KyklopasPolifimos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Μην κανεις ονειρα!
Μην κανεις ονειρα!
λες;Ευχαριστω παιδια αλλα παρολο που το γκουγκλαρα δεν πηρα τιποτα χαμπαρι.λετε να εχω χαζεψει ?????
Ευχαριστω παιδια αλλα παρολο που το γκουγκλαρα δεν πηρα τιποτα χαμπαρι.λετε να εχω χαζεψει ?????
παραδίδονται μαθήματα google search... τιμές λογικές Grin
θα εχετε καλο ματι δεν μπορει.......εχετε κατι υποψιν σας μην την πατησω γιατι βλεπω να πηγαινω σαν το σκυλι στ'αμπελι.
Trollerrrrrrτέτοια ώρα μόνο ο legolasw33aris είναι διαθέσιμος...
Καλημέρα σε όλους , όσους είναι εδώ.
Ξέρει κανείς κάτι για
www.lovelist.gr/ad.php?adId=248296-6&cityId=2&subcatId=69]http://www.lovelist.gr/ad.php?adId=248296-6&cityId=2&subcatId=69[/url]
μου αρέσει όπως το βλέπω λέει δικές τις φωτογραφίες απάντησε με μήνυμα,, αλλά είπε να μιλήσουμε αργότερα.
κανείς ???
ειχε ξαναβαλει αγγελιες,πριν καιρο...και βαζει κατα καιρους...σε τηλεφωνικη,μονο,επικοινωνια,ειχε αναφερει 80 για μια ωρα,μια φορα,ολα με προφυλαξη...αυτα.Καλημέρα παίχτες.
Για το παρακάτω κορίτσι υπάρχει κάποια εμπειρία?
Ευχαριστώ.
Καλημέρα παίχτες.
Για το παρακάτω κορίτσι υπάρχει κάποια εμπειρία?
Ευχαριστώ.
Βρε τυπε ποσες φορες θα το πουμε να ψαχνεις πρωτα πριν ρωτας! :S
Αγαπητέ Lucent, δεν αναρωτιέμαι για τις φώτος....για τις υπηρεσίες αναρωτιέμαι και αν έχει κανείς εμπειρία? Ο έχων εμπειρία προφανώς θα σου αναφέρει και τα εξωτερικής εμφάνισης της κοπέλας εκτός αν μιλάμε για γραφείο! Θεωρώ δεδομένο ότι στο 95% των αγγελιών η φωτογραφία είναι fake.
Αγαπητέ δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες..Μόνο άνδρες που δεν έχουν πιει αρκετά!Δηλαδη εσυ θα πηγαινες σε κοπελα που εχει μουφα φωτο μονο με την γνωμη παιχτη εδω μεσα?
Σορρυ δηλαδη αλλα εδω οι παιχτες πηδανε οτι θηλυκο εχει δυο ποδια και μουνι χωρις διακρισεις σε ηληκια η εμφανηση!
Δηλαδη εσυ θα πηγαινες σε κοπελα που εχει μουφα φωτο μονο με την γνωμη παιχτη εδω μεσα?
Σορρυ δηλαδη αλλα εδω οι παιχτες πηδανε οτι θηλυκο εχει δυο ποδια και μουνι χωρις διακρισεις σε ηληκια η εμφανηση!