Καλησπέρα και απο μένα , σημερινή επίσκεψη με την Χριστηνα Αιγάλεω απο το λοβ λίστ νούμερο
αγγελίας 105570DD100DD2FB συγνώμη αλλα δεν ξέρω πως να βάζω το σύνδεσμο έτσι όπως το
βάζετε ΣΤ δια ταύτα λοιπόν Δράμα πάω σε έναν άθλιο χώρο καθαριότητα 0 η μπανιέρα με κασα και πετσέτα
που μύριζε όπως και τα σεντόνια που είπε οτι τα είχε αλλάξει στο μπανιο για να πας διασχίζεις το μπαλκόνι
που το εχουν βάλει αλουμίνια με μια λεπτή κουρτίνα η γείτονες τα βλέπουν όλα ούτε παντόφλες εννοητε
είχαν , η Χριστηνα η ίδια της φότο μικρή αλλα τόσο ξενερωτη που πριν δεν ήταν σε στούντιο όπως μου
είπε αλλα στο
Μεταξουργείο και για εκεί αξίζει , μου λεει 1 ώρα 60€ μια εκτόνωση της λεω και άμα τελειώσω
στο 10 λεπτό την πρώτη λόγο απραξίας 10μερου μου λεει οτι οκ και δεύτερη αλλα μας στο χρόνο οκ
αρχίζουμε κανω μπανιο στης μύτες Χαλια ούτε σαμπουάν δεν είχε και το είχαν αρεωση με νερό τα τηλ
να χτυπάνε σαν τρέλα και να απαντά σπαταλούσε το χρόνο τελειώνω στο 25 λεπτό πάω γ ξέπλυμα να
αρχίσει ο δεύτερος γύρος και μου λεει οτι εχω πελάτη απ έξω και να φύγω , τα περνώ και της τα χώνω
και ανοίγει την πόρτα και μια άλλη που το παίζει τσατσα τσιγγάνα της τα χώνω και σε αυτη αυτη είπαμε
αλλιώς τα μισά πίσω μα μου θα χάσουμε λεει τον άλλο χεστηκα αυτά είπαμε τήρησε τα το βουλώνουν
ξεκινάει ο δεύτερος γύρος χωρίς καθόλου συμετοχη απο αυτη οπου την γαμο όπως αυτές του μετάξι
που κάθονται σαν το ξύλο και την πηδάνε της τα ρίχνω στην κοιλιά της πετώ και τον σκούφο πάνω της
και μπαίνω για μπανιο γρήγορα και βγαίνοντας τι Τσάκωνω αλλα όχι απ αυτοφώρω όποτε και δεν μίλησα
να ψαχουλεύει της τσέπες βλέπω οτι δεν έχει πάρει κάτι της βρίζω και φεύγω , η τσατσα ένα το μετάξι
όταν τα λέγατε στην άλλη μπούκαρε μέσα εγω με το πουλί έξω λιγο ήταν να της κάτσω κανα σκαμπιλι
Αυτά απο το γκακστεριλικι μου γι ακόμα μια φορά, μακριά απο εκεί για να μην φάτε φόλα