ser2000
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.206
- Πόντοι
- 376
Σε δαγκωσε ?Παιδιά η Μαρίνα 60 δεν παίζεται τελικά, όσος παει & γίνεται πιο ορμητική....
Σε δαγκωσε ?Παιδιά η Μαρίνα 60 δεν παίζεται τελικά, όσος παει & γίνεται πιο ορμητική....
θεωρώ ότι το φόρουμ έχει δημιουργηθεί να βοηθάει ο ένας τον άλλον..οπότε δεν ξέρω γτ γίνεται μια τέτοια ερώτησηΘελεις να δεις Θεατρο ? η να πας με τη Μαρινα ?
εχει καμμια καλη παραστασηΜπορω να σου δωσω tlf αν θες - σε ρωτησα γιατι ετυχε να συναντησω την εν λογω κυρια..
αλλα δεν σταθηκα και πολυ τυχερος .. επρεπε να παω σε ενα θεατρο καλυτερα.
γιατι εχει δημιουργηθει το φορουμ τα μελη που βοηθανε ειναι πολυ λιγα ;)θεωρώ ότι το φόρουμ έχει δημιουργηθεί να βοηθάει ο ένας τον άλλον..οπότε δεν ξέρω γτ γίνεται μια τέτοια ερώτηση
Δώσε λίγες παραπάνω infos για την εμφάνιση και την ηλικία συναγωνιστή.
Συνάντηση με την κυρία. Ο τίτλος της τα λέει όλα. Horny στο τετράγωνο και σκυλί του πολέμου στο κρεβάτι. Τα πάντα όλα που λέμε. Από όποια τρύπα θέλεις και όπως θέλεις. Deepthroat να τον εξαφανίσει και να σπρώχνεις συνέχεια!!! Όποια στάση γουστάρεις, anal ατελείωτο και τελείωμα στο σώμα και στο πρόσωπο.
Καθαρή, χωρίς παράξενες οσμές και το ίδιο θέλει από εμάς. Εντάξει, δεν είναι top model, έχει τα 5-6 παραπάνω κιλάκια της και το ξέρει, αλλά σε αποζημιώνει με το παραπάνω. Αν θα την ξανασυναντούσα? Ναι σίγουρα, γιατί πέρασα καλά και χωρίς να μου δώσει την αίσθηση της επαγγελματία του sex!!!
Αν θέλετε περισσότερα ρωτήστε την, μη με αρχίσετε στα πμ και μη με πείτε προμότορα γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω να χαρακτηρίζονται έτσι όταν δίνουν κάποιοι πληροφορίες....
Ναι! τιτλος * ΣΧΙΖΩ ΜΑΡΙΝΕΣ *εχει καμμια καλη παρασταση
Δώσε λίγες παραπάνω infos για την εμφάνιση και την ηλικία συναγωνιστή.
Εμφάνιση καλή, με καμπύλες και βαρύ στήθος που το ευχαριστιέσαι. Τώρα η ηλικία...κάπου ανάμεσα στα 30-35 και περισσότερο προς το δεύτερο.
Χαρακτηριστικό δείγμα νοικοκυράς που γουστάρει το sex και τώρα με την κρίση το είδε και αλλιώς... Αυτό καλό για εμάς!!!
Συνάντηση με την κυρία. Ο τίτλος της τα λέει όλα. Horny στο τετράγωνο και σκυλί του πολέμου στο κρεβάτι. Τα πάντα όλα που λέμε. Από όποια τρύπα θέλεις και όπως θέλεις. Deepthroat να τον εξαφανίσει και να σπρώχνεις συνέχεια!!! Όποια στάση γουστάρεις, anal ατελείωτο και τελείωμα στο σώμα και στο πρόσωπο.
Καθαρή, χωρίς παράξενες οσμές και το ίδιο θέλει από εμάς. Εντάξει, δεν είναι top model, έχει τα 5-6 παραπάνω κιλάκια της και το ξέρει, αλλά σε αποζημιώνει με το παραπάνω. Αν θα την ξανασυναντούσα? Ναι σίγουρα, γιατί πέρασα καλά και χωρίς να μου δώσει την αίσθηση της επαγγελματία του sex!!!
Αν θέλετε περισσότερα ρωτήστε την, μη με αρχίσετε στα πμ και μη με πείτε προμότορα γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω να χαρακτηρίζονται έτσι όταν δίνουν κάποιοι πληροφορίες....
Τωρα αυτος ο κολος είναι γυναικας 30-35 χρονων ? Καποιος δεν τα παει καλα με την αριθμητικηΕμφάνιση καλή, με καμπύλες και βαρύ στήθος που το ευχαριστιέσαι. Τώρα η ηλικία...κάπου ανάμεσα στα 30-35 και περισσότερο προς το δεύτερο.
Χαρακτηριστικό δείγμα νοικοκυράς που γουστάρει το sex και τώρα με την κρίση το είδε και αλλιώς... Αυτό καλό για εμάς!!!
μάλιστα... την είδα τη κυρία δεν ειναι του γούστου μου. Σίγουρα θα υπάρχει κοινό για εκείνη εδω μέσα
Τι εννοεις την ειδες? LIVE η στις φωτο εδω? Σκεφτομαι να την κλεισω καποια στιγμη....μάλιστα... την είδα τη κυρία δεν ειναι του γούστου μου. Σίγουρα θα υπάρχει κοινό για εκείνη εδω μέσα
40+αρα ειναιΤωρα αυτος ο κολος είναι γυναικας 30-35 χρονων ? Καποιος δεν τα παει καλα με την αριθμητικη
ειδα αυτο που χρειαζομουν για να μην προχωρησω σε συναντησηΤι εννοεις την ειδες? LIVE η στις φωτο εδω? Σκεφτομαι να την κλεισω καποια στιγμη....
Δεν λες κ σε εμάς ρε φίλε; Εάν θες στείλε pmειδα αυτο που χρειαζομουν για να μην προχωρησω σε συναντηση
εχεις ηδηΔεν λες κ σε εμάς ρε φίλε; Εάν θες στείλε pm
ειδα αυτο που χρειαζομουν για να μην προχωρησω σε συναντηση
ε οχι ρε άνθρωπε επειδή εχει μουνι , έβαλε κ αγγελία οτι γαμιεται να της δωσω κ λεφτά μη τρελαθούμε ! Η γυναίκα ειναι εντελώς αδιάφορη εμφανισιακά.Εντάξει ρε pilo... Εσύ μόνο μοντέλα και Καρολίνες... Εμείς οι άλλοι τα σαπάκια...