supervans13
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 75
- Πόντοι
- 1
εχει καποιος εμπειρια?κατι μου 8υμιζει
εχει καποιος εμπειρια?κατι μου 8υμιζει
το γυρισε,γιατι επεσε η δουλεια.το κανουν πολλες αυτο.δες η μαγια με την φιλη της την ξανθια...τι λετε τωρα...μια monica που δεχοτανε σπιτι της νομιζω νεο φαληρο μασαζ και σεχ 70 ευρουλακια μας το γυρισε και σε στυλ αφεντρα αααααα αυτα ειναι δερνει κιολας.....
αχ ρημαδα αγορα τι κανεις ......το γυρισε,γιατι επεσε η δουλεια.το κανουν πολλες αυτο.δες η μαγια με την φιλη της την ξανθια...
ΓΕΙΑ Σ ΜΩΡΟ Μ ΕΙΜΑΙ Η ΑΤΖΕΛΑ 19 ΕΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ 1,65 53 ΚΙΛΑ ΞΑΝΘΟΜΑΛΛΟΥΣΑ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ Μπλε ΜΑΤΙΑ ΣΑΡΚΩΔΗ ΧΕΙΛΗ ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ Κ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΕΜΑΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ Μ ΖΕΣΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΑ….ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΗ ΝΑ Σ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΜIa εΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΠΙΠΑ που θα ΣΕ ΑΠΟΓΕΙΩΣει.τα δικα μ χειλη εχουν φτιαχτει μονο για να κανουνε τσιμπουκια η πιο τρελη πιπα τησ αθηνασ σε περιμενει εδω..ειμαι ετοιμη να στον περιποιηθω….μονο πιπα, οχι σεξ, οχι τελειωτικό στο στόμα. ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΣΤΟ 6985799677 apo 15εΥΡΩ.πιπα με προφυλαξη,20εuro pipa xoris ,extra 5 eyro telioma pano mou 10 ευρω τελειωμα στο προσωπο,extrraball+15eyro,FOOTJOB,MASTURBATION SKETO ME 10eYRO.ελα λοιπον να με χυσεις.ώρες:10 το πρωι έως 7-8το βράδυ που γινονται τα ραντεβου κ τα τηλεφωνηματα.meta tis 7 ta tilefona dn sikonode.
τράβελ αλέρτ
αχ ρημαδα αγορα τι κανεις ......
διαβασε ποιο πισω τοσα εχουνε γραφτει για την συγκεκριμενη οχι και ευχαριστα μακρια και αγαπημενοι!!!!!!
είναι μία που γράφανε για αρρώστιες και τέτοια
αρρωστημένα πιπόνια
ακου ονομα...καργιολια!!!!Καλησπέρα και καλη χρονια σε ολους ! Νέο μελος και θελω τις πληροφοριες μου κι εγω ...Για οσο γινεται πιο 'ερασιτεχνικη' φαση , κατά προτιμηση Ελληνιδα εχετε καμμια προταση ?
Ευχαριστω εκ των προτερων
Νέο;
είσαι γραμμένος από 20/4/2013