Μάλλον σου αρέσει να φιλάς τα μαξιλάρια! :-
Εγω νομιζω οτι θα του αρνηθεί το ραντεβου. Θα τρομάξει. Και ψηλός και + 30 κιλά
Μάλλον σου αρέσει να φιλάς τα μαξιλάρια! :-
Καλησπερα κυριοι,μηπως θα επρεπε οι διαχειριστες να φτιαξουν μια 'ημερησια ενημερωση για ανεξαρτητες call-girls'
να ξερουμε τι υπαρχει διαθεσιμο ανα πασα στιγμη.
μην πυροβολειτε ......μια προταση κανω!καλο βραδυ!
Καλησπερα κυριοι,μηπως θα επρεπε οι διαχειριστες να φτιαξουν μια 'ημερησια ενημερωση για ανεξαρτητες call-girls'
να ξερουμε τι υπαρχει διαθεσιμο ανα πασα στιγμη.
μην πυροβολειτε ......μια προταση κανω!καλο βραδυ!
μαλλον δεν καταλαβες τι εννοουσα.αλλα τηλ ΟΛΕΣ που το ειδες?Και τι ειναι οι ανεξάρτητες ? Το μενού της ημέρας ? Να παιρνει καποιος όλες τηλεφωνο καθε μέρα να δει αν δουλεύουν? Πως το σκεφτηκες αυτο ? Τηλέφωνα εχουν όλες. Πάρε και μάθε. Απλα πράγματα.
εχεις πληροφοριες?
μαλλον δεν καταλαβες τι εννοουσα.αλλα τηλ ΟΛΕΣ που το ειδες?
Βασικά πρέπει να φτιαχθεί ένα με τις αληθινές ανεξάρτητες γιατί έχουμε πήξει στις μούφες φωτογραφίες
σε παρακαλω φιλε, μπορεις να μου δωσεις 4 παραδειγματα απο ανεξαρτητες που εχουν μουφες φωτογραφιες? Σου υποσχομαι να κανουμε αναφορα να κατεβουν αμεσως.Βασικά πρέπει να φτιαχθεί ένα με τις αληθινές ανεξάρτητες γιατί έχουμε πήξει στις μούφες φωτογραφίες
Sorry συνάδελφοι. Δεν εννοούσα το μπου αλλά τα άλλα με τις αγγελίεςσε παρακαλω φιλε, μπορεις να μου δωσεις 4 παραδειγματα απο ανεξαρτητες που εχουν μουφες φωτογραφιες? Σου υποσχομαι να κανουμε αναφορα να κατεβουν αμεσως.
Και Θεσσαλονίκη είναι , αλλά και πρώην κύριος ανεξάρτητοςθεσσ/νικη ειναι.
ωραια μια χαρα τοτε.Και Θεσσαλονίκη είναι , αλλά και πρώην κύριος ανεξάρτητος
Εδω μπου ειναι ομως. Θες οι σεριφηδες να ανοιξουν δηλαδη θεμα για να τακτοποιησουν τις γιδες απο τις αγγελιες?Sorry συνάδελφοι. Δεν εννοούσα το μπου αλλά τα άλλα με τις αγγελίες
Εδω μπου ειναι ομως. Θες οι σεριφηδες να ανοιξουν δηλαδη θεμα για να τακτοποιησουν τις γιδες απο τις αγγελιες?
Οτι ναναι πλεον....
Εδω μπου ειναι ομως. Θες οι σεριφηδες να ανοιξουν δηλαδη θεμα για να τακτοποιησουν τις γιδες απο τις αγγελιες?
Οτι ναναι πλεον....
καλα τα λες...ο καθενας απο εμας εχει κατι σαν black list...Αν δουμε καποιο καλο χριστιανο να πηγαινει σε κατηφορα εμεις τον σταματαμε...εμπειρος εισαι εσυ ξερεις να αποφευγεις κακοτοπιες....οι υπολοιποι απλα σε ρωταμε εδω μεσα και απαντας!Κάτι σε blacklist όμως θα μπορούσε να υπάρχει. Κάνα google doc που να κάνω search μα βάση τηλέφωνο η εμαιλ και αμα υπάρχει χιτ στη λίστα να ξέρω οτι δεν λέει.
Τώρα θα μου πούνε φτιάξε την εσύ ρε μεγάλε. αχαχαχα
Ααα ώστε εσυ πετας επιτηδε χαμω το σαπουνι ?Ποτε τα άπλυτα πάνω στο πλυντήριο! Χύμα κάτω πρέπει κ μόλις σκύψει η ευλογημένη,τσουπ!