zoolander1453
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 15
- Like
- 53
- Πόντοι
- 16
δεν περιμενα να απαντηθει εδω.Και τι θες τώρα να απαντηθεί η ερώτηση σου εδώ,μάλλον δεν θα γίνει!!
οποις θελει μπορει να μου στειλει και pm δεν θα παρεξηγηθω
δεν περιμενα να απαντηθει εδω.Και τι θες τώρα να απαντηθεί η ερώτηση σου εδώ,μάλλον δεν θα γίνει!!
Από κλειστό κύκλο και ιντερνετικά περιμένεις ενημέρωση; Ασφαλώς κάνεις πλάκα έτσι; Κανένας δεν θα παίξει με την τύχη του να κάψει μια τέτοια call girl με αγνώστους. Αυτά γίνονται στην πραγματική ζωή όπου ισχύει το φίλος έφερε σε φίλο...δεν περιμενα να απαντηθει εδω.
οποις θελει μπορει να μου στειλει και pm δεν θα παρεξηγηθω
οντως,Από κλειστό κύκλο και ιντερνετικά περιμένεις ενημέρωση; Ασφαλώς κάνεις πλάκα έτσι; Κανένας δεν θα παίξει με την τύχη του να κάψει μια τέτοια call girl με αγνώστους. Αυτά γίνονται στην πραγματική ζωή όπου ισχύει το φίλος έφερε σε φίλο...
Ξεχνα το τυπε....ερχεται σπιτι η αγγελικη αν δεν σε ξερει?
Παίδες εχθές κατά τις 20:30 μπήκα στο ασανσέρ στο Λακόμπα για να φύγω.
Ήταν μέσα ένα μουνί, μικρούλα, σίγουρα ξένη, ντροπαλή, ίσως η πιο όμορφη γυναίκα που έχω δει στην ζωή μου.
Ψηλή, με τακούνια, μαυρομάλλα, είχα χαζέψει. Δεν ρώτησα πόσο πάει επειδή θα έπαιρνε πολύ παραπάνω από αυτά που θα μπορούσα να δώσω.
Ποιος ήταν ο τυχερός και από που βρίσκουμε την κορασίδα στο μέλλον;
καλα η αννα φοιτητρια δεν ειναι ξανθια? τι διαολο γινεται?καποια ωρα της ημερας ηταν η αννα φοιτητρια,λογικα δεν θα λες αυτη
καλα η αννα φοιτητρια δεν ειναι ξανθια? τι διαολο γινεται?
οκ
αλλα εγω αναφερθηκα σε προηγουμενο ποστ οπου ειπωθηκε οτι υπαρχουν κοπελες με κατω των 80€ και ειναι οσες δεν εχουν περασει απο το σαιτ ή δεν εχουν προβληθει σε αυτο, οποτε η απορια μου εναι που τις βρισκουμε;;;
γιατι απο τις αγγελιες πραγματικα η φολα παει συννεφο και βεβιαως οι τιμες ειναι στο προαναφερθεν επιπεδο.
Ο τυπος είπε για μουναρα και ψήλη ακομα όχι για σαμιαμίδι .σωστος αρα ακυρο ,ο τυπος ειπε για μελαχροινη,λαθος μου
Ο τυπος είπε για μουναρα και ψήλη ακομα όχι για σαμιαμίδι .
τωρα που το ειπε ο φιλος θυμαμαι μια φορα πριν κανα 2μηνο παω να παρω δωματιο στο πριβε και σκαει ενα θεομουνο μελαχρινο διπλα με τατουαζ διαφορα αν θυμαμαι καλα και αυτη για δωματιο, και παρα λιγο να μου πεσει το σαγονι
φιλαρακι οπως εγινε ηταν δυσκολο, οταν ημουν ρεσεψιον ηρθε διπλα και ειπε απλως σε πιο δωματιο παει, μεχρι να παρω εγω δωματιο αυτη ειχε ανεβει δυστυχως, αν ανεβαινα μαζι ασανσερ εννοειται οτι θα ζηταγα τηλεφωνο ηταν οντως φοβερο, παντως οπως την εκοψα δεν παιζει να επαιζε κατω απο 120-150 την ωρα...ρωταμε σε τετοιες περιπτωσεις
εγω δυστυχως δεν εχω δει ποτε μονο μεσηλικα ζευγαρια
μην ακους μαλακιες φιλε! Δεν υπαρχει κοπελα στα 80 που να λεει παραμυθια! Εκτος και αν ειναι μισαωρο! Τοτε ναι! Απο 120 και πανω, ισως κατι βρεις!που τα ειδες τα 80 !!!!
μονο κατι μιλφ
ρε μην ακουτε τετοια πραγματα!!! κλειστου κυκλου και μαλακιες!!!! Σε εναν θα το πεις 11 το ξερουν- σε δυο θα το πεις 22 το ξερουν!εδω σε θελω....
ποιες ειναι αυτες στενου κυκλου με αυτες τις τιμες;
δες στο νημα με τα μιλφ
Ακριβως οτι βλεπεις τις φωτο..μονο που ειναι αρκετα πανω απο 40...
δες στο νημα με τα μιλφ