GEORGE G
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.803
- Πόντοι
- 2.646
Να ρωτησω κανενα σχετικο . Η Μαρια ρουμανα με αναλ και μικρο βυζακι εφυγε ? Ουτε το λινκ ανοιγει ουτε το τηλ.
Μάλλον διακοπάζει...
Να ρωτησω κανενα σχετικο . Η Μαρια ρουμανα με αναλ και μικρο βυζακι εφυγε ? Ουτε το λινκ ανοιγει ουτε το τηλ.
παιζει κανα ντουο αυτη τη περίοδο? η μαρινα με την φιλη της το συνεχιζει και αν ναι αξίζει?
ΑΝ μιλατε για αυτη εδω ειναιΠασχα, Χριστουγεννα και ενα μηνα το καλοκαιρι τουλαχιστον παει στην πατριδα της. Προφανως εχει επιστρεψει αλλα να τις δωσουμε και 2-3 μερες για να τακτοποιηθει.
ΑΝ μιλατε για αυτη εδω ειναι
PAντα καποιος λογος υπαρχει....αλλαγη τηλεφωνου αλλα και ονοματος,γιατι αραγε?
εχει ανεβασει την ταριφα παντως..80ε για μια φορα..+30 κωλος+ 20 δευτερη φορα..οποτε κατανταει λιγο ασυμφορη..ΑΝ μιλατε για αυτη εδω ειναι
Αλλαγή τιμολογιακής πολιτικής,πρός τά πάνω βέβαια.Μαύρο στήν κυρία.Η κουτοπονηριά νά τιμωρηθεί αυστηρά.αλλαγη τηλεφωνου αλλα και ονοματος,γιατι αραγε?
κάπου πιο πίσω είχε αναφερθεί η συγκεκριμένη..από υπηρεσίεςι κ ετσι..αν στείλεις mail σου στέλνει κ άλλες φωτο που δείχνουν ότι έχει ωραίο σωμα κ καλό κωλαρακι!δεν το εχω δει να το αναφερει καποιος... τι λεει τουτο λοιπον?
Αλλαγή τιμολογιακής πολιτικής,πρός τά πάνω βέβαια.Μαύρο στήν κυρία.Η κουτοπονηριά νά τιμωρηθεί αυστηρά.
Είναι γραφείο.Μικρό βυζάκι.Σχετικά καλή πίπα αλλά αργεί στα ραντεβού και πολύ κουβέντα ανάμεσα στους δύο γύρους.Στην τιμή αυτή θα βρείς καλύτερεςδεν το εχω δει να το αναφερει καποιος... τι λεει τουτο λοιπον?
κάπου πιο πίσω είχε αναφερθεί η συγκεκριμένη..από υπηρεσίεςι κ ετσι..αν στείλεις mail σου στέλνει κ άλλες φωτο που δείχνουν ότι έχει ωραίο σωμα κ καλό κωλαρακι!
εστειλα mail και μου ζητησε να στειλω το κινητο μου και τον 'αληθινο' μου λογαρισμο στο facebook και τοτε θα μου στειλει φωτο
Είναι γραφείο.Η φωτό με το κωλαράκι δεν είναι δικιά της.Την ρώτησα όταν την πήρα.Στην τιμή αυτή θα βρεις καλύτερη...κάπου πιο πίσω είχε αναφερθεί η συγκεκριμένη..από υπηρεσίεςι κ ετσι..αν στείλεις mail σου στέλνει κ άλλες φωτο που δείχνουν ότι έχει ωραίο σωμα κ καλό κωλαρακι!
Είναι γραφείο.Η φωτό με το κωλαράκι δεν είναι δικιά της.Την ρώτησα όταν την πήρα.Στην τιμή αυτή θα βρεις καλύτερη...
Δεν αξίζει φιλαράκι!!Κοίτα κάτι άλλο!!!Γνώμη μου βέβαια...Γιατί και τις δυο φορές που την πήρα άργησε να έρθει...Πολύ μπλα μπλα...Μόνο σχετικά καλή πίπα.Και την δεύτερη φορά ήρθε αξύριστα πόδια μασχάλες...Ξενέρωσα.....Αλλά γούστα είναι αυτάεστειλα mail και μου ζητησε να στειλω το κινητο μου και τον 'αληθινο' μου λογαρισμο στο facebook και τοτε θα μου στειλει φωτο
Για αυτην τα 80 ηταν οριακα, λογω εμφανισης που δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο, γιατι απο συμμετοχη ηταν μια χαρα.Νομιζω ομως οτι η συγκεκριμενη το εκανε για να αραιωσει λιγο την πελατεια της και να αντισταθμισει τη χασουρα με την υψηλοτερη τιμη.