alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Φθηνη λυση, ό,τι πληρωνεις παιρνεις φιλε.Ωπ, για πες, αξίζει;
Ποιά είναι η Ναταλι; Με το άσπρο;
Το ψήνω και για τις δύο μαζί.
Φθηνη λυση, ό,τι πληρωνεις παιρνεις φιλε.Ωπ, για πες, αξίζει;
Ποιά είναι η Ναταλι; Με το άσπρο;
Το ψήνω και για τις δύο μαζί.
Οχιιιιιιιιιιιι...........αλλο καρβουνο ρε γαμωτο με τα μπαζαααααα
μπαζοοοοοοο μεγαλοοοοοοο
Οχι συνηθως ερχετε αλλη.Μου ειχαν στειλει παντως μια πολυ ομορφη και καληυπάρχει περίπτωση να έρθει αυτή?
Βρε βρε. Εχει και φιλη η Ναταλι?
Αυτή είναι. Γνωστη φυσιογνωμια ε?εχω την εντυπωση οτι αυτη με τα ασπρα ειναι η ναταλια 24 το αλβανακι η αλλιως κρητικια που το πεζει 50γιουρους και τα κανει ολα..
μηπως δεν εινε?κωλο δεν ξεχνω με τπτ
Αυτή είναι. Γνωστη φυσιογνωμια ε?
Αν όντως είναι η τύπισα από Αγ.Αναργύρους, δεν έχουν γραφτεί και τα καλύτερα για τις υπηρεσίες της.
Η άλλη με το άσπρο φόρεμα και τα γυαλιά ηλίου είναι η-και καλά Κρητικιά-Ναταλί(από την Κρήτη της Αλβανίας!!!) που ζητάει 50 ευρώ.Φόλα.
δυσκολα να αλλαξε ..............συνηθως οταν μεγαλωνουν χαλανε , και οχι , να φτιαξουν της υπηρεσιες τους
παρολο που η τυπισα εχει και κορμαρα για και υπεροχα
αλλα ειναι σε λαθος ατομο ........θα μπορουσε ανετα , εαν ειχε αλλο μυαλο , να μαζευει ολο το χρημα , οπως εκανε καποτε η Ευα38 ...........αχ αχ αχ τι θυμηθικα τωρα
"ομάδα ανιχνευσης εδάφους"
ξεχνιετε το Ευακι ........οπως και η Τζεννη ...απο τα ποιο τιμια και καλυτεραΠού τη θυμήθηκες την Ευάρα;;;
ξέρουμε κάτι σύντροφοι
ΕΧΩ κανει δοκιμη αρκετα καλο λιγο ερασιτεχνης αλλα αρκετα καλη
παλια .....εποχες Facebook .....που την ειχα δοκιμασει , ηταν λιγο ''κομοδινο'' . ..........αλλαξε τωρα ?
δεν ειναι πια κομοδινο βελτιωθηκε θελει βεβαια λιγο σπρωξιμο
παλια .....εποχες Facebook .....που την ειχα δοκιμασει , ηταν λιγο ''κομοδινο'' . ..........αλλαξε τωρα ?
...Είναι αυτό που είπες πιο πριν:
"Συνήθως όταν μεγαλώνουν χαλάνε και όχι να φτιάξουν τις υπηρεσίες"... ;)
δεν ειναι πια κομοδινο βελτιωθηκε θελει βεβαια λιγο σπρωξιμο
..δεν ειναι σαν αυτα που ψαχνεις ομως! ;)πηρε και μερικα κιλα , με αποτελεσμα να μεγαλωσουν και τα