eprepe1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 0
σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια φαινεται πολυ αξιοτιμηεγώ προτείνω αυτήν. την έχω πάρει και στο χώρο μου. έρχεται με 70 ευρώ, χαρούμενη και πολύ σέξυ
σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια φαινεται πολυ αξιοτιμηεγώ προτείνω αυτήν. την έχω πάρει και στο χώρο μου. έρχεται με 70 ευρώ, χαρούμενη και πολύ σέξυ
ΘεσσαλονικηΑυτό ακριβώς μπήκα να ρωτήσω κι εγώ. Τι είναι αυτή; Πού τη βρίσκουμε;
Eιναι περιπου στα 35 νομιζω με βυζι κακοφτιαγμενο Τυπικες υπηρεσιες στουντιο. Αξιζει για 1 φορα οχι για 2η.Φαινονται καθαρες οι φωτο. Αν και δειχνει για παραπανω σε ηλικια απο οσο λεει , ....... δειχνει καλο. Εχει καποιος αποψη ?
Eιναι περιπου στα 35 νομιζω με βυζι κακοφτιαγμενο Τυπικες υπηρεσιες στουντιο. Αξιζει για 1 φορα οχι για 2η.
μια χαρά κοπέλα είναι με πολύ ωραίο κορμί. την έχω πάρει στο χώρο της. για 50 ευρώ είναι μια χαρά. ηλικία 35-37Φαινονται καθαρες οι φωτο. Αν και δειχνει για παραπανω σε ηλικια απο οσο λεει , ....... δειχνει καλο. Εχει καποιος αποψη ?
Οχι αλλο καρβουνοοοοοοοοοοοο.σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια φαινεται πολυ αξιοτιμη
μια χαρά κοπέλα είναι με πολύ ωραίο κορμί. την έχω πάρει στο χώρο της. για 50 ευρώ είναι μια χαρά. ηλικία 35-37
ΑΛΗΘΙΝΕΣ.Χαραλαμπε οι φωτο ειναι αληθεινες;
Τότε είναι κελεπούρι απο πως είναι.αληθινές και πρόσφατες. η κοπέλα είναι όπως τη βλέπεις
Πεταχτα φιλακια....ΑΚΑ το αποφευγει αν και το κανει σε μερικους αρκει να εισαι ΚΑΘΑΡΟΣ. Κανεις 2 ντουζακια γενικα ευχαριστη αλλα λιγο βιαστικη...!Τότε είναι κελεπούρι απο πως είναι.
Βιαστική του τε στην ξεπετά..Πεταχτα φιλακια....ΑΚΑ το αποφευγει αν και το κανει σε μερικους αρκει να εισαι ΚΑΘΑΡΟΣ. Κανεις 2 ντουζακια γενικα ευχαριστη αλλα λιγο βιαστικη...!
Πολλες φορες εχει και καμια φιλη της παρεα.αληθινές και πρόσφατες. η κοπέλα είναι όπως τη βλέπεις
Ποτε εγινε αυτο τυπε?? Εχω καιρο να την συναντησω...!Στο ειπε οτι εχει και φιλη η την ζητησες? Δεν μου ειχε πει κατι τετοιο..Πολλες φορες εχει και καμια φιλη της παρεα.
Την τελευταια φορα που πηγα ειχε ενα πολυ ομορφο μωρο,
το οποιο τιμησα με τελειο αποτελεσμα στο
ηταν σκετη
Πολλες φορες εχει και καμια φιλη της παρεα.
Την τελευταια φορα που πηγα ειχε ενα πολυ ομορφο μωρο,
το οποιο τιμησα με τελειο αποτελεσμα στο
ηταν σκετη Αυτά είναι νέα
αληθινές και πρόσφατες. η κοπέλα είναι όπως τη βλέπεις
Φαινονται καθαρες οι φωτο. Αν και δειχνει για παραπανω σε ηλικια απο οσο λεει , ....... δειχνει καλο. Εχει καποιος αποψη ?
Κατά 99% αυτή είναι.H μαρια απο γκαζι-κων/λεως ειναι;
Κατά 99% αυτή είναι.