Διαγραμμένο μέλος 77983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 703
- Πόντοι
- 366
να ρωτησω για ποια μιλατε τοση ωρα? η θα φαω ξυλο?δεν νομιζω να εχει ανεβασει απο οσο ξερω
να ρωτησω για ποια μιλατε τοση ωρα? η θα φαω ξυλο?δεν νομιζω να εχει ανεβασει απο οσο ξερω
να ρωτησω για ποια μιλατε τοση ωρα? η θα φαω ξυλο?
αχαχαχα για μια που ειχα παρει στο παρελθον και εκανε comeback...ειχε και αγγελια και τροπο επικοινωνιας μεσω skype και τωρα επστρεψε....
[/quoteαα οκ υπαρχει τροπος επικοινωνιας η κριτικη καπου να τσεκαρουμε?
οκ υπαρχει τροπος επικοινωνιας η κριτικη καπου να τσεκαρουμε?αχαχαχα για μια που ειχα παρει στο παρελθον και εκανε comeback...ειχε και αγγελια και τροπο επικοινωνιας μεσω skype και τωρα επστρεψε....
οκ υπαρχει τροπος επικοινωνιας η κριτικη καπου να τσεκαρουμε?
οκ μανμονο μεσω skype και μετα σου δινει τηλ.
κριτικη δεν ηθελε να βαλω δυστυχως οποτε την εγραψα εδω μεσα....
Είσαι θεούλης τύπε....και δεν είσαι ο μόνος....ΠΟΣΟ ασχημα πρεπει να νιωθω οταν με παιρνουνε πουτανες για να μου πουνε χρονια πολλα ?
χειροτερευει η κατασταση πολυ ε ?
Είσαι θεούλης τύπε....και δεν είσαι ο μόνος....
Εμένα με πήρανε 4 πουτάνες και μια τσατσά !!!
Γαμησέ τα..... Αγιάτρευτη κατάσταση...
Αλλά από την άλλη , καλύτερα αυτό , απ'το να πηγαίνεις σε ρεβεγιόν , και να βλέπεις σιχαμένες ελλείνήδες να τρώνε σαν γουρούνια και να μιλάνε σα ζώα !!! μπλιαχ......
Μια ζωή πουτανιάρης ρεεεεεεε.....θα πουλήσω πολύ ακριβά το τομάρι μου στις πούστρες !!! Θα τις γαμάω επί πληρωμή όντας ελεύθερες , και τζάμπα όντας παντρεμένες και μόνο από κώλο !!!
Καλή χρονιά παίδες !
...οτι και γω πηρα αλλες 2 και παλι τιποτα...εχω τηλεφωνησει κανα 2 φορες αλλα δε το σηκωνει.Ξερει κανεις τιποτα?
αυτο θελω και εγω να το σκισω...αμα το χωσετε πρωτοι πειτε και καμοια κουβεντα...οτι και γω πηρα αλλες 2 και παλι τιποτα...
λες να παθε ηλεκτροπληξια με τα κινεζικα λαμπιονια???...οτι και γω πηρα αλλες 2 και παλι τιποτα...
για τη φατνη...Καλημέρες!
Τύπε τι είναι αυτή; Φωτιζόμενη προβατίνα; :S
Πες τα παιχταρά μου! Καλή χρονιά σου εύχομαι ολόψυχα με υγεία και να πραγματοποιηθούν τα σχέδια σου στο καλύτερο δυνατό!για τη φατνη...
δεν νομιζω να εχει ανεβασει απο οσο ξερω
εχει δοκιμασει κανεις?