zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
ναι...Δεν ισχυει οντως
ναι...Δεν ισχυει οντως
Ευχαριστώ. Καλό θα ήταν όποιος έχει λάβει κάτι τέτοιο να το αναφέρει γιατί δε γίνεται να είμαι ο μοναδικός πελάτης της που έλαβε κάτι τέτοιο. Την έχω δει μόνο μια φοράακουστηκε οτι σταματησε για οικογενειακους λογους....απλα δεν το πιστευω...
δεν μου λες φίλε το τηλ που λες τελειώνει σε 498 ΑΝ ναι τοτε κατί γίνεται σοβαρό..Δεν γράφω τακτικά. Αυτό όμως είναι ευαισθητο θέμα. Εχθές στις 8 η ώρα έλαβα ένα μνμ στο viber που έλεγε πήγαινε για εξετάσεις. Όταν γκουγκλαρα το τηλ. μου βγήκε Μπέλλα. Δεν μπορώ να σας περιγράψω τι μου συμβαίνει. Το τηλ. δε δέχεται κλήσεις έχει φραγή
Ευχαριστώ. Καλό θα ήταν όποιος έχει λάβει κάτι τέτοιο να το αναφέρει γιατί δε γίνεται να είμαι ο μοναδικός πελάτης της που έλαβε κάτι τέτοιο. Την έχω δει μόνο μια φορά
τσου! ;)Να κανει κομπλες ο γκομενος που ηταν μαζι σα ζευγαρι οταν ξεκινησε το εχει σκεφτει κανεις;
Γιατί ποτέ δεν ξέρεις....Φιλε gregoriou77 Εαν υπηρχαν οι αναλογες προφυλαξεις γιατι να ανυσηχεις????????
έχω πάει με την κοπέλα αλλά τέτοιο μήνυμα δεν πήραΓιατί ποτέ δεν ξέρεις....
εσυ οταν φιλας φορας καποτα στο στομα?Φιλε gregoriou77 Εαν υπηρχαν οι αναλογες προφυλαξεις γιατι να ανυσηχεις????????
Απ ότι ξέρω ισχύει και είναι πολύ σοβαροί οι λόγοιακουστηκε οτι σταματησε για οικογενειακους λογους....απλα δεν το πιστευω...
εσυ οταν φιλας φορας καποτα στο στομα?
λες να είσαι ο επόμενος σμαιλ εγω άλλα άκουσα οχι για θέματα υγείας πάντως..έχω πάει με την κοπέλα αλλά τέτοιο μήνυμα δεν πήρα
Κάποια πράγματα λέγονται δημόσια εάν ξέρεις κάτι το οποίο είναι σίγουρο μπορείς να το πεις Καλό είναι όμως να σεβόμαστε την προσωπική ζωή του καθενόςλες να είσαι ο επόμενος σμαιλ εγω άλλα άκουσα οχι για θέματα υγείας πάντως..
ενταξει τοτε....τραβα στη διωξη....Έχω υποχρέωση να ενημερώσω. Μόλις γύρισα από το checkpoint στο μοναστηράκι που κάνει τη σύντομη αλλά ασφαλή εξέταση για HIV. Όλα καλά. Εύχομαι να ήταν φάρσα αλλά με τέτοια θέματα πιστεύω ότι και ψέματα να σου πούνε δεν παίζεις. Ευχαριστώ όσους ασχοληθήκανε με κάτι τόσο σοβαρό για μένα
Ευχαριστώ πολύ αλλά βλέπω οτί και άλλοι πρέπει να έχουν λάβει κάτι παρόμοιο. Άρα ή κακοηήθεια είναι ή κάτι πιο σοβαρό παίζειενταξει τοτε....αυτο που μενει να κανεις ειναι να παρεις τον μαγικο αριθμο απο το viber, να πας διωξη και να την καψεις την καριολα...γιατι αυτο που σου εκανε εσενα ειναι πολυ σοβαρο φιλε....
ΥΓ αν θες κατι μου λες σε ΠΜ....