petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.634
- Πόντοι
- 41.813
δε σε προλαβαινω λεμεεεεεεεεεε
δε το χα πει εγω σε αλλο θρεντ οτι δε θα προλαβαινουμε τιποτα μετα?
δε σε προλαβαινω λεμεεεεεεεεεε
έχει ειπωθεί ότι δεν είναι αυτή της φωτογραφίας. τελικά τι ισχύει???με συγχωρεις,ειναι στο νημα με τις βυζαρουδες!ιδου....
Παράθεση από: DIMITRIS patsouris στις 06/05/14, 22:10
Επιστροφή στην ενημέρωση.....τελευταία δεν γραφω παρόλο που εχουν γίνει πολλές δοκιμές και αρκετές καταθέσεις αλλα το σημερινό αξίζει πολλά και πρέπει να γραφτεί....
Μώλις εγινε δοκιμή ...
Απίστευτη κατάθεση....90 ευρουλάκια για φουλ προγραμματαρα...ακα στα ορθια στα πλαγιαστα στα αναποδα...δεκτικη σε εναλλαγη στασεων...κουλουρακι με τα ολα του αλλα δυσανασχετησε λιγακι λόγω αρκετου σφυροκοπηματος.....τελειωμα στις βυζαρες της και ενα καταπληκτικο squirting πραγματικη πλθμμηρα....αυτα.....προτεινομενη για δοκιμη κ θα τιμηθει πολλακις
ποθεν πορευεται η κυρία? Ελληνίς ή της αλλοδαπής? tits2 tits2 tits2 tits2 tits2 tits2
υπαρχει και εδω ενημερωτηκα!!!!!!!! fuck1 fuck2
σσσσσωραίος!!!με συγχωρεις,ειναι στο νημα με τις βυζαρουδες!ιδου....
Παράθεση από: DIMITRIS patsouris στις 06/05/14, 22:10
Επιστροφή στην ενημέρωση.....τελευταία δεν γραφω παρόλο που εχουν γίνει πολλές δοκιμές και αρκετές καταθέσεις αλλα το σημερινό αξίζει πολλά και πρέπει να γραφτεί....
Μώλις εγινε δοκιμή ...
Απίστευτη κατάθεση....90 ευρουλάκια για φουλ προγραμματαρα...ακα στα ορθια στα πλαγιαστα στα αναποδα...δεκτικη σε εναλλαγη στασεων...κουλουρακι με τα ολα του αλλα δυσανασχετησε λιγακι λόγω αρκετου σφυροκοπηματος.....τελειωμα στις βυζαρες της και ενα καταπληκτικο squirting πραγματικη πλθμμηρα....αυτα.....προτεινομενη για δοκιμη κ θα τιμηθει πολλακις
ποθεν πορευεται η κυρία? Ελληνίς ή της αλλοδαπής? tits2 tits2 tits2 tits2 tits2 tits2
υπαρχει και εδω ενημερωτηκα!!!!!!!! fuck1 fuck2
Αν δεν κανω λαθος αυτη στη φωτο ειναι η ΧΡιστινα απο τις Πολωνεζες
εισαι μεγαλος σαβουρογαμης
οι υπολοιποι ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
συγνωμη εγω δεν θα πω σε κανενα να παει με καποια η οχι...
εγω περιεγραψα ενα ραντεβου..
απο εκει και περα καλό είναι καθε κοπελα να κρινουμε και βαση τιμής/απόδοσης...
αν με ρωτας αν υπαρχουν πολλες καλυτερες κοπελες θα συμφωνήσω μαζι σου.. για 50 ευρώ εγω είπα απλα δεν τα έκλαψα...όσο για το προσωπο που με ρώτησε καποιος άλλος φίλος θα το χαρακτήριζα αδιάφορο..
βυζαρουδες call girls απαντηση 773 κ μετα ξεκιναει η κουβεντα για τη λεγαμενη.οντως εχει βαλει φωτος που δεν ειναι αυτη αλλα ειναι η ιδια που ειναι κ στο μαμπα προφιλ...πραγματικά έχει μπει 5-6 φορές
καποια γνωμη για αυτην?
Εσύ γιατί έγινες από μυστρί πυλοφόρι? Πήρες προαγωγή?α ενταξει....παντως οτι θες ειναι εκει.
βυζαρουδες call girls απαντηση 773 κ μετα ξεκιναει η κουβεντα για τη λεγαμενη.οντως εχει βαλει φωτος που δεν ειναι αυτη αλλα ειναι η ιδια που ειναι κ στο μαμπα προφιλ...
Εσύ γιατί έγινες από μυστρί πυλοφόρι? Πήρες προαγωγή?