originalred
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
τι παιζει μ αυτην? Πηρα κ πριν προλαβω να μιλησω,μου ειπε παρε με αργοτερα κ μου το εκλεισε .μακρυα απο τη κορυδαλλιωτισσα!!!!
τι παιζει μ αυτην? Πηρα κ πριν προλαβω να μιλησω,μου ειπε παρε με αργοτερα κ μου το εκλεισε .μακρυα απο τη κορυδαλλιωτισσα!!!!
μηπως το τηλεφωνο τελειωνει σε 830 πολωνεζαεχεις p.m
..και φωτο της κατερινας20...
δες στο μπρατσο της ψηλα το τατου..δέν την έχω πετύχει αυτήν την φωτό της κατερίνασ 20,είναι όντως δικιά της??
αμα μπορεις τηλ. σε ΠΜ???
quote] μηπως το τηλεφωνο της πολωνεζας ληγει σε 830 την εχω παρει και εγώ
Συνάντησα πρό ημερών την .Είναι Βουλγάρα κοντούλα κάτω από 1,60 πρέπει νά είναι.Τό στήθος της είναι 2 με 2,5 φυσικό.Κάνει ωραία στησίματα,ωραια πίπα μέ λίγο χέρι καί γενικά γουστάρει αυτό πού κάνει.Δέν κάνει πρωκτικό καί γιά 2 εκτονώσεις μέ ενδιάμεσο χάιδεμα-μασάζ έδωσα 60 ευρώ.
Αν σε ενδιαφερουν οι Πολωνεζες 40-42 ετων ,υπαρχει μια,που γνωρισα προσφατα ,αγνωστη στο χωρο, κλειστου κυκλωματος,φωτο δεν υπαρχουν ,50 ευρω φουλ προγραμματα ,2ωρο.
και ότι δεν φιλάει.Συνάντησα πρό ημερών την .Είναι Βουλγάρα κοντούλα κάτω από 1,60 πρέπει νά είναι.Τό στήθος της είναι 2 με 2,5 φυσικό.Κάνει ωραία στησίματα,ωραια πίπα μέ λίγο χέρι καί γενικά γουστάρει αυτό πού κάνει.Δέν κάνει πρωκτικό καί γιά 2 εκτονώσεις μέ ενδιάμεσο χάιδεμα-μασάζ έδωσα 60 ευρώ.Νά αναφέρω επίσης ότι εχει τατουάζ στήν πλάτη.Κινέζικα ιδεογράμματα κατά μήκος τής σπονδυλικής στήλης καί μιά αράχνη στήν αριστερή ωμοπλάτη.
Αν σε ενδιαφερουν οι Πολωνεζες 40-42 ετων ,υπαρχει μια,που γνωρισα προσφατα ,αγνωστη στο χωρο, κλειστου κυκλωματος,φωτο δεν υπαρχουν ,50 ευρω φουλ προγραμματα ,2ωρο.
Ρε σεις θα μας τρελανεται το εχει επανω η ανακοινωση της κοπελας στο lovelistΚαλησπέρα. Θα μ ενδιέφερε και μένα το τηλέφωνό της. Αν θέλεις θα με υποχρέωνες να μου το στείλεις με πμ.
Ευχαριστώ.
Ααααα. Δικο είναι ? δεν το καταλαβα ! χαχαχαΡε σεις θα μας τρελανεται το εχει επανω η ανακοινωση της κοπελας στο lovelist
Καλα μην κλαις. Θα σου στειλω εγω αυτή. χαχαχαεγω εχω φαει φολα και το λεω!!..με στελνεις συνεχεια σε ΑΒΥΖΕΣ!...αμαν το ειπα και ξαλαφρωσα!!!
μαλλον γραφειοΑυτό λέτε να είναι ψεύτικο ? Διαφορετικοί αριθμοί.
μακρια γραφειο +20+20 και η συγκεκριμενη μεγαλο παλτομαλλον γραφειο