Monica Hollywood
Εμφάνιση (πρόσωπο): 7
Εμφάνιση (σώμα): 6
Γενική συμπεριφορά: 8
Επικοινωνία: 10
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: 6
Σχέση απόδοσης/τιμής: 6
Η συνάντηση έγινε, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είχε επιτυχία. Η μικρή είναι όντως 19 και δουλεύει εδώ κι 1 μήνα. Είναι δηλ πού amateur κατάσταση.
Από εμφάνιση, δεν είναι αυτό που λέμε μοντέλο, ούτε όμως και άσχημη. Στο δρόμο δεν θα τη κοιτάξεις παραπάνω απ 'οτι θα κοίταγες ένα κορίτσι με τη κοιλιά έξω και σκουλαρίκι στον αφαλό.
Είναι περίπου 1,63/65 με αρκετά κιλάκια παραπανίσια (όχι πολύ άσχημα) και αρκετή κυτταρίτιδα (και είναι μόνο 19)
Στήθος 1.5 με ρόγα που ανταποκρίνεται.
Στα του αγώνα, δεν παίρνει καθόλου πρωτοβουλίες και είναι πολύ GFE. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως περίμενε να κάνω εγώ τη πρώτη κίνηση και πως από τη πρώτη στιγμή δεν μου έκανε καθόλου κλικ και κατάλαβα πως δεν θα περνούσα καλά. (γιατί τη κράτησα, είναι άλλο θέμα)
Δεν της αρέσει το άγριο σεξ. Στο στοματικό χρησιμοποιεί χέρια και με καθοδήγηση βελτιώνεται. Για mouth fuck ούτε λόγος. Δεν ξέρω αργότερα αν και ίσως….. Σε δική μου περιποίηση ήταν δεκτική και έβγαζε κάτι αναστεναγμούς σαν να της άρεσε, αλλά δεν ασχολήθηκα και πολύ, δεν μου έβγαινε. Της είπα να βάλουμε προφυλακτικό, αλλά κι αυτό το έβαλα εγώ…. Με πολύ δυσκολία έγινε η είσοδος σε ιεραποστολικό, είναι στενή και ψιλοπόναγε. Τη γυρνάω στα 4 και στήνεται καλά. Την καρφώνω σχετικά δυνατά κάποια λεπτά και τελειώνω στη πλάτη της.
Είχαν περάσει κάπου 30 με 35 λεπτά και της είπα πως έπρεπε να την κάνω.
Κανονικά δεν έπρεπε να προχωρήσω, αλλά είπα μήπως έπεφτα έξω. Είναι όμως νόμος, πως η πρώτη ματιά είναι το παν.
Ένα κορίτσι για να κάνει αυτή τη δουλειά, πρέπει να το έχει και να της αρέσει. Η Monica (ατυχής η επιλογή του ονόματος) αυτή τη στιγμή, δεν το έχει και το δείχνει. Μπορεί να της αρέσει αλλά αυτό δεν το δείχνει. Πρέπει όμως να προσέξει και τη διατροφή της, γιατί σε λίγα χρόνια, αν συνεχίσει έτσι, δεν θα βλέπεται.
Τα 150 είναι πάρα πολλά που ζητάει χωρίς πρωκτικό.
Διάρκεια συνάντησης 30 λεπτά
Κόστος συνάντησης 100
Πόλη συνάντησης Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες (αν υπήρχαν κάπου) σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Ακριβέστατες
Φιλί Βαθύ με γλώσσα
Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση Στο σωμα
Πρωκτικό οχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Με τίποτα