spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
αρρωστακι και συ μαν?....καταλαβα thanks..θυμαμαι εχει καλες κριτικες αλλα κ μικρο στηθος απ'οτι εχει γραφτει..δεν ενδεικνυται για βυζολαγνους οπως εγω
αρρωστακι και συ μαν?....καταλαβα thanks..θυμαμαι εχει καλες κριτικες αλλα κ μικρο στηθος απ'οτι εχει γραφτει..δεν ενδεικνυται για βυζολαγνους οπως εγω
αρρωστακι και συ μαν?....
αρρωστακι δε λες τιποτα..γυναικα διχως βυζους,εκκλησια διχως jesus μαν πρωτα κοιταω τους βυζους κ μετα το προσωπο της αλλης
ελα πμ και ΕΣΥ!!αρρωστακι δε λες τιποτα..γυναικα διχως βυζους,εκκλησια διχως jesus μαν πρωτα κοιταω τους βυζους κ μετα το προσωπο της αλλης
από μικρό γραφείο είναι. την είχα πάρει πριν 2 βδομάδες όταν έβαζε άλλες φωτό. πολύ ωραία κοπέλλα με σεξυ κορμί. 100 ευρω με ακάποτη πίπακαι αυτή από γραφείο είναι;
έχει πελάτες επίσης από όλο τον κόσμο....
Μία φορά την πήρα κ διαολόστειλα την ώρα κ την στιγμή.
ζαλίζει αρχίδια κανονικά
Σωστός !αρρωστακι δε λες τιποτα..γυναικα διχως βυζους,εκκλησια διχως jesus μαν πρωτα κοιταω τους βυζους κ μετα το προσωπο της αλλης
προτείνω αυτήν: 80 ευρώ, την πήρα στο σπίτι μου, πολύ ωραίο κορμάκι, οι φωτό της είναι realKαλησπέρα συναγωνιστές κάποια καλή πρόταση για σήμερα που να σηκώνει το τηλέφωνο?
Και απο προγραμμα?προτείνω αυτήν: 80 ευρώ, την πήρα στο σπίτι μου, πολύ ωραίο κορμάκι, οι φωτό της είναι real
Ευχαριστώ πολύ συναγωνιστή ψάχνω όμως καποια που να έχει στήθος ,για μεγάλο ξερω ψαχνουμε όλοι αλλά έστω να υπάρχει...προτείνω αυτήν: 80 ευρώ, την πήρα στο σπίτι μου, πολύ ωραίο κορμάκι, οι φωτό της είναι real
ελα πμ και ΕΣΥ!!
[/
Στείλε κανένα πμ και από εδώ!!!quote]
εγώ λέω αυτή που έρχεται με 50 ευρώ. πραγματικά αναξάρτητηKαλησπέρα συναγωνιστές κάποια καλή πρόταση για σήμερα που να σηκώνει το τηλέφωνο?
τα κλασικά. 80 συν 20 συν 20... κάνει και κώλο με χαρά!Και απο προγραμμα?
Καλημεραελα πμ και ΕΣΥ!!
ωραιο κοριτσακι αλλα γκ χωρις γλωσσοφιλα τι να το κανειςΑυτη κάλο μωρο....