spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
γραφειο.για αυτή εδώ λέει ο greck79
γραφειο.για αυτή εδώ λέει ο greck79
καποιο λινκ ,καποια φωτο της υπερμουναρας να δουμε αν αξιζει να ερευνησουμε....?Καλησπερα συναγωνιστες ..οι ετεροι αγαπητοι στουντιακηδες συναγωνιστες εριξαν στο αντιστοιχο topic μια βομβα οτι η υπερμουναρα αννα απο κασσανδρας φραντζη κ.τ.λ δουλευει ως call girl...εχει κανεις καμμια πληροφορια περι αυτου???
Μας εχουν γαμησει στης fake photo γαμω το σπιτι τους...! Εκει που λες βρηκα το τζοκερ ξαφνικα μαθαινεις οτι ειναι γραφειο. Αιντε με τους μαλακες κατι πρεπει να γινει...γραφειο.
απο γραφεια ειναι δυσκολο να πετυχεις ελληνιδα μιλφ...μαλλον το δευτερο θα σου ερθει που αναφερεις...o δάσκαλε guru το είδα και εγώ άλλα είναι κανένα κάλο γραφείο με κανένα μιλφ ελληνικό η φόλα με γιαγιάδες ανατολικού μπλοκ ?
Οχι . Αυτη δουλευε για ενα στουρναρι!!!!!!!!!!καλησπέρα συναγωνιστές αυτή είναι που δούλευε στην στουρνάρι ? αξίζει τον κόπο ?
ευχαριστώ
αλλα εχω γαμηθει στο γελιο. Ελεος ρε γαμωτο
Σοδομα και Γομοραααατι γινετε ρε φιλε ... :S ρε που παμε , που οδεύουμε :S
και που είσαι ακόμα...τι γινετε ρε φιλε ... :S ρε που παμε , που οδεύουμε :S
εεεεεε...γραφειο μαν.!!!!Τηλεφωνο στην εν λογω κορασιδα…
100!!!!+20 για κάθε εχτρα!!!!!!
Αντε γεια……….
Για λιγο σοβαροτητα .....
εεεεεε...γραφειο μαν.!!!!
φιλε αν παρατηρήσεις η φωτογραφία ειναι τραβγημενες στο ίδιο σπιτι οπως και της Ιζαμπέλας μάλλον συνεργαζωνται γιατι έχει υποθει οτι η Ιζαμπέλα θα σταματήσει και μπορει να ειναι η αντί κατάσταση στο τηλ και πελατολόγιο
Η συγκεκριμένη για μια ώρα θέλει 110 euro με 2 πιστολιές και ακά πίπα.Για παζάρια δεν μου άφησε περιθώρια.
Οι φωτό λέει πρόσφατες δικές της και αν δει κάποιος την καρτέλα χρήστη βγάζει και την Ιζαμπέλα την Πολωνέζα την milf που δουλεύει μόνη της πλέον.
Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω και θέλει ας ενημερώσει.
αυτη που ηταν σε studio ειναι η ιδια της αγγελιας?φιλε αν παρατηρήσεις η φωτογραφία ειναι τραβγημενες στο ίδιο σπιτι οπως και της Ιζαμπέλας μάλλον συνεργαζωνται γιατι έχει υποθει οτι η Ιζαμπέλα θα σταματήσει και μπορει να ειναι η αντί κατάσταση στο τηλ και πελατολόγιο