nowhereman
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2014
- Like
- 210
- Πόντοι
- 21
την τίμησε κάποιος;
την τίμησε κάποιος;
Μα σοβαρα πιστευεις οτι η γυναικαρα ης φωτο. κανει τα παντα με 50 Ε. Εκεινο που σιγουρα κανει, ειναι να μας κοροιδευει
την τίμησε κάποιος;
Μα σοβαρα πιστευεις οτι η γυναικαρα ης φωτο. κανει τα παντα με 50 Ε. Εκεινο που σιγουρα κανει, ειναι να μας κοροιδευει
Εγώ. Άσχετα με τις foto, είναι πράγματι πιτσιρίκα στην ηλικία που γράφει πιθανόν και πιο μικρή, 50€ + 20€ Anal ήταν να πάρω αλλά τελικά δεν (πολύ στενό και λέω άσε μην γίνει καμιά ζημιά), δεν λέει όχι σε κάτι, αλλά πολύ μπλα-μπλα και σχετικά ασυνάρτητες κουβέντες??? Δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο θέμα με το sex μαζί της αν εξαιρέσεις ότι έδειχνε να πονάει (ιεραποστολικό και στα 4) αλλά για κάποιον απροσδιόριστο λόγο εγώ ΔΕΝ άλλη φορά.. Αυτά.
την τίμησε κάποιος;
Ποια φωτογραφια πηρες φιλε μου? Γιατι εχουμε ενα αλμπουμ κορασιδωνΕγώ. Άσχετα με τις foto, είναι πράγματι πιτσιρίκα στην ηλικία που γράφει πιθανόν και πιο μικρή, 50€ + 20€ Anal ήταν να πάρω αλλά τελικά δεν (πολύ στενό και λέω άσε μην γίνει καμιά ζημιά), δεν λέει όχι σε κάτι, αλλά πολύ μπλα-μπλα και σχετικά ασυνάρτητες κουβέντες??? Δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο θέμα με το sex μαζί της αν εξαιρέσεις ότι έδειχνε να πονάει (ιεραποστολικό και στα 4) αλλά για κάποιον απροσδιόριστο λόγο εγώ ΔΕΝ άλλη φορά.. Αυτά.
Συναγωνιστές ξέρει κάποιος κάτι για την irina στην Μαντζαρου στο κολωνάκι. Υπαρχει καλός ανάρτηση..
μεγάλε το Link είναι αυτό που είχε ρωτήσει ένας συναγωνιστής πιο πάνω.. Υπήρχε πιο πάνω από την πρώτη απάντηση μου σαν παράθεσηΠοια φωτογραφια πηρες φιλε μου? Γιατι εχουμε ενα αλμπουμ κορασιδων
μεγάλε το Link είναι αυτό που είχε ρωτήσει ένας συναγωνιστής πιο πάνω.. Υπήρχε πιο πάνω από την πρώτη απάντηση μου σαν παράθεση
Ναι εχει . Το δουλεμα. Αλλη βλεπεις κι αλλη θα σουρθει οσο κι αν επιμενει ο προβοπουλοςφιλε στα service ειναι 50+20+20+.....?
ή εχει καποια στανταρ μεσα στα 50
π.χ. owo? cim, cif?
thk u
Δεν υπάρχει...μόνο στο νήμα της..Καλημέρα, link με κριτικές για katia ind μπορεί να μου στείλει κάποιος; ευχαριστώ.
Έλα ρε μαν...πας call girls Αθήνα κ ψάχνεις στις κατηγορίες..σιγά το δύσκολο.πως το βρίσκω;
για Vika95 ισχύει το τηλ ...782?