Παπας Τακης
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
Σωστος. Ευχαριστω πολυΦιλε αν κρινω απο τις φωτο πρεπει να ειναι καποιο μασατζιδικο!
Σωστος. Ευχαριστω πολυΦιλε αν κρινω απο τις φωτο πρεπει να ειναι καποιο μασατζιδικο!
Νομίζω έχει ειπωθεί και στο παρελθόν γι αυτή ότι δεν είναι και ότι καλύτερο...καλημερα παλικαρια....συναντηση πριν ενα μηνα περιπου με το κορασιο δεν ειναι με τιποτα....ειρθε στην ωρα της...κορμι μετριο και στηθος μικρο...στον αγωνα δειχνει να το παλευει αλλα δε σε τρελαινει κιολας...βγαζει κατι ψευτικες κραυγουλες που κανουν μπαμ και σε ξενερωνει αυτο...υπαρχουν πολυ καλυτερες θεωρω. a d o o s
δυσκολο να θυμασε ολα τα ποστ και να ζαλιζεις ολη την ωρα στο φορουμ...οποτε κασκαντερΝομίζω έχει ειπωθεί και στο παρελθόν γι αυτή ότι δεν είναι και ότι καλύτερο...
να δοκιμασεις οπως καναμε ολοι....και να πεις και σε μας....Παιδιά απο το ados παίζει τπτ σωστο? Καλα μουνιά φαίνονται αλλα μάλλον ψεύτικες είναι όλες ... Και τόσες "Ελληνίδες" ? Φτώχια έπεσε .
Για πείτε εμπειρίες απο το ados? Έχετε τύχει σε καμία της προκοπής ?
να δοκιμασεις οπως καναμε ολοι....και να πεις και σε μας....
τι να μη μαλωνω ρε φιλε? Εσυ δεν διαβαζες μονος σου κριτικες? εσυ δεν εκανες τον ασπρο σιφουνα με τη στολή? εσυ τι ησουν δλδ? Αυτος γιατι να μην κανει και λιγο δουλιτσα μονος του? Forum ειναι ρε φιλε, δεν ειναι οδηγιες χρησεως πλυντηριου! Να κανει παιχνιδι μονος, να ψαξει οπως ολοι και αν θελει κατι μετα, εδω ειμαστε!Σιγα ντε
Μην το μαλωνεις
τι να μη μαλωνω ρε φιλε? Εσυ δεν διαβαζες μονος σου κριτικες? εσυ δεν εκανες τον ασπρο σιφουνα με τη στολή? εσυ τι ησουν δλδ? Αυτος γιατι να μην κανει και λιγο δουλιτσα μονος του? Forum ειναι ρε φιλε, δεν ειναι οδηγιες χρησεως πλυντηριου! Να κανει παιχνιδι μονος, να ψαξει οπως ολοι και αν θελει κατι μετα, εδω ειμαστε!
πολλα! ;)καλα τα λες
κανα νεο ζουμερο μιλφονι ανακαλυψες ;)
παιζω διαφορετικα πλεον Αδελφε Δημητριε! Αν εχεις να μοιραστεις κατι, ευχαριστως! Και σε καμια περιπτωση δεν θα εδινα κατι εδω μεσα χυμα μεσα στα ζωα που κυκλοφορουν!
ε πε ντε
παιζω διαφορετικα πλεον Αδελφε Δημητριε! Αν εχεις να μοιραστεις κατι, ευχαριστως! Και σε καμια περιπτωση δεν θα εδινα κατι εδω μεσα χυμα μεσα στα ζωα που κυκλοφορουν!
δες τι εγραψα, και μετα ΜΟΝΟ ΠΜ! οχι εδω μεσα!Σωστο σε βρισκω φιλε
εγω δεν εχω κατι νεο
εχω αραξει στα στανταρακια τον τελευταιο καιρο
δες τι εγραψα, και μετα ΜΟΝΟ ΠΜ! οχι εδω μεσα!
Συνεύρεση πριν από λίγο με την Katerina 3, η οποία επέστρεψε στον "στίβο μάχης" πιο μάχιμη από ποτέ. Ξεκάθαρη πάντα από την αρχή στο τι κάνει και τι δεν κάνει, ακόμα και να ξέρεις το πρόγραμμα της, ευγενική, και πολύ προσεκτική με την υγιεινή της.
Μετά τις τελευταίες "φόλες" που έφαγα πρόσφατα, σκέπτομαι πλέον ότι αποτελεί μία πολυ τίμια επιλογή, σχετικά με το αντίτιμο που ζητά.
Συνεύρεση πριν από λίγο με την Katerina 3, η οποία επέστρεψε στον "στίβο μάχης" πιο μάχιμη από ποτέ. Ξεκάθαρη πάντα από την αρχή στο τι κάνει και τι δεν κάνει, ακόμα και να ξέρεις το πρόγραμμα της, ευγενική, και πολύ προσεκτική με την υγιεινή της.
Μετά τις τελευταίες "φόλες" που έφαγα πρόσφατα, σκέπτομαι πλέον ότι αποτελεί μία πολυ τίμια επιλογή, σχετικά με το αντίτιμο που ζητά.
Εσυ φίλε μου τι κατάλαβες?Για πες μου μήπως καταλάβω και εγώ...