company of heroes tho
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 184
- Like
- 18.626
- Πόντοι
- 30.558
hahaΠοια Αλίκη ? την Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων? γινε πιο συγκεκριμένος
Ρε Άρνολντ κλαίω από τα γέλιαΠοια Αλίκη ? την Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων? γινε πιο συγκεκριμένος
αν ξερεις να διαβαζεις απο μενα εχει τελειωσει.SPL μας εχεις πρηξει τα αρχιδια με τους χαρακτηρισμους που κανεις συνεχεια..οι συναγωνιστες τουλαχιστον ,παραθετουν επιχειρηματα-ασχετα αν εχουν δικιο ή αδικο- εσυ το μονο που κανεις,ειναι να μπινελικιαζεις οποιον δεν συμφωνει με τις δικες σου πεποιηθησεις..ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΑΥΤΟ-ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ
Ρε παληκαρια. Δεν πατε σε καμια αλανα να τσακωθειτε. Εδω γραφουμε για εκδιδομενα μουνακια. Οχι για τσαμπουκαδες κλπ. Αντισθενη ξεκινα να σβηνεις ορισμενα σχολια για να ησυχασουμε.αν ξερεις να διαβαζεις απο μενα εχει τελειωσει.
οσο για τις σαχλες που αραδιαζεις , πρωτα να διαβαζεις και μετα να μιλας.
κάποια κοκόρια μας έχουν ζαλίσει τα @@ με τις προσωπικές διαμάχες έλεος...ας σταματήσουν πια
Καλησπέρα σε όλους , γνωρίζει κάποιος τη συγκεκριμένη ? αξίζει η μπα ? ευχαριστω
οχ τόσο σαπίλα ? την έχεις δοκιμάσει ?ένα χάλι μάυρο, μην ασχοληθείς καν
Αυτή είναι ενημέρωση! Μπράβο! Αλλά από που τις ξετρυπώνεις ήθελα να ήξερα...
Η Μαρίνα είναι από Ουκρανία. Περίπου στα 35+. Ψηλή κοπέλα στο 1.7, με ξανθά μαλλιά όπως στη φωτογραφία. Βυζί νερουλό με ελάχιστες τρίχες στις ρώγες, οπότε μην κάνετε τον κόπο να πάτε να γλύψετε και ξενερώσετε. Κώλος αρκετά σφιχτός, ταιριάζει με το σωματότυπό της. Πόδια με χοντρά μπουτάκια και γαμπούλες. Υπόψιν, εμένα μου αρέσουν τα μοντελέ πορνίδια, οπότε από το σώμα δεν ενθουσιάστηκα.
Τα Ελληνικά της είναι σχετικά καλά, οπότε θα μπορέσετε να πείτε και δυο κουβέντες.
Πίπα ακάποτη πολύ καλή, γλύφει όλη την περιοχή, ακούραστη. Δεν κάνει CIM. Στο γλυφομούνι χύνει με σπασμούς. Πολύ καθαρές και οι δυο τρύπες της.
Σεξάκι με αλλαγές στάσεων, χωρίς μα και μου. Δυο άνετοι γύροι. Δέχεται σκαμπίλια στην κωλάρα της, που με έφτιαξε πολύ. Στο διάλλειμα απόλαυσα και το μασάζ της. Κώλο δεν δίνει. Ρολόι δεν κοιτάζει, αλλά μην το παρακάνουμε κιόλας. Εγώ έμεινα μαζί της πάνω από ώρα.
Κόστος 60 ευρώ.
Γενικά δεν κάνει πολλά ραντεβού μέσα στην ημέρα, οπότε ήρεμα με τα τηλέφωνα
Εγώ δεν θα ξαναπάρω, γιατί δεν μου άρεσε το σώμα της. Όσοι είστε λάτρεις των μιλφ, με καλές υπηρεσίες πιθανόν να σας αρέσει.
Καλά να περνάμε
Αυτή είναι ενημέρωση! Μπράβο! Αλλά από που τις ξετρυπώνεις ήθελα να ήξερα...
Μαρινα απο Αγιους Αναργυρους, "σπιτικο φαι" με τον συζυγο στον απο κατω οροφο να κανει το θαλαμοφυλακα. Ωραιο κορμι, απο φατσα λιγο σπασμενη.γνωρίζουμε τπτ και γιαυτο εδώ συναγωνιστές μου ?
γνωρίζουμε τπτ και γιαυτο εδώ συναγωνιστές μου ?