dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.317
- Πόντοι
- 3.936
Οκφιλε σιγουροτατος εχθες την πηρα ειναι ανεξαρτητη
Οκφιλε σιγουροτατος εχθες την πηρα ειναι ανεξαρτητη
Αν δε κάνω λάθος είναι αυτή φίλε?
ωχ.... σε φάση με ταυτότητα κανονικά?!?!?!?!?
Οχι απλα ρωταν ονομα
Εγω καθε φορα δινω αλλο
Τελευταια τους ειπα οδυσσεας ανδρουτσος
Με κιιταξε καλα καλα κ.ολα οκ
..και τα λαθη!!τυπε τα παθη πληρωνονται!!
Πριν 4 μηνες που πηρα την ποντικομουρα μου ζητησαν κανονικα. Εκοψαν κ αποδειξη χαχαχαχα. Στο pines οπως ολα τα αλλα free entryνταξ αυτό με τις ταυτότητες έχει παραγίνει... αν ζητάνε όντως είναι αστείο...
στο pines παντως δεν μου έχουν ζητήσει μεχρι τώρα
απο εμφανιση λεω φιλε πρωτα συν οτι ολες η τρυπες ειναι καραδουλεμενες και το αλλο μειον ειναι οτι κανει πολλα ραντεβου και δεν καθεται ουτε λεπτο παραπανω την ημερα που την πηρα ειμουνα ο 8 συμφωνα με τα λεγομενα της και ειχε και αλλα μετα απο εμενα οποτε καταλαβαινεις δεν ξερω επειδει ηταν σαββατο μην ετυχε η μερα παντως εγω δεν εμεινα ευχαριστημενος
ειναι σκυλι του πολεμου αν σε φτιαχνει εμφανισιακα θα περασεις σιγουρα καλαΑπο εμφάνιση εντάξει, γούστα είναι αυτά. Προσωπικά από τις φωτογραφίες για τα γούστα μου είναι ότι πρέπει. Και το ζήτημα με την ώρα λογικό. Επί του αθλήματος αξίζει;
Όντως η τιμή είναι πολύ δελεαστική.έπιασε κρίση στο Μαράκι δεν έχει δουλειά και έριξε την τιμή ...?
ποια είναι αυτή?????Όντως η τιμή είναι πολύ δελεαστική.
εδώ είσαι...ποια είναι αυτή?????
ωχ!!!...50????????έπιασε κρίση στο Μαράκι δεν έχει δουλειά και έριξε την τιμή ...?
αυτό είδα στην αγγελία γι αυτό και πόσταρα...ωχ!!!...50????????
αυτή κάνει και anal ως βασικό, την κλαίω. Αλλά υπήρχε και μια δυσκολία να τη βρει κάποιος τι θα κάνει τώρα??αυτό είδα στην αγγελία γι αυτό και πόσταρα...
έπιασε κρίση στο Μαράκι δεν έχει δουλειά και έριξε την τιμή ...?
.........έπιασε κρίση στο Μαράκι δεν έχει δουλειά και έριξε την τιμή ...?
Ρε τι γινεται
την είχα πάρει με 100 ευρώ............
......... ξέρουμε άμοιβή τής κυρίας ??