facesitting19831
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
γνωρίζουμε τπτ και γιαυτο εδώ συναγωνιστές μου ? Cheesy
Πω πω τι κριτική ειναι αυτη , εχω λιώσει !!
γνωρίζουμε τπτ και γιαυτο εδώ συναγωνιστές μου ? Cheesy
ένα χάλι μάυρο, μην ασχοληθείς καν
άλλος την ξετρύπωσε και είχε γράψει εδώ ή σε κάποιο άλλο νήμα, δεν θυμάμαι
εγώ απλά ανέβασα κριτική ;)
Nαρκοπέδιο στον Κορυδαλό.Μακρια!!!Καλησπέρα σε όλους , γνωρίζει κάποιος τη συγκεκριμένη ? αξίζει η μπα ? ευχαριστω
σε περπτωση επεσες δικε μου .Να ρωτήσω και κάτι άσχετο?Αυτή γιατί ζητάει 100 ευρώ?Ποιος μπορεί να βάλει μια τάξη επιτέλους στις τιμές?
Προφανώς γιατί βρίσκει άτομα να της τα δίνουν! Είναι τόσο απλό φίλε μου! Κορόϊδα υπάρχουν!Να ρωτήσω και κάτι άσχετο?Αυτή γιατί ζητάει 100 ευρώ?Ποιος μπορεί να βάλει μια τάξη επιτέλους στις τιμές?
Να ρωτήσω και κάτι άσχετο?Αυτή γιατί ζητάει 100 ευρώ?Ποιος μπορεί να βάλει μια τάξη επιτέλους στις τιμές?
Δηλαδη δεν μπορει να ειναι δυνατον να πληρωνει καποιος 100 για αυτο εδω ρε παιδια! Οσο διαφορετικα γουστα και να εχουμε δεν υπαρχει ενα γενικο οριο λογικης;; (αρχιδια) Ενταξει αμα βαραει η καυλα κοκκινο θολωνεις δεν λεω ομως και παλι εχτος οτι ειναι "100" τα γαμημενα που επρεπε να σκεφτεις ΟΠΟΙΑ και να ηταν στις φωτος, ειναι και αυτη που ειναι, δηλαδη ήμαρτον!!!
η μαγια το μιλφ ειναι ?σε περπτωση επεσες δικε μου .
πολυ καλο κοριτσι καποτε.
εχει βιβλιογραφια διαβασε.
Δηλαδη δεν μπορει να ειναι δυνατον να πληρωνει καποιος 100 για αυτο εδω ρε παιδια! Οσο διαφορετικα γουστα και να εχουμε δεν υπαρχει ενα γενικο οριο λογικης;; (αρχιδια) Ενταξει αμα βαραει η καυλα κοκκινο θολωνεις δεν λεω ομως και παλι εχτος οτι ειναι "100" τα γαμημενα που επρεπε να σκεφτεις ΟΠΟΙΑ και να ηταν στις φωτος, ειναι και αυτη που ειναι, δηλαδη ήμαρτον!!!
οχι.η μαγια σκετο.ειχε και προφιλ εδω μεσα παλιοτερα.η μαγια το μιλφ ειναι ?
στη φωτο δεν εμοιαζε με την μιλφ παραξενευτηκα . εεπρεπε να δω το τηλ π ναι αλλοοχι.η μαγια σκετο.ειχε και προφιλ εδω μεσα παλιοτερα.
γραφειο.Ωραίο κορμί πάντως φαίνεται!!! Έχουμε άλλες πληροφορίες ?
γραφειο.
η ιδια απο adultclub?
ενημερωση με το κιλο.Ταχύτης. Ποιότης. Εξυπηρέτηση!!! Άψογος, όντως γραφείο είναι πήρα τηλ. με 100 ευρώ +20+20 κλπ κλπ