TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
απο mamba και αυτό το καυλακι;ΤΟ ΛΟΙΠΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝ αυτο δεν το εχω δοκιμασει ακομη απο μερα σε μερα απλως φωτο δυστηχως μονο αυτη
ΤΟ ΛΟΙΠΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝ αυτο δεν το εχω δοκιμασει ακομη απο μερα σε μερα απλως φωτο δυστηχως μονο αυτη
ε ναι αφου εκει ειναι μονο για εκλεκτα μελοι εγω επειδη ειμαι της πλακας της βαζω εδω τουλαχιστον να υπαρχει ενημερωση ;)απο mamba και αυτό το καυλακι;
σιγα σιγα διερευσα πληροφοριες σε καποιους απλως επειδη η κοπελα μπορει να φρικαρει δεν τα δινω ολα μπαμ απλως αυτο που εχω να ενημερωσο ειναι οτι η κυρια θα παιζη και ντουετακι πολυ συντομος οποτε μην το καψουμε αμαρτιαΑπο κουιζ σε κουιζ μας πας..
ΤΟ ΛΟΙΠΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝ αυτο δεν το εχω δοκιμασει ακομη απο μερα σε μερα απλως φωτο δυστηχως μονο αυτη
σιγα σιγα διερευσα πληροφοριες σε καποιους απλως επειδη η κοπελα μπορει να φρικαρει δεν τα δινω ολα μπαμ απλως αυτο που εχω να ενημερωσο ειναι οτι η κυρια θα παιζη και ντουετακι πολυ συντομος οποτε μην το καψουμε αμαρτια
τι ρολο παιζη εγχωριο η αλλοδαπο ειναι 30+ η προηγουμενη ειναι 35 χωρις βεβαια να δω ταυτοτηταΑυτα τα καυλακια που ποσταρεις ειναι απο μαμπα και ειναι ελληνιδες οι αλλοδαπες και τι ηλικιες ειναι;
να μη δοκιμασειςΤΟ ΛΟΙΠΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝ αυτο δεν το εχω δοκιμασει ακομη απο μερα σε μερα απλως φωτο δυστηχως μονο αυτη
η αμαρτια του καψιματος εγινε ηδη ....σιγα σιγα διερευσα πληροφοριες σε καποιους απλως επειδη η κοπελα μπορει να φρικαρει δεν τα δινω ολα μπαμ απλως αυτο που εχω να ενημερωσο ειναι οτι η κυρια θα παιζη και ντουετακι πολυ συντομος οποτε μην το καψουμε αμαρτια
άλλος να δοκιμασει?να μη δοκιμασεις
δηλαδη για πεςη αμαρτια του καψιματος εγινε ηδη ....
ακριβως το τι προσφερει μετραει....τι ρολο παιζη εγχωριο η αλλοδαπο ειναι 30+ η προηγουμενη ειναι 35 χωρις βεβαια να δω ταυτοτητα
????να μη δοκιμασεις
τι να πω ? την εδωσες σε εναδηλαδη για πες
σιγα σιγα διερευσα πληροφοριες σε καποιους απλως επειδη η κοπελα μπορει να φρικαρει δεν τα δινω ολα μπαμ απλως αυτο που εχω να ενημερωσο ειναι οτι η κυρια θα παιζη και ντουετακι πολυ συντομος οποτε μην το καψουμε αμαρτια
με κουραζει το nick name σου....
μαλιστα ξερεις δεν συμφωνο απολυτα γιατι απλως εγω ατομικα δεν εχω να χασω κατι εδωσα τα διαπιστευτηρια μου στην κυρια τωρα εαν καποιος το παιξη.... μαλλον αυτος θα χασει οχι εγω απο την αλλη πιστευω οτι εδω μεσα υπαρχουν αξιολογα μελοι λιγα αλλα υπαρχουν και εκει επικεντρωνομαι. μπορει να παρεξυγηθω απο καποιους αλλα εχω ποιο πολλοι εμπιστοσυνη στα νεα μελλοι γιατι και εγω υπηρξα καποτε νεο μελος και βοηθηθηκα απο καποια παλαιοτερα και προχωρησα ;)τι να πω ? την εδωσες σε ενα
ο ενας σε αλλους δυο
οι αλλοι δυο σε αλλους 5
και εκει να δεις τι θα γινει....
με λιγα λογια, την εβγαλες ετσι εδω μεσα και ξερεις πολυ καλα...οτι βγαινει εδω, απλα καιγεται...
φιλε, οι δουλειες αυτες γινονται με τροπο που ειμαι σιγουρος οτι ξερεις και εσυ...μαλιστα ξερεις δεν συμφωνο απολυτα γιατι απλως εγω ατομικα δεν εχω να χασω κατι εδωσα τα διαπιστευτηρια μου στην κυρια τωρα εαν καποιος το παιξη.... μαλλον αυτος θα χασει οχι εγω απο την αλλη πιστευω οτι εδω μεσα υπαρχουν αξιολογα μελοι λιγα αλλα υπαρχουν και εκει επικεντρωνομαι ;)