anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
μικρο στήθος έχει νούμερο 1...τωρα εγω πηρα και λεει οτι δεν κανει ραντεβου....εχει μεγαλο στηθος??
μικρο στήθος έχει νούμερο 1...τωρα εγω πηρα και λεει οτι δεν κανει ραντεβου....εχει μεγαλο στηθος??
........τωρα εγω πηρα και λεει οτι δεν κανει ραντεβου....εχει μεγαλο στηθος??
αυτα κανουν οι αναδουλειες!!!έπιασε κρίση στο Μαράκι δεν έχει δουλειά και έριξε την τιμή ...?
Δεν σηκωνει τηλεφωνο ομως. 3 μερες προσπαθω.έπιασε κρίση στο Μαράκι δεν έχει δουλειά και έριξε την τιμή ...?
Αναδουλεια δεν νομιζω να εχει. 3 μερες εξαφανισμενη απο το τηλ.αυτα κανουν οι αναδουλειες!!!
Αναδουλεια δεν νομιζω να εχει. 3 μερες εξαφανισμενη απο το τηλ.
δες τι λέει ο φίλος...τωρα εγω πηρα και λεει οτι δεν κανει ραντεβου....εχει μεγαλο στηθος??
Κατι δεν παει καλα. Απο την μια κατεβαζει την τιμη και απο την αλλη λεει καποιος οτι δεν κανει ραντεβου. Το τηλεφωνο καλει κανονικαδες τι λέει ο φίλος...
Κατι δεν παει καλα. Απο την μια κατεβαζει την τιμη και απο την αλλη λεει καποιος οτι δεν κανει ραντεβου. Το τηλεφωνο καλει κανονικα
Kαποιος μας δουλευει. Αποκλειεται η Μαρια να καθεται με 50 και cim μεσα ??. Υποψιαζομαι οτι η φωτο ειναι με μονταζ. Εκτος αν στα 100 εβαλε αναλ και cim
ετσι και αλιως σε ολες της τις φωτογραφιες ειναι με μονταζ το τατου που εχει δεν φαινεται οποτε δεν μου κανει για ψευτικη αφου το τηλ ειναι πραγματικο και το απανταειKαποιος μας δουλευει. Αποκλειεται η Μαρια να καθεται με 50 και cim μεσα ??. Υποψιαζομαι οτι η φωτο ειναι με μονταζ. Εκτος αν στα 100 εβαλε αναλ και cim
απαντά στο τηλέφωνο ...Kαποιος μας δουλευει. Αποκλειεται η Μαρια να καθεται με 50 και cim μεσα ??. Υποψιαζομαι οτι η φωτο ειναι με μονταζ. Εκτος αν στα 100 εβαλε αναλ και cim
Μια βοηθεια...Η ελενίτσα ειναι η nayomi και ανάποδα?
ραντεβου με το κοριτσι σημερα το απογευμα στο ναο το μπιλ ευκολη συνενοηση μεσω viber με τρια μηνυματα ωραια οπως στις φωτο ρωσσιδακι μιλαει πολυ καλα ελληνικα προφανως ειναι χρονια εδω η ιδια απανταει στα μηνυματα ειναι ψηλη πολυ ομορφη πολυ ωραιο κορμι μικρο βυζακι αλλα στητο δυο γυρους με πολυ καλη πιπα ανευ αντεχει το δυνατο σφυροκοπημα το μονο μειον οτι δεν κανει αναλ και θελει εξτρα 20 ευρω για cim κοστος συναντησης για μια ωρα 100. ευρω εμεινα πολυ ευχαριστημενος σιγουρα θα το ξανασηναντησω
Αν σου αρέσουν τα παραμύθια με τις μάγισσες αυτή είναι ότι πρέπει.Μια βοηθεια...Η ελενίτσα ειναι η nayomi και ανάποδα?
Το τηλέφωνο είναι αυτό που γράφει στην αγγελία ή αυτο που εμφανίζεται στην τελευταία φώτο της αγγελίας ?
Συνοδοιπορε χτες το απογευμα την συναντησα κι εγω στο Μπιλλ κατοπιν συνεννοησης στο Viber. Ειναι οπως την περιγραφεις. Ομορφη κοπελλα με γυμνασμενο σωμα.Μικρο στηθος αλλα υπεροχες θυλες.Της ανταπεδωσα επαξια, πιστευω, την υπεροχη πιπα που μου προσφερε. Αλλωστε εκδηλωσε οργασμο. Αλλα αν ειναι αληθεια μονο αυτες το ξερουν.Η φυση εδωσε αυτο το προνομιο στις γυναικες. Σε doggy style απολαυσα οπτικα τα υπεροχα οπισθια της χωρις βεβαια εισβολη παρα φυση.Με τελειωσε πανω στο στηθος της αν και της ζητησα cim. Περασα παρα πολυ καλα.Θα την ξαναδω. Μου αρεσε.до свидания красивая женщина
έπιασε κρίση στο Μαράκι δεν έχει δουλειά και έριξε την τιμή ...?
Το τηλέφωνο είναι αυτό που γράφει στην αγγελία ή αυτο που εμφανίζεται στην τελευταία φώτο της αγγελίας ?
Κρίμα είσαι και παλιό μέλος...με αυτο που γραφει στην αγγελια θα την βρεις
Αγγελία έχει παίχτη...για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις η κυρια δηλωσε πως καποιος θελει να της κανει κακο και εβαλε fake αγγελια
το προγραμμα της ειναι 100 με φουλ προγραμμα δηλαδη μαζι με κωλο
τωρα ποιο καλοπαιδο θελει να της κανει κακο δεν ξερω
κανας προμοτορας μηπως δεν τα βρηκανε στη μοιρασια? :S