TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
αθηνα αρχηγε η κοπελια ;) πια ειναι ομως η τουριστρια που λες καλη????η ξανθια κατσαρομαλλα,που κανει και τουρ ανα την ελλαδα?...
αθηνα αρχηγε η κοπελια ;) πια ειναι ομως η τουριστρια που λες καλη????η ξανθια κατσαρομαλλα,που κανει και τουρ ανα την ελλαδα?...
τσουκου ;)Η Αντα μηπως??
Η Μαριαλένα είναι, το βρήκα κερνάς. Μπορεί όμως και να είναι και η Αγγελική....ο πρωτος ειναι κωλος αντριαννας ο δευτερος ειναι ανεξαρτητης που λεει οτι ειναι παρθενα σαν το τουνελ των τεμπων μαλλον οποιος την βρη κερναω ;) ;) ;)
δεν ειναι τουριστρια.απλα αποφασισε,να αρπαξει και κανενα τεμαχιο εκτος αθηνων.η βαση της παντως ειναι αθηνα.αθηνα αρχηγε η κοπελια ;) πια ειναι ομως η τουριστρια που λες καλη????
Η ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ειναι κορμαρα ρε φιλε και η αγγελικη ...Η Μαριαλένα είναι, το βρήκα κερνάς. Μπορεί όμως και να είναι και η Αγγελική....
ναι ρε αρχηγε και να μην ξερουμε το κοριτσι πιο ειναι ..ενταξει οταν ειναι αθηνα να μας κανει καμμια πιταδεν ειναι τουριστρια.απλα αποφασισε,να αρπαξει και κανενα τεμαχιο εκτος αθηνων.η βαση της παντως ειναι αθηνα.
αυτο το παιρνη σιγουρα φιλαρακι παρθενα παντως απο τον λοκω δεν ειναι που λεει οι φωτο αλλα δειχνουνΜήπως είχε νήμα εδω κ πήρε Πούλο....
η μαμβα ??? οχι ρε φιλαρακι θα την ποσταρα εκειη ΑΛΛΑ ??
δεν θα στο προτεινα.πλεον με αυτα που κυκλοφορουν,ε οχι... :Sναι ρε αρχηγε και να μην ξερουμε το κοριτσι πιο ειναι ..ενταξει οταν ειναι αθηνα να μας κανει καμμια πιτα
Μάγκες βοήθεια ψάχνω μια ανεξάρτητη να είναι παρθένα από τον κωλο βρήκα μια αλλά είναι στενουλα πολλοί κ μου είπε +100ε αν ξέρει κανείς καμία ποιό οικονομικοί μου λέτε..
δεν την ξερω καν την κυρια μαγια..... πια δεν θα μου προτεινες ???δεν θα στο προτεινα.πλεον με αυτα που κυκλοφορουν,ε οχι... :S
παντως αυτη που λεω εγω λεγεται μαγια.
anna590.εχουν ειπωθει αρκετα εδω μεσα.αν σου αρεσει αυτο που βλεπεις,προχωρας.Καλημερα αδερφια καλο μηνα θα ερθω απο επαρχια ξερουμε κατι γι αυτο θα μεινω
μερικες μερες να μη πανε χαμενες
Καλημερα αδερφια καλο μηνα θα ερθω απο επαρχια ξερουμε κατι γι αυτο θα μεινω
μερικες μερες να μη πανε χαμενες
θα ελεγα αφροδιτη 28... φοραει κατι τετοια δικτυωταεγω βρηχα κατι απο αρχειο ;) παρθενο δεν ειναι μαλλον ;) αλλα ειναι γνωστο καπου το ξερω
θα ελεγα αφροδιτη 28... φοραει κατι τετοια δικτυωτα