easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Αντε ξυπνανε σιγα σιγα οι μητρομανες να γαμησουμε κανα μουνι φτηνα και καλα !
ναι,πιστευω δεν ενοχλω καποιονΜεγάλε στους 4 φαλλούς αρθρογραφείς?
ναι,πιστευω δεν ενοχλω καποιον
οντως ηταν πολυ καλος ο φιλος!!!Εγώ το διασκέδασα πάντως. Πιο εύκολο στην ανάγνωση από κάποια ποστ με ποιητικό λόγο που δυσκολεύουν στο νόημα. Εδώ παρατίθεται άμεση αντιστοίχηση με πράγματα που είναι ποιο κατανοητά.
περιμενουμε τις δικιες σου εμπειριες..Ωραία αυτά. Καμιά Alfa Romeo δεν έχουμε;
περιμενουμε τις δικιες σου εμπειριες..
οχι φιλε μου συγγνωμη απλα ειμαι στην δουλεια με οτι συνεπαγεται.....διακρίνω λίγο επιθετικότητα με το παραμικρό. Μάλλον έχει επηρεάσει το κλίμα ο σεβασμιότατος Zadren
η Ανθή είναι όντως νέα στο χώρο?Η Ανθη, είναι μια κοπελλα μικρη,συνιθισμενη,με απαλο δερμα, μεγαλο κολο, που ενιοτε τον δινει, αλλα κουραστικη με την κουβεντα,λεγοντας πολλα προσωπικα( εχω μικρο παιδι ειμαι χωρισμενη, αγαπω τον πρωην τον θελω),μπλα μπλα,μπλα γενικα κατασταση ξενερωματος
φιλε μου εχω αγνοια γι αυτο,αλλα η συμπεριφορα παει προς amateur καταστασηη Ανθή είναι όντως νέα στο χώρο?
μου θυμίζει μια περίπτωση στο παρελθόνφιλε μου εχω αγνοια γι αυτο,αλλα η συμπεριφορα παει προς amateur κατασταση
το κενούργια τι σου λέει?Παντως το ειμαι * ΕΛΛΗΝΗΔΑ * δεν μου καθεται καλα !
οχι οτι υπαρχει ιδιαιτερο προβλημα αλλα καλο θα ηταν να λεμε και τη χωρα καταγωγης,
το λουλουδι δεν το ξερω και μαλλον δεν θα το μαθω.
και οχι μονο !!!το κενούργια τι σου λέει?
+1000όμως αφού δίνει κώλο η ανορθογραφία της είναι λεπτομέρεια
και οχι μονο !!!
Δεν ξερει ότι το να ειναι Ελληνίδα δεν είναι σοβαρό πλεονέκτημα.Βεβαια η γραφή της μας λεει ,ότι η καταγωγή της Μαλλον είναι απο Αλβανία η Βουλγαρια. Παντως η ούγια στις κολοτρυπίδες δεν γράφει made in .......whatever!και οχι μονο !!!