mirakos60
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 6
Kοντουλα ξανθο μαλλι, 35 περιπου με 2-2,5 στηθος.... Παντα με μια επιφυλαξη ως προς τη μαρκα μηχανης......κοντουλα ηταν!! καυλε προσωπο!!
Kοντουλα ξανθο μαλλι, 35 περιπου με 2-2,5 στηθος.... Παντα με μια επιφυλαξη ως προς τη μαρκα μηχανης......κοντουλα ηταν!! καυλε προσωπο!!
Ευγενικη ακουστηκε...(Ε και?) Ανεξαρτητη , φωτο λεει ειναι δικη της, αποστειρωμενη πιπα. 1 φορα οχι κωλο. Δλδ μασαζ και σεξ οπως το περιεγραψα 50ε. Την ρωτησα αν τα παιρνει στο στομα και ειπε κατηγοριματικα οχι...Αν παει καποιος να μας πει...Η φωτο ειναι τσεκαρισμενη και not fake...γιαυτο ξερει κανεις τιποτα?
Ευγενικη ακουστηκε...(Ε και?) Ανεξαρτητη , φωτο λεει ειναι δικη της, αποστειρωμενη πιπα. 1 φορα οχι κωλο. Δλδ μασαζ και σεξ οπως το περιεγραψα 50ε. Την ρωτησα αν τα παιρνει στο στομα και ειπε κατηγοριματικα οχι...Αν παει καποιος να μας πει...Η φωτο ειναι τσεκαρισμενη και not fake...
εμενα μου ειπε μασαζάκι κ ερωτικο. Της λεω 1φορα η 2; Μου λέει αν τελειώσεις γρηγορα 2φορες.,ελεύθερο στοματικό κ κωλαρακι στα 60€γιαυτο ξερει κανεις τιποτα?
εμενα μου ειπε μασαζάκι κ ερωτικο. Της λεω 1φορα η 2; Μου λέει αν τελειώσεις γρηγορα 2φορες.,ελεύθερο στοματικό κ κωλαρακι στα 60€
πηγαινε στα μιλφ κ ρωταΡε παιδια απο μιλφ τι προτεινεται??
εμενα μου ειπε μασαζάκι κ ερωτικο. Της λεω 1φορα η 2; Μου λέει αν τελειώσεις γρηγορα 2φορες.,ελεύθερο στοματικό κ κωλαρακι στα 60€
δεν ξερω δεν την εχω παρειΑπο φατσα τι λεει ξερει κανεις τπτ?! δε φενεται ασχημη περιπτωση με κωλαρακι στα 60
Μαρια55Ρε παιδια απο μιλφ τι προτεινεται??
Μαρια55
Μαγια
Αλλα
Αλεξανδρα
Μαρινα
Στελλα
Ναντια
Αναστασια RU
Ναντια Ρωσ
Μαρτα
Μαρια2
Βαλερια2
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Η ΑΝΝΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕ 80 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΕΔΩ.
Σιγα την 2ωρη ρε φιλε!ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Η ΑΝΝΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕ 80 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΕΔΩ.
50€ ήταν για 1φορα στα όρθια κ πίπα με σαμπρέλαΚαλησπέρα
Τελικά με την Έλενα30, τί έγινε; Βλέπω ότι σβήστηκε το θέμα της. Από τις φωτογραφίες μου είχε κινήσει την περιέργεια και για 50ε το σκεφτόμουν. Μούφα;
προχωρα τότε τι περιμένεις;στελλα απο αιγαλεω αν ειναι αυτη την εχω παρει πολυ παλια αν εχει ορεξη για κωλο θα φχαριστηθεις μαν
για τις αλλες δεν εχω φαι ακομα
Εννοεις προφυλακτικο φιλε? Τι ειναι σαμπρελα?50€ ήταν για 1φορα στα όρθια κ πίπα με σαμπρέλα
ναι φιλε προφυλακτικοΕννοεις προφυλακτικο φιλε? Τι ειναι σαμπρελα?