Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
ετσι για να δεις που ημουν απασχολημενος...
Δυνατο το μιλφακι, ευγε!!
ετσι για να δεις που ημουν απασχολημενος...
σαν καποια σοφια μου κανει ...αν ειναι αυτη τοτε μακρια αν οχι ας βγει καποιος που θυμαται καλυτερα...
Πες μας περισσότερα φίλε! Να μαθαίνουμε και εμείς τις εξελίξεις!δεν εχει αγγελεια φιλαρακι μου....και αν θες μπορεις να την δοκιμασεις..αλλωστε η κοπελα θελει πουτσες δεν ειναι καλογρια...
θέλουμε κ εμείς να κάνουμε παιχνίδι μαν κανε τα κουμάντα σου κ στείλε κανένα πμ να κάνουμε δουλειά ...Πες μας περισσότερα φίλε! Να μαθαίνουμε και εμείς τις εξελίξεις!
Καλημέραααααααα..........
γνωρίζει κάποιος για την κυρία???
Καλημερα cris στειλε μας με πμ τηλεφωνο για επικοινωνια με τα κοριτσια!!!!!!!!!!!κοιτα αν ξερεις που και τι θα σου βγει καλα...ρωτας μαθαινεις και μετα το λες...
νομιζω εχει αναφερθει στο παρελθον με αλλο ονομα
μπορει να κανω και λαθος
αλλα απ το σωματοτυπο της νομιζω η ιδια ειναι
κυριε amjik, τι λετε?
Παίδες καλησπέρα. να ενημερώσω για μια (σχεδόν)φόλα που έφαγα χθες!κι ενώ ξέρω πως όποτε 'καίγομαι' για να κλείσω ραντεβού κάνω λάθος επιλογές! κι εξηγούμαι...ψάχνω μέρες την Ίρις αλλά δεν μπορώ να την πετύχω Free. την τελευταία φορά που την κάλεσα μου πρότεινε την φίλη της. μου είπε ότι είναι ξανθιά και sexy. εκεί τσίμπησα και το κανόνισα. ίδια τιμή με Ίρις και ίδιο service (100 ευρώ, φουλ πρόγραμμα)μου είπε. σκάει μύτη λίγο καθυστερημένα (αφού ευτυχώς ειδοποίησε πρώτα)και αντικρύζω μια ξανθιά κοπέλα αδύνατη με σχετικά μικρό στήθος(απόσο μπορούσα να διακρίνω)πρόσωπο αδιάφορο,Άντζελα το όνομα της. Συνεννόηση με νοήματα περισσότερο γιατί ξέρει λίγα αγγλικά και 4-5 λέξεις ελληνικά!καλωσόρισμα,γδύσιμο και φουλ για μπάνιο,εκεί τρώω την πρώτη ήττα!στήθος σχεδόν πλάκα...μόνο η ρώγα εξείχε αν την έβλεπες στο πλάι!λέω δεν γαμιέται,τωρα το προχώρησα.έρχεται στο κρεββάτι ξεκινάει πίπα κατευθείαν χωρίς προκατακτικά.όχι κάτι ιδιαίτερο η πίπα της.μετά από δική μου προτροπή σκουφάκι και σεξ!κάνει τα πάντα σε όλες τις στάσεις αλλά χωρίς ιδιαίτερο πάθος.προσπάθησε να περάσω καλά,έδωσε και αβίαστα κώλο(στενός,στα θετικά)αλλά δεν το έχει...ακόμα.αυτή την εντύπωση μου έδωσε πως προσπαθεί να το μάθει το άθλημα και δεν λέει όχι σε τίποτα.άλλη μια δηλαδή που θα μάθει πάνω μας μόνο που δεν αξίζει τα 100 ευρώ με τίποτα!!!! προς γνώση κ συμμόρφωση!!!
Παίδες καλησπέρα. να ενημερώσω για μια (σχεδόν)φόλα που έφαγα χθες!κι ενώ ξέρω πως όποτε 'καίγομαι' για να κλείσω ραντεβού κάνω λάθος επιλογές! κι εξηγούμαι...ψάχνω μέρες την Ίρις αλλά δεν μπορώ να την πετύχω Free. την τελευταία φορά που την κάλεσα μου πρότεινε την φίλη της. μου είπε ότι είναι ξανθιά και sexy. εκεί τσίμπησα και το κανόνισα. ίδια τιμή με Ίρις και ίδιο service (100 ευρώ, φουλ πρόγραμμα)μου είπε. σκάει μύτη λίγο καθυστερημένα (αφού ευτυχώς ειδοποίησε πρώτα)και αντικρύζω μια ξανθιά κοπέλα αδύνατη με σχετικά μικρό στήθος(απόσο μπορούσα να διακρίνω)πρόσωπο αδιάφορο,Άντζελα το όνομα της. Συνεννόηση με νοήματα περισσότερο γιατί ξέρει λίγα αγγλικά και 4-5 λέξεις ελληνικά!καλωσόρισμα,γδύσιμο και φουλ για μπάνιο,εκεί τρώω την πρώτη ήττα!στήθος σχεδόν πλάκα...μόνο η ρώγα εξείχε αν την έβλεπες στο πλάι!λέω δεν γαμιέται,τωρα το προχώρησα.έρχεται στο κρεββάτι ξεκινάει πίπα κατευθείαν χωρίς προκατακτικά.όχι κάτι ιδιαίτερο η πίπα της.μετά από δική μου προτροπή σκουφάκι και σεξ!κάνει τα πάντα σε όλες τις στάσεις αλλά χωρίς ιδιαίτερο πάθος.προσπάθησε να περάσω καλά,έδωσε και αβίαστα κώλο(στενός,στα θετικά)αλλά δεν το έχει...ακόμα.αυτή την εντύπωση μου έδωσε πως προσπαθεί να το μάθει το άθλημα και δεν λέει όχι σε τίποτα.άλλη μια δηλαδή που θα μάθει πάνω μας μόνο που δεν αξίζει τα 100 ευρώ με τίποτα!!!! προς γνώση κ συμμόρφωση!!!
βάλε και την κριτική σου στο ανάλογο thread για την Ιρις ωστε να τα έχουμε συμμαζεμενα και να μην χαθει!
Παίδες καλησπέρα. να ενημερώσω για μια (σχεδόν)φόλα που έφαγα χθες!κι ενώ ξέρω πως όποτε 'καίγομαι' για να κλείσω ραντεβού κάνω λάθος επιλογές! κι εξηγούμαι...ψάχνω μέρες την Ίρις αλλά δεν μπορώ να την πετύχω Free. την τελευταία φορά που την κάλεσα μου πρότεινε την φίλη της. μου είπε ότι είναι ξανθιά και sexy. εκεί τσίμπησα και το κανόνισα. ίδια τιμή με Ίρις και ίδιο service (100 ευρώ, φουλ πρόγραμμα)μου είπε.
Καλησπερα, δεν καταλαβαινω κατι. Η Ιρις παιρνει 150 ευρω την ωρα και οχι 100, οπως αναφερεις εδω. θελεις να πεις οτι αλλαξαν οι τιμες προς τα κατω?