Κουνουπίδι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 900
- Πόντοι
- 361
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
και εγω θελω πληροφοριες για βολο
Δες σχολιο σε προηγουμενη σελιδα:
Μια ωρα 80ευρω.Κανει πρωκτικο αλλα δεν ξερω την extra χρεωση.Πιπα με σκουφο.Την εχω συναντησει 2 φορες.Την πρωτη φορα που την συναντησα ηταν πρωι και ξεκινησε ακαποτα.Δεν μου το χρεωσε.Την δευτερη ξεκινησε με σκουφο ομως δεν το συζητησα.Δευτερη φορα +20.Κορμι σφικτο,στο 1.60,μανιτζεβελο.Βυζι 2αρι με ευερεθιστες ρωγιτσες.Λιγο σκληρο προσωπο.Δεν βιαζοταν.Cool.Δουλευει μονη της.Μαλλον πρωην studioκοριτσο απο καποια συμφραζομενα.Ευγενικη και συναμα επιφυλακτικη(δακτυλοσκοπισεις,βαθυ φιλι δεν...)Ηλικια κατω απω 28,πανω απο 23.Αυτα.
αυτα ειναι
[/quoteΥπαρχει καποια πληροφορια για αυτο εδω: και με αυτη την αγγελια.Δεν ξερω αν ειναι αληθινες οι φωτο αλλα πλησιαζουν σιγουρα πολυ.Ειναι πιο κοντα στην πραγματικοτητα.Κατεθεσα λιαν προσφατως..
κατι εγινε παλι και δε φαινεται το μνμ ..
καλησπερα συναγωνιστες . Μηπως κανεις εχει παρει την κυρια αυτη :
φαινεται καλη για τα λεφτα της...
κατι εγινε παλι και δε φαινεται το μνμ ..
καλησπερα συναγωνιστες . Μηπως κανεις εχει παρει την κυρια αυτη :
φαινεται καλη για τα λεφτα της...
Στο μαναβη πας να αγορασεις ντοματες και τις ψαχνεις για να παρεις τις καλυτερες. Στα call girl δε θα το κανεις? Παντα ψαχνεις τις φωτογραφιες και το τηλεφωνο... εχει παραγινει το κακο με τις ψευτικες φωτο... πρεπει δλδ να τρωμε ολη τη μερα μας ψαχνοντας τα διαφορα σαιτ για να σιγουρευτουμε ....
καμια αληθινη (που να βλεπεται κι ολας) ξερει κανεις ;;
παρε την νελλη με κλειστα ματια...ωραιο σωμα,για την ηλικια της,πολυ καλο κρεββατι,προστυχο προσωπο...επισης και γι αυτη αν ξερει κανεις ...