Πάμε και για το δεύτερο test drive , λίγο πιο νωρίς από την προηγούμενη κυρία είχα πάλι πολλές χαρές και λέω κάτσε να ρωτήσω του φίλους εδώ μέσα , φυσικά δεν χρειάζεται να ξανά λέω το γιατί , αλλά πολύ δύσκολη μέρα , σχεδόν καμία επιλογή και τελικά κατέληξα μετά από πολύ ψάξιμο στην λύση έκτακτης ανάγκης ANGEL007 .
Σε γνωστό ξενοδοχείο της παραλιακής . έρχεται στην ώρα της , βλέπω μία γλυκιά κυρία , όμορφο λεπτό πλασματάκι.Φορούσε ζαρτιέρες που μου αρέσουν αρκετά , αρχίζει σιγά σιγά ξεντύνεται και παθαίνω την πρώτη ξενέρα ,tatto που δεν γουστάρω καθόλου και πλαστικά υπερβολικά βυζιά . Λέω μην χαλιέσαι τέτοια ώρα τέτοια λόγια .Το σημαντικό ήταν ότι ήταν πολύ εντάξει άτομο , είχε χούμορ και φυσικά κατ' άλλα ένα πολύ όμορφο σωματάκι και συμπαθητικό μουτράκι.
Στα του προγράμματος βαθιά πίπα αρκετά καλή , όμορφο και καθαρό γατάκι , δεν είχε και πολύ υγρά , που μάλλον είχε να κάνει και με την μέρα. Γενικώς δεν έλεγε όχι , κάναμε τα πάντα , αλλά ρε παιδί μου πολύ μηχανικά σχεδόν όλα . Κατέθεσα μία φορά και δυστυχώς ούτε εσάς κυρία μου θα σας ξανά δω.
Επειδή τα παραπάνω ήταν λύσεις ανάγκης , δεν την ξανά πατάω , έχω κλείσει από σήμερα για αύριο και μάλιστα και ώρα και ύπαρξη που θέλω.
Άρα περιμένετε πολύ σύντομα , πλέον για πολύ πιο όμορφες ενημερώσεις.
Νομίζω σε πρώτη φάση , τηρώ τις υποσχέσεις μου , πάμε γι' άλλα...