακι;;
Για πεςΞέρουμε!
Γειά σου φίλε μου. Αν δεν κάνω λάθος και η Μαρία και η Katty ξεκινούν αρκετά νωρίς από το πρωί.Μαγκες ξερουμε κανα καλο call girl που να δουλευει και πρωινα προς μεσημερακι;;
Οχι κούκλα μου πες της. Αυτή ειναι τιμή γραφείου! Αφού το παίζεις ανεξάρτητη θα παίζεις με τιμή ανάλογη! 100 φουλ πες της επειδή εισαι ομορφούλα κ 80 απλο.αυτή παιδιά που δούλευε, την ξέρουμε; 130€ μου είπε για μια ώρα και όλα μέσα
Οχι κούκλα μου πες της. Αυτή ειναι τιμή γραφείου! Αφού το παίζεις ανεξάρτητη θα παίζεις με τιμή ανάλογη! 100 φουλ πες της επειδή εισαι ομορφούλα κ 80 απλο.
..γιατι ειναι χορευτρια στο μεγαλυτερο στριπτιτζαδικοεγώ παιδιά την πήρα από αυτή την αγγελία
μου είπε 130 στο GLS με τα έξοδα του δωματίου δικά της. κάνει ότι θες, γαμιέται όπως θες, γλύφει τα παντα ακα, αλλά η παγεράδα του 'σκυλιού του πολέμου' όπως λέω εγώ δεν με άφησε ευχαριστημένο στο τέλος. Είναι μια όμορφη 30αρα αλλά γιατί 110 ευρώ;
εγώ παιδιά την πήρα από αυτή την αγγελία
μου είπε 130 στο GLS με τα έξοδα του δωματίου δικά της. κάνει ότι θες, γαμιέται όπως θες, γλύφει τα παντα ακα, αλλά η παγεράδα του 'σκυλιού του πολέμου' όπως λέω εγώ δεν με άφησε ευχαριστημένο στο τέλος. Είναι μια όμορφη 30αρα αλλά γιατί 110 ευρώ;
Ευχαριστω για την πρόσπάθεια και την απάντηση σου. Προσπαθησα κι εγω μεσω google imagesearch πριν γραψω το παρον μνμ αλλα δεν εντοπισα τις εικόνες που εντοπισες εσυ!
Τι μαλακια είναι να αναρτουν αγγελιες με ψευτικες φωτογραφιες,μυαλο δεν εχουν? Που αποσκοπουν? Τι ειναι εκεινο το βουρλο που πηγαινει στον πελατη? Τι να πω ....απογοητευση. Μας οδηγουν στα ακριβα οργανωμενα πρακτορεια τελικα με τις ψευτικες φωτογραφιες.
αν ολοι τις εδιωχναν και οι κοπελες εκαναν τσαμπα δρομολογια πιστευω οτι θα αλλαζαν μυαλο....και να τις διωξεις χωρις ουτε ενα ευρω εννοειταιΓιατί πολλοί πάνω στην καυλα τους λένε δε γαμιεται που να ψάχνω άλλη τωρα. Αυτοί χαλάνε την πιάτσα. Αν τις διαολοεστελναν θα σου έλεγα εγώ μετα αν θα ξαναβαζαν ψεύτικες φωτογραφίες. Αυτό είναι και το καλύτερο με τα στούντιο/μασαζ/μπουρδέλα. Βλέπεις την κοπέλα και αν σου αρέσει περνας, αν οχι φεύγεις.
Γιατί πολλοί πάνω στην καυλα τους λένε δε γαμιεται που να ψάχνω άλλη τωρα. Αυτοί χαλάνε την πιάτσα. Αν τις διαολοεστελναν θα σου έλεγα εγώ μετα αν θα ξαναβαζαν ψεύτικες φωτογραφίες. Αυτό είναι και το καλύτερο με τα στούντιο/μασαζ/μπουρδέλα. Βλέπεις την κοπέλα και αν σου αρέσει περνας, αν οχι φεύγεις.
..και μιας το γραφειο την ειχε 130, θελησε να μην διαταραξει την τιμολογιακη πολιτικη της και ξαφνιαστει ο κοσμος !!