zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
τελευταια φορα που την ειδα ηταν ηταν αρχες αυγουστου...δεν ηξερα οτι λειπει τωρα...Γυρισε η Μαρια ?
τελευταια φορα που την ειδα ηταν ηταν αρχες αυγουστου...δεν ηξερα οτι λειπει τωρα...Γυρισε η Μαρια ?
Καλησπέρα παιδες, η γνώμη σας για Vika95; Δουλεύει ακόμα ξέρετε;
Γνωριζει καποιος κατι γι' αυτην???
Αν θυμαμαι καλα εχει γραφτει εδω οτι τιμαει το 60αρι!
Μπορει να μου το επιβεβαιωσει καποιος που ξερει??
Ευχαριστω!
Nαι παιχτη ... εχει επιστρεψει κ ειναι ετοιμοπολεμη!!!
ξερουμε.πρεπει να κανει 2 βασικα πραγματα.παίχτες καλημέρα,
ξέρει κανείς κάτι γι αυτό ;
ξερουμε.πρεπει να κανει 2 βασικα πραγματα.
1ον,να σταματησει το καπνισμα,μαχαιρι,γιατι η φωνη ειναι λαχαναγορα,
2ον,και βασικοτερο,να δουλευει τα λεφτα που ζηταει,και οχι να κοροιδευει.αυτα.
Αν μου το επικοινωνησαν σωστά... δε θα μπορεί για κάποιες μέρες!
fake Και οι δύο κοπέλεςαυτά τα πανέμορφα κωλαράκια μήπως το έχει πάρει κανείς; μάλλον γραφεία (;)
Άσε... την έχω πατήσει και εγώ...Συνάντηση την προηγούμενη εβδομάδα με Πραγματικός κακάσχημος ιπποπόταμος. Ιπποπόταμος και στην μούρη. Τόσο άσχημη μάπα δεν έχω ξαναδει στην πορνοκαριέρα μου. Τέρας της αποκαλύψεως. Δεν σκέφτομαι τόσο τα 60 (+24 του ξενοδοχείου), όσο ότι ήταν η πιο τραυματική μου εμπειρία ever. Θα πληρωνα και τα τριπλάσια για να κάνω ένα delete από την μνήμη μου.
Συνάντηση την προηγούμενη εβδομάδα με Πραγματικός κακάσχημος ιπποπόταμος. Ιπποπόταμος και στην μούρη. Τόσο άσχημη μάπα δεν έχω ξαναδει στην πορνοκαριέρα μου. Τέρας της αποκαλύψεως. Δεν σκέφτομαι τόσο τα 60 (+24 του ξενοδοχείου), όσο ότι ήταν η πιο τραυματική μου εμπειρία ever. Θα πληρωνα και τα τριπλάσια για να κάνω ένα delete από την μνήμη μου.
ξερουμε.πρεπει να κανει 2 βασικα πραγματα.
1ον,να σταματησει το καπνισμα,μαχαιρι,γιατι η φωνη ειναι λαχαναγορα,
2ον,και βασικοτερο,να δουλευει τα λεφτα που ζηταει,και οχι να κοροιδευει.αυτα.
[/quote
για την φωνή τουλάχιστον έχεις δίκιο !
κάτι παραπάνω για την εμφάνιση το κορμί κτλ ?
καλησπερα παιδια...λογω δουλειας δεν ειχα μπει καποιο διαστημα για αυτο ευχομαι σε ολους καλα γαμησια να εχουμε..αυτη τη ναγια που την βρισκουμε..????εχει βγει τιποτα καινουριο σε pse εχς χασει κανενα επεισοδιο???
σου φαινονται πολλα για 2ωρο φιλε μου..???εχεις να προτεινεις κατι αλλο με αναλ με λιγοτερα..???για 2ωρο πανταNagia = 200 euros/2hours >
Στείλε της ΠΜ